Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η προδοσία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και το βίντεο του Γαλλικού καναλιού με τους Ταλιμπαν του Τουρκ.Προξενείου να λιντσάρουν και να λογοκρίνουν

Το επίμαχο ντοκιμαντέρ που έγινε αφορμή να εκτυλιχθούν σκηνές ντροπής σε βάρος του τηλεοπτικού συνεργείου στις Θέρμες, προβλήθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας TF3, στο πλαίσιο εκπομπής που εξερευνά μειονότητες της Ευρώπης.


Όπως είναι γνωστό, τα μέλη του γαλλικού συνεργείου και η Ελληνίδα δημοσιογράφος της γαλλικής τηλεόρασης Έφη Τσελίκα κατήγγειλαν πρωτόγνωρες καταστάσεις στα επεισόδια των Θερμών, για τα οποία γίνεται σαφής αναφορά ενώ προβάλλονται σκηνές από την ομηρία του συνεργείου.

Πάντως η ρεπόρτερ της εκπομπής δεν διστάζει να αναφέρει ότι όλοι οι πολιτικοί στους οποίους προσέφυγε αρνήθηκαν να μιλήσουν το θέμα των Πομάκων, ακόμη και να δουν τους υπεύθυνους του γαλλικού συνεργείου.

Από το : http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/5292-2010-11-25-10-37-50.html

Το βίντεο βρίσκεται ήδη αναρτημένο στο Web Tv του XanthiPress.gr (κλικ εδώ)


http://www.youtube.com/watch?v=GbcLUeBPb7E

ενώ τη μετάφραση έκανε το Ιστολόγιο "Ας Μιλήσουμε επιτέλους"

και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_6497.html


Θυμίζουμε:
Του Γιώργου Διονυσόπουλου (Αναδημοσίευση από το περιοδικό Επίκαιρα)
«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε.
Και στη Γαλλία υπάρχουν μουσουλμάνοι, αλλά τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βίωσα στο μειονοτικό χωριό Θέρμες της Θράκης, δεν θα τα δεις να συμβαίνουν πουθενά μέσα στη γαλλική επικράτεια».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει, μιλώντας στα «Επίκαιρα» την εξάωρη ομηρία της από φανατικούς μουσουλμάνους της μειονότητας στο χωριό Θέρμες στο νομό Ξάνθης, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» και ανταποκρίτρια του γαλλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού «France 3» στην Αθήνα, Έφη Τσελίκα.
Μαζί της και τρία μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου που παρακολουθούσαν αμήχανα και φοβισμένα περισσότερα από 150 άτομα να τους βρίζουν σε μία άγνωστη γι' αυτούς γλώσσα, να τους φτύνουν και να τους προπηλακίζουν, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί.
«Για μια στιγμή νόμισαν ότι βρίσκονταν στην Καμπούλ», ανέφερε η κ Τσελίκα, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα τους που ένιωθαν ένα τόσο μεγάλο πολιτισμικό σοκ.


ενώ το περιστατικό καταγράφηκε μέχρι και στην Wikipedia:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B5%CF%82_%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82#cite_note-antifwnhths_thermes-16



Κλείνουμε με την ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ :

Οι υποψήφιοι τους επισκέπτονται τον παράνομο ψευδομουφτή Μετέ:

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΕΤΕ



Στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλη του ΠΑΣΟΚ Ιρφάν Ουζούν, Νεντίμ Χότσκα, Μεχμέτ Αρναβούτ, Ιλχάν Γκιριτλί και Εκρέμ Ρασίμ επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο Γραφείο του.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την περιφέρεια ζήτησαν τη στήριξη του κυρίου Μουφτή. Ο κύριος Μουφτής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.

http://ahmetmete.wordpress.com/2010/11/04/%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5/
(βλέπετε την τουρκική σημαία στο βάθος της αίθουσας έτσι;;;

Οπότε μάλλον θα την είδαν και τα στελέχη των κομμάτων που πήγαν να πάρουν την ευχή του ψευδομουφτή)


Oι υποψήφιοι της ΝΔ στον ψευδομουφτή Μετέ:


Στις 7 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κύριοι Τουρκές ΧΑΤΖΗΜΕΜΙΣ, Μπουρχάν ΜΠΑΡΑΝ, η κυρία Τιγιέν ΤΕΦΙΚΟΓΛΟΥ, και ο κύριος Ριντβάν Αχμετσίκ, επισκέφτηκαν τον κύριο Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Οι υποψήφιοι παρείχαν πληροφορίες για τις προσπάθειες της νομαρχίας Ξάνθης, τον ενημέρωσαν για την Γ.Γ Περιφέρειας που θα γίνουν εκλογές για πρώτη φορά και ζήτησαν τη στήριξη τους.

Είπαν πως σε περίπτωση που εκλεγούνε θα συνεχίσουν τις υπηρεσίες τους στην Γ.Γ. της Περιφέρειας. Ο κύριος Μουφτής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.

http://ahmetmete.wordpress.com/2010/10/13/oi-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%B4-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5/



και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη στήριξη του Ψευδομουφτή:

Στις 11 Οκτωβρίου 2010 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης περιοχής Ξάνθης Αν. Μακεδονίας και Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Χουσείν Ζεϊμπέκ επισκέφτηκε τον κύριο Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του.

Ο κύριος Ζεϊμπέκ ενημέρωσε στον Μουφτή μας για την Γενική γραμματεία της Περιφέρειας, ανέφερε πως αν εκλεγεί θα αναλάβει το πολύ σημαντικό πόστο του αντιπεριφεριάρχη και ζήτησε την στήριξη του. Ο κύριος Μουφτής τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του και του ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.

http://ahmetmete.wordpress.com/2010/10/13/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%86%CF%84%CE%B7/


Όλες οι φωτογραφίες με τις ελεεινές επισκέψεις των υποψηφίων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον ψευδομουφτή Μετέ, προέρχονται από το Ιστολόγιο:

http://ahmetmete.wordpress.com/


Και επειδή κάποιοι ίσως υποθέσετε ότι με τα παραπάνω ίσως έμμεσα στηρίζουμε το ΛΑΟΣ, θυμίζουμε το ποιος ήταν ο Ιμάμ Αχμέτ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στις βουλευτικές εκλογές του 2007:

Ο κ.Αχμέτ είχε προσφύγει στο ΕΔΑΔ εναντιον της Ελλάδος ισχυριζόμενος ότι απολύθηκε επειδή ήταν μέλος της "Τουρκικής" μειονότητας ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Ιμάμ Αχμέτ, μαζί με άλλους 11 δασκάλους της μειονότητας, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει τα νέα σχολικά βιβλία κατ' εντολή της παράνομης "Ένωσης Τούρκων Διδασκάλων της Δυτικής Θράκης"! Το 2003 το ΕΔΑΔ κήρυξε την προσφυγή του απαράδεκτη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα για τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ από την Wikipedia:

Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ο Ιμάμ Αχμέτ, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΛΑΟΣ. Η υποψηφιότητα του Αχμέτ με το ΛΑΟΣ σχολιάστηκε αρνητικά από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και η δημοσιοποίηση της προσφυγής του ΕΔΑΔ αποτέλεσε λόγο αποχώρησης 3 βουλευτών του ΛΑΟΣ στην Ξάνθη για λόγους εθνικής ευαισθησίας.

Η εφημερίδα "Μαχητής" λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2007 δημοσίευσε άρθρο το οποίο σχολίαζε αρνητικά την συμμετοχή του Ιμάμ Αχμέτ στο κόμμα ΛΑΟΣ χαρακτηρίζοντάς τον "ανθέλληνα". Ο Ιμάμ Αχμέτ μετά τις εκλογές κατάθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου/εκδότη της εφημερίδας "Μαχητής" Πάνο Παπαδόπουλο ζητώντας αποζημίωση 70.000ευρώ.

Στις 9 Ιανουαρίου 2009 το δικαστήριο Ξάνθης απόρριψε την αγωγή του Ιμάμ Αχμέτ!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BC%CE%AC%CE%BC_%CE%91%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%84#cite_note-xronos_sega_pomakoi_boulgarikh_tourkikh_syneidhsh-13



Ενώ γράφαμε την παρούσα ανάρτηση, λάβαμε Δελτίου Τύπου του βουλευτή κ.Πολατίδη.

Με ερώτησή του ζητά από την ΕΡΤ να κάνει εκπομπές στην Πομακική γλώσσα και να προσλάβει δημοσιογράφους που να γνωρίζουν Πομακικά (θυμίζουμε ότι η ΕΡΤ Κομοτηνής ζητούσε την πρόσληψη δημοσιογράφων που γνωρίζουν Τουρκικά!).

Μία ευχάριστη όαση παρηγοριάς σε μια έρημο εθνικής μειοδοσίας.


Περισσότερα για το θέμα των Πομάκων και παλιότερες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ των "Ελληνικών" πολιτικών κομμάτων μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας από το Ιστολόγιό μας την ταμπέλα "Πομάκοι" και "Θράκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: