Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Σύγκριση ΕΟΚΑ - TMT

*Από την εκδήλωση της Ανεξάρτητης Φοιτητικής Έπαλξης Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα: "Η κρίση του Ελληνισμού, Νεοθωμανισμός & Αντιστάσεις" με ομιλητές τους Γϊώργο Καραμπελια, Λάζαρο Μαύρο και Λάμπρο Καούλλα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στα κεντρικά κτήρια Πανεπιστημίου Κύπρου.

Παρουσίαση βιβλίου του βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά "Νέο-οθωμανισμός"
Οι διάφορες πτυχές του νεο-θωμανισμού αναλύονται διεξοδικά, με κείμενα των Γιώργου Καραμπελιά, Φοίβου Αποστολόπουλου, Γεράσιμου Καραμπελιά, Χρήστου Κoρκόβελου, Σπύρου Κουτρούλη, Στέφανου Κωνσταντινiδη, Ογκνιάν Μίντσεφ, Θεόδωρου Μπατρακούλη, Γιώργου Ρακκά, Θέμου Στοφορόπουλου, Θανάση Τζιούμπα, στο βιβλίο Νεοθωμανισμός που κυκλοφορεί από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις.
Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στην Κύπρο το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι Εναλλακτικές Εκδόσεις και οι Εκδόσεις Αιγαίον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στον περίβολο του καθεδρικού ναού.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Βάσος Λυσσαρίδης, ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς και ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο διευθυντής Σύνταξης του Φιλελεύθερου, Άριστος Μιχαηλίδης.

1 σχόλιο:

vripol είπε...

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά, Λεύτερα, δημιουργικά και ενάρετα. Αναδημοσίευσα το βίντεο στο ιστολόγιό μου, με υπόμνηση του ιστολογίου σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.

http://vripolidis.blogspot.com/2011/01/blog-post_07.html