Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ισχυρό χαστούκι στα σχέδια της νέας τάξης! Χιλιάδες Έλληνες στην συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη και οι αθλιότητες των ΜΜΕ

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» βροντοφώναξαν χιλιάδες Έλληνες, που κρατώντας ελληνικές σημαίες,

κατέκλυσαν σήμερα την πλατεία Συντάγματος!!
Διαδηλώνοντας ειρηνικά, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να παραλάβουν την νέα “προηγμένης τεχνολογίας” κάρτα.
Μια κάρτα που, με το πρόσχημα της “διευκόλυνσης του πολίτη”,
θέλουν θα αντικαταστήσει ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας ...
Με πρόσχημα την δική μας διευκόλυνση προσπαθούν να μας επιβάλουν την κάρτα-εφιάλτη που θα καταγράφει τις καθημερινές μας αγορές, συναλλαγές, συνήθειες, και θα ελέγχει τις κινήσεις μας.
Οι ανεξάρτητες, ακομμάτιστες, ελληνικές φωνές των bloggers δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια συγκέντρωση.
Σε αντίθεση με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ που σκοπίμως αποσιώπησαν το γεγονός,
τα blogs διαφήμισαν την συγκέντρωση, οργανώθηκαν και έδωσαν το παρόν!
Ήμασταν εκεί, μαζί με πολλά μέλη των Ακομμάτιστων Ελλήνων Ιστολόγων, γνωριστήκαμε με φίλους bloggers από Αθήνα και επαρχία, και ήλθαμε σε επαφή με τους Έλληνες YouTubers που ανέλαβαν μαζί με το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο την οργάνωση της συγκέντρωσης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

Σήμερα χιλιάδες Έλληνες, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι, είμαστε σε εγρήγορση, θέλουμε και μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια κάποιων για έλεγχο και ηλεκτρονικό φακέλωμα!
“Κάρτα του πολίτη”;;;
Ευχαριστούμε αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε...

AKOMMATIΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ


ΣΧΟΛΙΑ Αντιπαρακμής:


1. ΧΑΣΤΟΥΚΙ στη Νέα Τάξη δεν αποτέλεσε μόνον
η επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
αλλά ΧΑΣΤΟΥΚΙ στους εντολοδόχους της Νέας Τάξης
αποτελεί και η ΣΥΜΠΡΑΞΗ δεκάδων ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ
που άρχισαν πλέον να συντονίζονται και να δρούν ΜΑΖΙΚΑ.

2. Οι αθλιότητες των Μ.Μ.Ε.
Η είδηση παραμένει κρυμμένη από τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. (πχ ούτε λέξη στο zougla.gr) ενώ τα ελάχιστα MME που αναφέρθηκαν σ αυτή, επέλεξαν να την παρουσιάσουν ως
συγκέντρωση "παραεκκλησιαστικών οργανώσεων".

Που τις είδαν τις "παραεκκλησιαστικές οργανώσεις" μπορούνε να μας πούνε;

Είναι ο πατήρ Σαράντης Σαράντος "Παραεκκλησιαστική οργάνωση";
Ή ο πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης;
Ή ο ηγούμενος της Εσφιγμένου του Αγ.Όρους;

Παρατηρήστε τον ΣΚΑΪ
http://www.skai.gr/news/greece/article/162311/sugedrosi-gia-tin-karta-tou-politi/

:
  • Αφιερώνει στην είδηση μόνον 3-4 γραμμούλες!!
  • Ο κόσμος ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ σε 2,5 με 3 χιλιάδες!
  • Και εδώ η αναφορά σε "παραεκκλησιαστικές οργανώσεις" (καρμπόν σε όλα τα ΜΜΕ όπου έπαιξε η είδηση, είδατε;;)
  • και φυσικά ΧΩΡΙΣ φωτογραφίες για να μην δίνεται σημασία στην είδηση.

Την αλήθεια μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:
(ευχαριστούμε το Ιστολόγιο Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό )Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο από τη συγκέντρωση :
και ένα ακόμη βίντεο (περιέχει και την αυθόρμητη πορεία στο μνημεία του Αγνώστου Στρατιώτη από το οποίο μας είχαν αποκλείσει οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια τις συγκέντρωσης απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα τους συλλάβουν!
Δείτε το (και προσέξτε με τι ενθουσιασμό ψάλλει ο κόσμος τον εθνικό ύμνο):
Οι διοργανωτές ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ νέο μεγάλο Συλλαλητήριο για τις
27 Μαρτίου, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στις 3μμ, στο Πεδίο του Άρεως ενώ συνεχίζεται η Συλλογή υπογραφών (έχουν ξεπεράσει ήδη τις 50 χιλιάδες) στο :

2 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το editorial της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


Εντυπωσιακή η χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος με θέμα την εναντίωση των πιστών στην περιβόητη “κάρτα του πολίτη”. Οι λόγοι που...
καθιστούν την εκδήλωση άξια λόγου είναι πολλοί, πέρα από το πλήθος των συγκεντρωθέντων που άθροισαν πολλές χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και γέμισαν την καρδιά της Αθήνας με ελληνικές σημαίες και σύμβολα της ορθόδοξης βυζαντινής κληρονομιάς μας.

Βασικό χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης είναι η έλλειψη κεντρικής καθοδήγησης και ενιαίου συντονιστικού κέντρου, μια πρακτική που όλα δείχνουν ότι έχει ξεπεραστεί από τα ίδια τα πράγματα. Η ευρεία “κινητοποίηση” κατέστη εφικτή μέσω του διαδικτύου (ενημέρωση μέσω blogs, Facebook, email κ.ά) και της διαπροσωπικής επαφής.

Επίσης είναι σημαντική η κοινωνική διαστρωμάτωση και η ηλικιακή εκπροσώπηση των πολιτών που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Όποιος πραγματοποιούσε ένα απλό πέρασμα από τον χώρο θα διαπίστωνε ότι υπήρχαν άτομα από όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές τάξεις. Δεν επρόκειτο για μια υπόθεση που αφορούσε σε απόμαχους της ζωής που προέρχονται από χαμηλά οικονομικά στρώματα. Οι νέοι βρίσκονταν δίπλα στους μεγαλύτερους και οι οικονομικά ασθενέστεροι φώναζαν τα ίδια συνθήματα με εκείνους που έδειχναν να αντιμετωπίζουν λιγότερες δυσκολίες.

Η κυβέρνηση, με την ανεξήγητη εμμονή της στην πάση θυσία επιβολή της κάρτας του πολίτη, οφείλει να λάβει σοβαρότατα υπ' όψιν της την ριζοσπαστικοποίηση του πλήθους και την εξώθηση των αντιδράσεων στα άκρα.

Ενώ από τη μία η κυβέρνηση του Μνημονίου εκδηλώνει έμπρακτα μια υπέρμετρη ανοχή στις αξιώσεις λαθρομεταναστών, ισλαμιστών και άλλων -νομίμως ή μη- διαβιούντων στην Ελλάδα, παρουσιάζεται άκαμπτη και περιφρονητική απέναντι στις εύλογες ανησυχίες των Χριστιανών Ορθοδόξων Ελλήνων αλλά και όσων απορρίπτουν κάθε σκέψη εφαρμογής του ηλεκτρονικού φακελώματος για αμιγώς πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης, οι αρχιτέκτονες του σχεδίου “κάρτα του πολίτη”, με τη στάση τους χλευάζουν την πλειοψηφία των Ελλήνων και υποτιμούν την ισχύ τους.

Θα διαψευστούν σύντομα...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Σήμερα Τρίτη 8/2, 2 ημέρες μετά τη συγκέντρωση, το zougla.gr αναφέρθηκε επιτέλους στην Συγκέντρωση -προφανώς για να την λοιδορήσει (διαρκής αναφορές στο 666 , μία φωτογραφία στην οποία δεν φαίνεται το πλήθος του κόσμου που αντέδρασε κλπ)

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=253322&cid=4

Απολαύστε πειθαρχία στην Νέα Τάξη ...