Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής Λευκωσίας τελικά η ηθοποιός Νιόβη Χαραλάμπους

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε αρχικά τη νεαρή ηθοποιό Νιόβη Χαραλάμπους στο ψηφοδέλτιο του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές στην Κύπρο.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τη Νιόβη να αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο μετά από πιέσεις που δέχτηκε στον επαγγελματικό τομέα – της ανακοίνωσαν ότι θα διακοπεί η συνεργασία που έχει με το ΑΚΕΛοκρατούμενο κρατικό κανάλι (ΡΙΚ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την εφημερίδα Φιλελεύθερος: «H πρόθεση για διακοπή της προβολής της τηλεοπτικής σειράς από το κρατικό κανάλι «Εγώ κι εσύ», στην οποία η Νιόβη Χαραλάμπους πρωταγωνιστεί, την υποχρέωσε να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο».

Την θέση της στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ στην εκλογική περιφέρεια της Λευκωσίας. Παραχώρησε τη θέση της στον πατέρα, τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Νίκο Χαραλάμπους.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της από το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ ανακοινώθηκε ότι η σειρά στο κρατικό κανάλι θα συνεχιστεί κανονικά…

Όπως πολύ εύστοχα έγραψε και η ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι:

Ηθοποιοί βάζουν υποψηφιότητα για βουλευτές. Πόσοι όμως από τους βουλευτές στο τέλος γίνονται ηθοποιοί;

4 σχόλια:

Κκουλλάς είπε...

Γιατί υπέκυψε ?

Χρίστος Χριστου είπε...

Ή λλίος εν ο νους σας ή κάμνετε πως εν καταλάβετε και παρουσιάζετε διάφορες καταστάσεις διαστρεβλωμένα και παραπλανητικά [δίκην γκεμπελίσκων] για να εξυπηρετήσετε τους στόχους και σκοπούς σας και για να δημιουργήστε εντυπώσεις ... Κάμνετε το άσπρο, κατάμαυρο!
Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου (η οποία παρουσιάζει στο ΡΙΚ1 το πολιτικό πρόγραμμα “Το συζητάμε”) και η Έλενα Ευσταθίου (που παρουσιάζει και πάλι στο «ΑΚΕΛοκρατούμενο κρατικό κανάλι» ΡΙΚ 1 το μουσικό πρόγραμμα “Έξω καρδιά”) και οι οποίες είναι υποψήφιες με το ΑΚΕΛ, θα συνεχίσουν κατά τη προεκλογική περίοδο τα προγράμματα τους;

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

η κομματικη δικτατορια προσλαμβανει πιο πολλα διασημα προσωπα τωρα για αν ξεγελασει το λαο

Ίδας είπε...

Δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα του ΡΙΚ. Ούτε τι θα συνεχιστεί και τι θα κοπεί προεκλογικά. Απλά αναμεταδώσαμε την είδηση για τη Νιόβη, όπως δημοσιεύθηκε στην έγκριτη εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Αφού όμως ρωτάς για τις 2 υποψηφιότητες του ΑΚΕΛ τις σχολιάζω:

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Μετά τις στοχευόμενες και άκρως μεροληπτικές εκπομπές της («Το Συζητάμε»), η πρώην παρουσιάστρια του «Ευχάριστου Σαββατόβραδου» από τις κληρώσεις λαχνών, βρέθηκε να εκδίδει βιβλίο πολιτικού περιεχομένου το οποίο παρακαλώ παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας! Με και την υποψηφιότητα της με το ΑΚΕΛ έπεσαν οι μάσκες…

Έλενα Ευσταθίου: Παρουσιάζει το πρόγραμμα «Έξω Καρδιά» το οποίο κέρδισε προφανώς μετά από αξιοκρατική συνέντευξη ή της το έδωσαν επειδή δεν υπάρχει καλύτερη στο είδος της. Ελπίζω πραγματικά να μην σταματήσει το πρόγραμμα της επειδή αυτό θα είναι πολύ βαρύ πλήγμα για την κυπριακή τηλεόραση…