Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τα ψέματα που υπάρχουν στο Zeitgeist

Είναι αρκετά συνηθισμένο στην εποχή μας, όταν θέλεις να "περάσεις" ένα ψέμα, να το συνοδεύσεις με μερικές αλήθειες.

Επίσης, συχνά προσπαθούν να μας περάσουν απόψεις βασιζόμενες σε παραποιημένα ιστορικά γεγονότα.
Το σίγουρο είναι ότι ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα και το χρόνο να ψάξουν και να το διαπιστώσουν.

Είναι επίσης αρκετά συνηθισμένο ο ακροατής μίας ταινίας-ντοκιμαντέρ να "βομβαρδίζεται" από επιχειρήματα και απόψεις. Έτσι δεν θα μπορεί να διακρίνει τι από αυτά που του λες είναι αλήθεια κ τι ψέμα. Στην πραγματικότητα δεν θα του δώσεις καν το χρόνο να ψάξει ένα-ένα όσα του λες για να διαπιστώσει την ορθότητά τους.
Ευτυχώς κάποιοι μπήκαν στον κόπο και το έψαξαν:


Δείτε τα επόμενα βίντεο και προσέξτε
πόσα ΨΕΜΑΤΑ υπάρχουν στο Zeitgeist:

Zeitgeist η αναίρεση
Μέρος Α'
1/2Zeitgeist η αναίρεση
Μέρος Α' 2/2Διαβάζουμε στο σχετικό κανάλι του youtube http://www.youtube.com/user/FILOUMENOS:

Τα ZEITGEIST 1 και 2 (Addendum) είναι καθαρή προπαγάνδα των ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ!
Επιφανειακά εναντιώνεται με τις θρησκείες (και ιδιαίτερα με τον Χριστό) που προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως ένα ακόμα διδάσκαλο ΗΛΙΑΚΟ ΜΕΣΣΙΑ μεταξύ άλλων ΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΣΣΙΩΝ, αλλά τις ανατολικές θρησκείες, φιλοσοφίες ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν τις αγγίζει αντίθετα τις υποστηρίζει..
ενώ το νέο ντοκυμαντέρ ξεκινάει και τελειώνει με τον υποψήφιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΙΣΤΟ της θεοσοφίας ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ, θελωντας να προωθήσει μια παγκόσμια νεοεποχήτικη θρησκεία και έναν ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΣΜΟ - Παγκόσμια κυβέρνηση -
όπως αυτό φαίνεται καθαρά στο τέλος, χρησιμοποιεί ως δόλωμα την 11η Σεπτεμβρίου και το σάπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve έτσι ώστε να κερδίσει οπαδούς από το κίνημα για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου που έχει γιγαντωθεί επικύνδινα για τους νεοταξίτες και ώστε να παρασύρει αυτούς τους οπαδούς στη θεοσοφική νεοεποχήτικη θρησκεία και σε μια κοσμοθεωρία που προφανώς η ελιτ κρύβεται από πίσω και την ελέγχει.
Να υπενθυμίσω εδώ ότι η θεοσοφία είναι η μόνη "θρησκεία" η οποία έχει τις μεγαλύτερες δυνάμεις και ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά συσσωρευμένους γύρω από τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε.). Συνεπώς δεν θα ήταν υπερβολή αν τη χαρακτηρίζαμε ως την "θρησκεία της ελιτ" άνθρωποι τους μέσα στον ΟΗΕ όπως ο Ντ.Σπάνγκλερ έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι: "η Γη πρέπει να εκαθαριστεί από τους φονταμενταλιστές (χριστιανούς).. και "ότι πρέπει να πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να εισαχθεί η ανθρωπότητα στην Νέα Υδροχοϊκή Εποχή"!Δείτε το βίντεο μετά το 5:30.
Για μια πιο αναλυτική προσέγγιση διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: