Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Βοήθεια και από Κύπρο (στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και πάμε διακοπές εξωτερικού αποκλειστικά στην ΕΛΛΑΔΑ)


Βοήθεια και από Κύπρο

Το σύνθημα έχει πέσει και στην Κύπρο. Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόδουλος Χριστοδούλου με δημόσια έκκλησή του καλεί όλους τους κύπριους να επιλέξουν και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Με τον τρόπο αυτό ο κάθε κύπριος βοηθά την μητροπολιτική Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να γίνει και πάλι δυνατή και να υποστηρίξει τα δίκαια του έθνους.

Η συνήθεια θα πρέπει να μεταφερθεί και στις υπεραγορές όπου θα πρέπει όλοι μας να επιλέγουμε, όπου μπορούμε, τα ελληνικά προϊόντα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Ελλαδική (και Κυπριακή) οικονομία.

Και το Κίνημα Πολιτών

Λύση στην οικονομική ύφεση μέσα από τη στήριξη.... των ελληνικών προϊόντων, των εγχώριων επιχειρήσεων, καθώς και των αγροτών που τα παράγει προωθεί το «Κίνημα Πολιτών».

Με σύνθημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» προτρέπουν τους καταναλωτές να επιλέγουν και να προτιμούν τα ντόπια προϊόντα, στοχεύοντας στο να μείνουν τα χρήματα στην ελληνική αγορά και έτσι να στηριχτούν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Αυτήν την πρωτοβουλία ανέλαβαν να στηρίξουν όπως αναφέρει το ‘Εθνος, επτά αλυσίδες σουπερμάρκετ: «ΑΒ Βασιλόπουλος, «Σκλαβενίτης», «
My Market», «Βερόπουλος», «Θανόπουλος», «Γαλαξίας» και «Χαλκιαδάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: