Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας προτίμησε τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του από το κόμμα, παρά την αποδοχή της προδοτικής πολιτικής Χριστόφια.

Το όνομά του ίσως να μη λέει πολλά,ειδικά σε όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική επικαιρότητα της Κύπρου:Ο Ζαχαρίας Κουλίας από την μαρτυρική Αμμόχωστο,Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ (Δημοκρατικό Κόμμα) που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό με τους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ,καταψήφισε τον "εκλεκτό" του Χριστόφια,Μάριο Καρογιάν για Πρόεδρο της Βουλής,προτιμώντας τον αντίπαλό του Γιαννάκη Ομήρου.

Αποτέλεσμα,να εκλεγεί εκείνος με μία μόλις ψήφο διαφορά,αυτήν του Κουλία:Άμεση ήταν η διαγραφή του από το κόμμα,με την Κυβέρνηση Χριστόφια να τρομοκρατείται,αφού η θέση του Προέδρου της Βουλής στην Κύπρο θεωρείται το δεύτερο τη τάξει αξίωμα μετά από αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Ο ίδιος ο Κουλίας,δήλωσε πως η απόφασή του δεν είχε να κάνει με πολιτικούς,αλλά ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Είπε χαρακτηριστικά:

"ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΕΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"!

Τα κυπριακά Μμε,έσπευσαν να τον λοιδωρήσουν και να τον παρουσιάσουν ως γραφικό και "φασίστα" (ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...)!

Ο λαός όμως,ακόμα και όσοι προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,του δίνουν συγχαρητήρια για την περήφανη στάση του,που έβαλε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Τον συγχαίρουμε κι εμείς και συμπληρώνουμε πως είναι ιδιαίτερα παρήγορο,στη σημερινή εποχή του ξεπουλήματος των πάντων,των προδοτών,των ΝΕΝΕΚΩΝ "υπερπατριωτών" και πάσης φύσεως ΕΦΙΑΛΤΩΝ,να υπάρχουν πολιτικοί που να μη φοβούνται τη διαγραφή από το κόμμα!

Αλήθεια,από πότε έχει να παραιτηθεί πολιτικός στην Ελλάδα ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ;;;Κλείνουμε με ένα βίντεο σχετικά με τις απόψεις του Κουλία για τη λαθρομετανάστευση,ένα θέμα που είναι ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,παρά τις "προοδευτικές" προσπάθειες των γνωστών κύκλων να το υποβαθμίσουν:ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:Ο ίδιος είχε κάνει την αποκάλυψη πρόσφατα σχετικά με τον βρώμικο ρόλο του Λαμπράκη κατά το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου,το 1974.
Αναδημοσίευση από Hellas-Orthodoxy

2 σχόλια:

sapphire είπε...

μπράβο του!

Λεωνίδας Φιλόκυπρος είπε...

Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση είναι μια από τις αιτίες που βούλιαξαν την Ελλάδα.

Κι όταν κάποιοι φώναζαν για το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να φορτώσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με σκοπό να ροκανίσει ακόμη περισσότερο τα θεμέλια του κράτους, κάποιοι άλλοι το έπαιζαν διεθνιστές, αλτρουϊστές, φιλέσπλαχνοι και προοδευτικοί...