Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Επείγον Κάλεσμα: Την Δευτέρα 12/9/11 ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δευτέρα 12 Σεπτ. - Όλοι έξω από το Προεδρικό 


Την Δευτέρα ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα.

Δικαίωση εδώ και τώρα των 13ων μαζικά δολοφονημένων συνανθρώπων μας από το ίδιο το κράτος, με την άμεση παραίτηση του πρώτου πολίτη, του Προέδρου της Δημοκρατίας και την τιμωρία όλων των ενόχων, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο-κάλεσμα  (Διάρκεια 2′)



Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου
όλες τις χιλιάδες που βρέθηκαν ήδη έξω από το Προεδρικό, αλλά κυρίως όσους δεν πήγαν ακόμη έξω από το Προεδρικό, όλους που θέλουν να φύγει αυτός ο Πρόεδρος και το σύστημα που εκπροσωπεί

12 του Σεπτέμβρη, 7:30μμ να είστε ΟΛΟΙ εκεί. 
Να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διαδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ σε αυτό το νησί. 
Να απαιτήσουμε ελευθερία και δικαιοσύνη. Να απαιτήσουμε κάθαρση.
Μην κανονίσετε τίποτα άλλο για εκείνη την μέρα. 
Αφιερώστε εκείνη την ημέρα στην Ιστορία. Για να λέτε «ήμουν και εγώ εκεί». 





Την ημέρα που ΟΛΗ η Κύπρος μαζεύτηκε γύρω από το Προεδρικό και απαίτησε την παραίτηση ενός ανάξιου, απολίτιστου, ανήθικου και αδίστακτου Προέδρου.

 



Διαβάστε ακόμη

Δείτε και μερικά πρόσφατα γεγονότα που πρέπει να μας προβληματίσουν:
 
Την ίδια ημέρα (Δευτέρα 12/9/2011), στην Αθήνα το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ διοργανώνει πορεία από το οίκημά τους προς την Κυπριακή Πρεσβεία. Καλούμαστε ΟΛΟΙ να συμμετάσχουμε
Πληροφορίες εδώ:


    3 σχόλια:

    pl είπε...

    Γεια σου αφου μας λες ΄΄Αν χρειάζεται να Επικοινωνήσετε μαζί μας αφήστε το σχόλιό σας στην πιο πρόσφατη ανάρτηση.΄΄, σου σφήνω το εξής μήνυμα που δεν έχει καμία σχέσι με τη πιο πάνω ανάρτηση.

    Προς Λεωνίδα Φιλόκυπρο

    Γεια σου στην ιστοσελίδα ΄΄Γενετική των Ελλήνων΄΄ έθεσες το εξης σχόλιο ΄΄
    Αλήθεια, πως εξηγείται οι Κύπριοι, που ιστορικά είναι απόγονοι Αχαιών και Αρκάδων, να μην αλληλεπικαλύπτονται με τους Ελλαδίτες ??? Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ???΄΄

    http://greekgenetics.blogspot.com/

    Λοιπον αυτο δεν πρέπει να σε χαλάσει γιατι αν γινόταν ξεχωριστή έρευνα για κάθε περιοχή της Ελλάδας ή / και για κάθε ξεχωριστή καταγωγή θα βλεπες ότι υπάρχει διαφοροποίηση μεταξυ των ίδιων των Ελλαδίτων και γενικά όλων αυτών των ομάδων.

    Αυτο δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Σου εξηγώ γιατι.

    Πιστέυω λοιπον ότι θα πρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξυ των περιοχών και/ή της καταγωγής όταν γίνεται μια έρευνα στην Ελλάδα και όταν γίνεται μια σύγκριση με τους Κύπριους. Πχ οι Πόντιοι, Οι Κρητικοί, οι κάτοικοι της Ρόδου.

    Δεν είναι σωστό να υπάρχει διαφορετική έρευνα μόνο για τους Κύπριους και οι Ελλαδίτες να αναλύονται σαν σύνολο βάζοντας μαζί τους Πόντιους πρόσφυγες, τους Μακεδόνες, τους Μικρασιάτες πρόσφυγες τους Κρητικούς κλπ. Κατι μου λέει ότι αν γινόταν αυτό τότε θα βλεπες ότι διαφοροποίηση μόνο για τους Κύπριους είναι πλαστή.

    Πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές στον Ελληνισμό που δεν προέρχονται τόσο απο κατακτητές όσο απο πληθυσμούς που ελληνοποιήθηκαν στην αρχαιότητα - οι δούλοι της αρχαιότητας, οι φυλές όπως αυτές που υπήρχαν σε Κύπρο Κρήτη Μικρασιά πριν εγκατασταθούν οι Ελληνες εκεί, φυλες οι οποιες ΄΄ υιοθετήθηκαν ΄΄ πολιτιστικά απο τους Ελληνες και απορροφήθηκαν απο τους Ελληνες.




    Υπάρχει δηλαδή κατα την άποψή μου κάτι που μπορει να θεωρηθεί ως ολοκληρωτική απορρόφηση απο πρωτο-Ελλήνες εξαφανισμένων πλέον φυλών όπως ήταν οι ετεοκύπριοι, οι ετεοκρητες οι Ετεομικρασιάτες - φρύγιοι καριοι κλπ - και αυτο το μείγμα δημιούργησε σταδιακά όλους τους αρχαίους Ελληνες. Είναι πχ γνωστό ότι ο Αἴσωπος είχε και φρύγιους προγόνους, ότι ο Ηρωδότος είχε και καριους προγόνους κλπ.

    Οι αρχαίοι Ελληνες ήταν μιγάδες των πρωτο Ελλήνων και αυτων των εξαφανισμένων λαών. Και αυτοί οι μιγάδες είναι που δημιούργησαν μια Ελληνική ταυτότητα και έναν Ελληνικό πολιτισμό - μην ακους αυτους που θα θελαν να χρησιμοποιήσουν αυτο το συμέρασμα για να προπαγανδίσουν υπερ της πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας : είναι το αντίθετο αφού όλα αυτά τα στοιχεία δημιούργησαν ΕΝΑ πολυτισμό και ΜΙΑ ταυτότητα που ξεπερνάει τη γενετική και δημιουργεί έθνη, λαους, ρίζες και παραδόσεις. Δεν σημαίνει ότι μετα τη δημιουργία αυτής της κοινής ταυτότητας, μπορεί να μπει μέσα όποιοδήποτε άλλο στοιχείο και να τα αλλάξει όλα.

    Αυτή είναι ανάλυση βασισμένη στην Ιστορία όχι στη γενετική και περιμένω να δώσει απάντηση και η γενετική αλλά δεν μπορει να γίνει αν βάλεις όλους τους Ελλαδίτες μαζι στις έρευνες όταν τους συγκρίνεις με τους Κύπριους.

    pl είπε...

    βλέπω λάθη όπως ΄΄σχέση΄΄΄στην αρχεί, και άλλα λάθη, με συγχωρείς για τα λάθη δεν διάβασα αρκετά προσεκτικά

    ΑντιΠαρακμή είπε...

    Παρακαλούμε προσθέστε τα σχόλιά σας στην αντίστοιχη ανάρτηση για να μην γίνεται σύγχυση με την παρούσα ανάρτηση.

    Επίσης ενημερώσαμε τον blogger στον οποίο απευθύνεστε και σας ευχαριστεί επίσης για τα ενδιαφέροντα σχόλια.