Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Βατοπαίδι - ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ": το ντοκυμαντέρ που αποδόμησε πλήρως τα "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" όσων έστησαν το "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"!

Η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή και η επιλογή της για τον αγωγό με τη Ρωσία δεν συμβάδιζε με τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Ο Καραμανλής ΕΠΡΕΠΕ να πέσει.

  • Δοκίμασαν αρχικά με τις φωτιές στην Πελοπόνησσο. Αλλά ο Καραμανλής προκήρυξε άμεσα εκλογές και "γλίτωσε" προσωρινά.
  • Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια με το θάνατο του "Αλέξη" που κάηκε η Αθήνα αλλά και άλλες πόλεις. (να τονίσουμε την επιμονή του Καραμανλή να έχει Υπουργό Δημοσίας Τάξης τον Παυλόπουλο- ο Παυλόπουλος είναι προστατευόμενος όπως και η Ντ.Μπακογιάννη: αν δεν σε "επιτρέψουν" δεν μπορείς να τον βγάλεις από την Κυβέρνηση)

  • Η δημιουργία του "σκάνδαλου Βατοπεδίου" ήταν το επόμενο χτύπημα (πίσω φυσικά από τα "δημοσιογραφικά" ρεπορτάζ του ALPHA βρίσκονται τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που δεν τολμάει κανείς να πειράξει).
Η Κυβέρνηση του Καραμανλή φυσικά έπεσε.
Η πρώτη κίνηση του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου ήταν να ανακοινώσει την διακοπή υλοποίησης του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη τάχα για "περιβαλλοντικούς(...) λόγους"! Η Νέα Τάξη είχε επιλέξει τη δημιουργία του SouthStream (μέσω Τουρκίας).

Σήμερα, 2 χρόνια μετά, 
η απάτη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ:

Ακολουθεί απόσπασμα από το Hellas-Orthodoxy


Χθες ο ΣΚΑΙ έκανε κάτι πολύ απλό, αλλά που δυστυχώς σπανίζει στην "ελληνική τηλεόραση":
Εξέτασε την υπόθεση Βατοπαιδίου ρίχνοντας φως σε όλα τα "επιχειρήματα" όσων κραύγαζαν για "σκάνδαλο". Το αποτέλεσμα, κωμικοτραγικό! Γιατί το λέμε αυτό;
Δείτε και θα καταλάβετε, πώς ορισμένοι απατεώνες έστησαν μια υπόθεση με ανύπαρκτο υπόβαθρο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα.
Καμαρώστε τους τηλε-εισαγγελείς που ωρύονταν για "το μεγαλύτερο σκάνδαλο της νεοελληνικής ιστορίας" κι έριχναν τόνους λάσπης (ένα απλό παράδειγμα, γνωστό δημοσιοκαφρικό λαμόγιο έλεγε πως "μόνο στην Εθνική το Βατοπαίδι έχει 125 λογαριασμός" - τελικά η έρευνα των δικαστικών αρχών αποκάλυψε πως συνολικά η Μονή είχε 6 λογαριασμούς!!!), σε ένα απίστευτο ξεβράκωμα!

Δείτε την εκπομπή κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα (προηγείται διαφημιστικό για λίγα δευτερόλεπτα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: