Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κύπρος: Παραμονή Χριστουγέννων όλοι έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα

265616_105510732880817_100002656725363_31334_5648895_o

«Κάλεσμα της Μαρίας Ηρακλέους: 

Παραμονή Χριστουγέννων όλοι έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα»

Η σύζυγος του ήρωα μας ΕΠΥ Κελευστή Μιχάλη Ηρακλέους Μαρία Ηρακλέους, μέσα από το Facebook δηλώνει πως στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και μας καλεί ΟΛΟΥΣ να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια της. Το κάλεσμά της:
«ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Γ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΠΑΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΔΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 12 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙ..ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ Η ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΤΕ SHARE»
>> Προωθήστε το σχετικό “event” στο Facebook «Οι Αγανακτισμένοι στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα - 24/12/2011» - http://www.facebook.com/events/203249829761551/
mari24
Η ακούραστη Μαρία δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ζητά δικαίωση από το επάρατο εκείνο πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011, εκείνο το πρωινό που ο αγαπημένος της Μισιέλ δολοφονήθηκε από την ανευθυνότητα, την ευθυνοφοβία, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και τον έμπρακτο πολιτικό αντιμιλιταρισμό της κυβέρνησης Χριστόφια. Τώρα μας καλεί να σταθούμε στο πλάι της έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, όπως στο πλάι της σταθήκαμε έξω από το Προεδρικό. Το πόρισμα Πολυβίου, τον οποίο διόρισε ο ίδιος ο Πρόεδρος, του καταλόγισε, μαζί με τους Παπακώστα-Κυπριανού-Παντελίδη, ξεκάθαρες ευθύνες. Οι χιλιάδες Αγανακτισμένοι πολίτες που ξεσηκώθηκαν, καθώς και όλα τα κόμματα (πλην ΑΚΕΛ) ζήτησαν στην Βουλή των Αντιπροσώπων την «εθελούσια παραίτησή» του Προέδρου.
Σαν έκπτωτος δικτατορίσκος όμως, ο Δημήτρης Χριστόφιας αρνείται πεισματικά, μέχρι σήμερα να παραιτηθεί, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα, παρά το ότι ψήφισαν στην Βουλή την παραίτησή του, τώρα συζητούν και διαβουλεύουνται με τον έκπτωτο πρωτομάστορα της έκρηξης στο Μαρί για τα οικονομικά μέτρα, για τις περικοπές, για την λιτότητα.
Δεν θα ξεχαστεί το Μαρί, δεν θα ξεχαστούν οι νεκροί μας. Το ωστικό κύμα της θυσίας τους συνεχίζει να τονώνει την ιερή αγανάκτησή μας για το σάπιο, ανθρωποκτόνο κομματικό κατεστημένο. Και τώρα θα ακούσουν τα αιτήματα των συγγενών και των Αγανακτισμένων στην έδρα τους ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Άκης Παπασάββας.
Περάσαμε όλο το καλοκαίρι μας έξω από τις Πύλες του Προεδρικού, αντιμέτωποι με την ΜΜΑΔ, την Αντιτρομοκρατική, τα πισκάουερ και τους κομματοφύλακες. Θα θυσιάσουμε και ένα βράδυ των χριστουγεννιάτικων διακοπών μας για να σταθούμε και πάλι στο πλάι των οικογενειών των ηρώων μας, αυτών που πλήρωσαν με αίμα τις πομπές του καθεστώτος, για να ξέρουν οι κυβερνώντες αλλά και όλο το σύστημα πως δεν θα χωνέψουμε ένα ακόμη έγκλημα.
Διαδώστε από τώρα το μήνυμα και κανονίστε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου 2011, στις 4:00μμ να είστε και εσείς στο πλάι της Μαρίας Ηρακλέους και των παιδιών της αλλά και όλων των άλλων συγγενών που θα βρίσκονται έξω από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
 Προωθήστε το σχετικό “event” στο Facebook «Οι Αγανακτισμένοι στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα - 24/12/2011» - http://www.facebook.com/events/203249829761551/

TTempth,14Iouliou2011-prwtoselidoSimerini2
TTempth,14Iouliou2011-prwtoselidoSimerini2

Δεν υπάρχουν σχόλια: