Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΣΥΝ αναγνωρίζει το εθνικιστικό κόμμα των "Τούρκων" της Θράκης


Τελικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο οι αντιμνημονιακοί πολιτικοί του Κοινοβουλίου μπορούν να κατανοήσουν την λέξη πατρίδα, πατριωτισμός και όλα τα παράγωγά τους... Δυστυχώς, ελάχιστα απέχουν από μία στομαχική διαμέσω του παχέως εντέρου εκκένωση αερίων (κοινώς κλανιά). Αφού, οι "βουβές" δράσεις που αναπτύσσουν, μπορεί να μην γίνονται γνωστές σύντομα, αλλά όταν τελικά μαθαίνονται, αναδύουν φοβερή βρώμα!!!

Κάποιοι πολιτικοί, στην αγωνία τους να εξασφαλίσουν ψήφους, έχουν εγκληματίσει κατ' επανάληψη. Και το έγκλημά τους έχει γίνει απέναντι στην χώρα. Γιατί, μόνο ως έγκλημα μπορεί να νοείται η "συνεργασία" του ΣΥΝ (εκεί δεν είναι και ο "πατριώτης" Τσίπρας;) με τους πρακτορίσκους εθνικιστές της Θράκης και το κόμμα που ίδρυσαν (προλειαίνοντας πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στην περιοχή) με την βοήθεια (ηθική και φυσικά χρηματική) της Άγκυρας.

Εμείς παραθέτουμε το παρακάτω άρθρο, προκειμένου να κατανοήσουν κάποιοι πως "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός" και να είναι πολύ επιφυλακτικοί, επειδή στις ημέρες που ζούμε, δυστυχώς, απέναντι από το κακό μπορεί να βρίσκεται το χείριστο...

Επικίνδυνες πολιτικές ακροβασίες με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ο Χρόνος" ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους αγανακτισμένους πολίτες του κόμματος DEB.
Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτό αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.
Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς. Όπως είχε δηλώσει ο Αλί Τσαβούς πρόεδρος του κόμματος DEB:
«Μια μέρα αυτοί, που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε! Θα ήθελα εκ μέρους της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων της Δυτικής Θράκης, να εκφράσω τις ευχές μου για τη μέρα του δασκάλου, τη μέρα όλων των δασκάλων μας, μνημονεύοντας πάνω απ’ όλα με σεβασμό, το μεγάλο δάσκαλο, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ”.
(http://www.azinlikca.net/eidhseis/deb-thraki-11292011.html).
Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου που είχε λόγους για να νομιμοποιήσει και την πολιτική του υπόσταση το DEB, πληροφορούμαστε ότι η συνάντηση έγινε στη νομαρχιακή επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΝ το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με τον αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου όπου συμμετείχε και η πρόεδρος του τμήματος γυναικών του DEB, ιατρός Νέτζιλά Τσαβούς.
Εκεί τους υποδέχθηκαν εκτός του γενικού γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού στην Ξάνθη, Νίκου Καλιαμπάκα και των μελών της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού και ο υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού στον γειτονικό νομό, Χουσείν Ζεϊμπέκ.
Η κίνηση αυτή του ΣΥΝ προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθότι μέχρι σήμερα ήταν γνωστή η θέση του κόμματος ενάντια στον εθνικισμό, την μισαλλοδοξία, και τον ρατσισμό. Φαίνεται ότι η ευαισθησία του κόμματος για τα παραπάνω θέματα αφορά μόνο ότι είναι ελληνικό ή προέρχεται από ελληνικούς κύκλους. Ας μην ξεχνάμε τις κινητοποιήσεις του ΣΥΝ κατά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εθνικισμό, το ρατσισμό και το σωβινισμό.
Όπως όμως αποδεικνύεται ποτέ δεν ασχολούμαστε για τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία που προέρχεται απο τα γειτονικά κράτην πόσο δε όταν μια συνεργασία με ανθρώπους που προωθούν τον τουρκιό εθνικισμό στην Θράκη μπορεί να φέρει περισσότερους ψήφους στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος, εμείς έχουμε να θέσουμε μία ερώτηση στους νεο-πατριώτες του ΣΥΝ:
Για πόσες ψήφους, ρε ομορφάντρες, είστε διατεθειμένοι να δώσετε και την Ήπειρο στην Αλβανία;

(Πληροφορίες από Defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: