Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Όταν Έλληνες ... τολμούν και αντιδρούν (περιστατικά σε Πύργο Ηλείας, σε Κω και σε Καβάλα)

Παραθέτουμε τα 3 περιστατικά, για να δείτε ότι αρκούν λίγοι Έλληνες με ΨΥΧΗ για να τραπούν άμεσα σε φυγή τα κάθε είδους τσιράκια της Νέας Τάξης:




1. Κάτοικοι αποτρέπουν την εγκατάσταση Λαθρομεταναστών στον Πύργο Ηλείας


Ένταση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή κοντά στο κλειστό Γυμναστήριο Κούβελου στον Πύργο, όπου θα στεγάζονταν 140 μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό με πλοιάριο και εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στα ανοικτά της Πύλου, όπως έχει αναφέρει αναλυτικά το defencenet.gr
Δεκάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου θα μεταφέρονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ ορισμένοι από αυτούς, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή τους.


Έπειτα από περίπου 1,5 ώρα συνεχών διαβουλεύσεων μεταξύ κατοίκων και εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ελήφθη η απόφαση οι μετανάστες να μεταφερθούν σε κτίριο στο Κατάκολο.

Yπενθυμίζεται πως το πλοιάριο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού Κόλπου, κοντά στη νησίδα Βενέτικο.
Ο καπετάνιος αρνήθηκε αρχικά να υπακούσει στις υποδείξεις των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το σκάφος ακινητοποιήθηκε από πλωτά σκάφη του κλιμακίου των ειδικών αποστολών της Λιμενικής Αρχής, 32 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.
Το πλοιάριο έφθασε μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου στο Κατάκολο.




Διαβάστε την ενημέρωση από την ομάδα Εθνική Δράση Ηλείας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ



 
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ε.Δ.Η ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Εθνικη Δράση Ηλείας: Ενημερώνουμε όλα τα μέλη και όλους τους φίλους της Ε.Δ.Η. για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα του νέου "κύματος" λαθρομεταναστών που έφτασε σήμερα το πρωι στην πόλη του Πύργου. Πρίν μία ώρα έγινε η μεταφορά των λαθρομεταναστών στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Κουβελου με συνοδεία ανδρών ασφαλείας και λιμενικού. Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν και συσπειρώθηκαν με ομάδα απο την Εθνική Δράση Ηλείας, και δεν επέτρεψαν την τοποθέτηση τους στο κέντρο του Κούβελου. 

Οι αρχές αναγκάστηκαν να μεταφέρουν και πάλι τους λαθρομετανάστες στο λιμάνι του κατακόλου. Η αγανάκτηση των πολιτών ακούστηκε έντονα και δημιούργησε λεκτικές εντάσεις ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής, σε μέλη της Ε.Δ.Η και τοπικούς φορείς. Είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε ότι το ιδιο πρόβλημα είχε υπάρξει και λιγα χρόνια πριν όταν γύρω στους 150 λαθρομετανάστες τοποθετήθηκαν και παρέμειναν για αρκετο καιρό στο Μανωλοπούλειο το παλιό Νοσοκομίο του Πύργου. Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη της Ε.Δ.Η καθώς και φίλους πατριώτες Ελληνες, να παραστούν στο χώρο του Κούβελου για τυχόν επιστροφή των λαθρομεταναστών πολιτιστικό κέντρο, καθώς η τωρινή διαμονή τους στο λιμάνι είναι και θεωρείται προσωρινή... Ελάτε να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα μας.



2. Η ομάδα "Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας" τιμά τα Ίμια
Μία ακόμη ακομμάτιστη πατριωτική κίνηση προσπάθησε πέρσι για πρώτη φορά να τιμήσει τους 3 ήρωες Έλληνες αξιωματικούς που έδωσαν τη ζωή τους στα Ίμια.
Βρέθηκαν φυσικά μπροστά τους οι πάντα χρήσιμοι "γνωστοι-άγνωστοι" δηλαδή οι αναρχικοί.



Δείτε (στο βίντεο) πως η αποφασιστική αντιμετώπισή τους όχι μόνον πέτυχε την ολοκλήρωση με επιτυχία της περσινής τους εκδήλωσης αλλά:
όπως μάθαμε στην άψογα οργανωμένη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 400 πατριώτες.



3. Ομάδα πολιτών με επικεφαλής τον μητροπολίτη τιμά τα παλικάρια που έπεσαν στα Ίμια

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σύγχρονοι ήρωες του Ελληνισμού, ξεχασμένοι απ΄ όλους τους προδότες πολιτικάντηδες: Ο απλός λαός όμως, ΘΥΜΑΤΑΙ...
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω πραγματοποίησε σήμερα τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα των Ιμίων:



Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον άδικο χαμό των ηρωικώς πεσόντων ανδρών του ελικοπτέρου του Π.Ν 21.

Οι τρείς ήρωες που την αυγή εκείνη πέρασαν στην αιωνιότητα συντροφιά με τις μυριάδες των ηρώων που πότισαν χιλιάδες χρόνια το δέντρο της ελευθερίας με το αίμα τους, σήκωσαν ολόκληρο το βάρος της ξεπουλημένης και προδομένης εθνικής μας τιμής και αξιοπρέπειας. Ο Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός, οι ηρωικοί νεκροί της μάχης που έπρεπε να δοθεί, αλλά δεν δόθηκε, ενωμένοι με την στρατιά των προμάχων της φυλής, αιώνιοι θεματοφύλακες και υπερασπιστές των ιερών και των οσίων, βρήκαν τη θέση που τους αρμόζει στο πάνθεον των ηρώων του γένους μας(του Κ.Καρδαρά)

ΠΗΓΗ
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Παπαποστόλου.
Ακριβώς απέναντι από τα σκλαβωμένα μικρασιατικά παράλια και την Αλικαρνασσό, οι Έλληνες της Κω έκαναν το καθήκον τους: Μακριά από κοπρίτες πολιτικάντηδες και χωρίς να περιμένουν κανέναν να τους σηκώσει από τις καρέκλες τους, έπραξαν το πατριωτικό και θρησκευτικό τους καθήκον (αν δεν κάνουμε λάθος διακρίνεται ο Μητροπολίτης Κω), με την επιμνημόσυνη δέηση στους 3 πεσόντες των Ιμίων και άλλους.

Αυτό είναι το χρέος του καθένα μας ξεχωριστά: ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ! Δράση και όχι "υψηλή κριτική" με τα...κυάλια!
το είδαμε εδώ

Μήπως έφτασε η στιγμή να οργανωθούμε όλοι στις πόλεις και στις γειτονιές μας;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: