Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Λευτεριά στον Ναούμ Ντίσιο: Παρασκευή 10/2/2012 - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άδικη καταδίκη του

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πρωτοβουλίες για τη στήριξη Ελλήνων που σήκωσαν περήφανα τη σημαία. Και δεν λύγισαν.

Χαιρόμαστε επίσης που η πορεία γίνεται και προς το "Ελληνικό" Υπουργείο Εξωτερικών γιατί κάποιοι που ορίστηκαν να προασπίζουν τα δικαιώματα των όπου γης Ελλήνων κάνουν ότι δεν ακούν ή ότι κοιμούνται.  Και πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
Δίνουμε λοιπόν όλοι το ραντεβού εκεί.

Αντιπαρακμή
Ακολουθεί η πρόσκληση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

Στην Αλβανία του 21ου αιώνα οι Έλληνες της Κορυτσάς, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, καταδικάζονται και δολοφονούνται επειδή τιμούν τη γλώσσα, την ιστορία και την εθνική τους καταγωγή.

Η φυλάκιση του Προέδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και μέλους του Προεδρείου του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA Ναούμ Ντίσιου, από το αλβανικό δικαστικό παρακράτος στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους Βορειοηπειρώτες και ευρύτερα στον Ελληνισμό ότι
τα ανθελληνικά αυταρχικά καθεστώτα του παρελθόντος δεν κατέρρευσαν ποτέ.
Η καταδικαστική απόφαση ως συνέπεια ενός στημένου κατηγορητηρίου που μοναδικό σκοπό έχει να κάμψει τις αντιστάσεις του Ελληνισμού της Κορυτσάς δεν μπορεί να μας βρει αμέτοχους.

Στο πρόσωπο του πολιτικού κρατουμένου Ναούμ Ντίσιου καταδικάζονται όλα τα δικαιώματα που διεκδικεί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός καθώς και διακυβεύεται η ίδια μας η ύπαρξη επί χιλιετιών στις πατρογονικές μας εστίες.

Χρέος μας να μην το επιτρέψουμε.
Υποχρέωση μας η προστασία της ύπαρξης μας.
Σύνθημα μας: «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑΟΥΜ ΝΤΙΣΙΟ»

Η Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς και το κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" προσκαλούν όλους τους Έλληνες καθώς και όλους τους βορειοηπειρωτικούς φορείς και τα πατριωτικά σωματεία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Βουλή των Ελλήνων και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 2).

Την πρόσκληση είδαμε εδώ

Θυμίζουμε τις πρόσφατες αναρτήσεις μας:

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ά π α ν τ ε ς οι Έ λ λ η ν ε ς ενωμένοι 'στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών αδελφών και κατά των Σκιπετάρ(Shqiptarët) και του νεοφανούς και νεοτεύκτου κρατικού (κ α ι παρακρατικού) μορφώματος που λέγεται ''Σκι(υ)περία/Shqipëri(a)''.