Την έμπρακτη συμπαράστασή του στην Ελλάδα έδειξε ο ΑΠΟΕΛ, στέλνοντας 10 τόνους τροφίμων στη χώρα μας, ως «ένδειξη αγάπης κι εκτίμησης».

Μπορεί τη φετινή περίοδο ο ΑΠΟΕΛ να διανύει μερικές απ' τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, δείχνει πως μόνο αδιάφορος δεν είναι. Η διοίκηση της κυπριακής ομάδας προέβη σε μία πολύ σημαντική κίνηση ανθρωπιάς προς την Ελλάδα στέλνοντας μία σημαντική ποσότητα τροφίμων, ενώ στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ελπίζει να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες για την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, ο οποίος διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας του.

Ως Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, πονούμε για τα αδέλφια μας στην Ελλάδα και στεκόμαστε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, αποστέλλεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ένα εμπορευματοκιβώτιο με συσκευασμένα μακαρόνια (10 περίπου τόνοι) αξίας πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει μέρος των μεγάλων καθημερινών αναγκών.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας, για τους οποίους ελπίζουμε από καρδίας να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/podosphairo/article/item/269664-o-apoel-sterizei-ten-ellada


Διαβάστε επίσης και αυτό:

Είμαστε Έλληνες – Στηρίζουμε την Ελλάδα μας! -

(http://apoelnews.blogspot.com/2012/03/blog-post.html)