Τρίτη 8 Μαΐου 2012

441.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Τα αίτια της ανόδου.

Παραθέτουμε τους λόγους που κατά τη γνώμη μας οδήγησαν στην αλματώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

1ον: Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ από το υπάρχον πολιτικό σύστημα (ρουσφέτια, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, διάλυση του δημοσίου τομέα, κομματικοκρατία, αδιαφορία για τον πολίτη)
  • Από το 1974 οπότε ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας τα πολιτικά κόμματα,  η γενική εκτίμηση του περισσότερου κόσμου είναι ότι οι Πολιτικοί είναι "κλέφτες" και "απατεώνες". Κανόνας που επιβεβαιώνεται από κάθε Κυβέρνηση, εδώ και 38 χρόνια, που άλλα εξαγγέλλονται προεκλογικά και άλλα γίνονται.
  • Ο πολίτης χρειάστηκε "μέσον" για να διοριστεί κάπου ακόμη και ως εποχιακά απασχολούμενος,  για να πάρει μετάθεση ή απόσπαση, για να αποφύγει τη γραφειοκρατία και να πάρει ευρωπαϊκή ή κρατική επιδότηση για την επιχείρησή του. 
  • Μια ολόκληρη στρατιά δημοσίων υπαλλήλων, με δεδομένη την κάλυψη των ανωτέρων τους ταλαιπωρούν τον μέσο πολίτη. Και φυσικά ο Υπουργός που προΐσταται στον εκάστοτε δημόσιο οργανισμό ελάχιστα ενδιαφέρεται για την εξυπηρέτηση του πολίτη, ώστε να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση τους υφισταμένους του. 
  • Οι υπουργοί ενδιαφέρονται κυρίως για να "μοιράζουν" τα έργα σε διάφορους επιτήδειους (από μεγαλοεργολάβους -ξένους και ντόπιους- μέχρι μεγαλοεκδότες). Για την ακρίβεια οι Υπουργοί συγκυβερνούν με τους κομματικούς συνδικαλιστές και μοιράζονται ΜΑΖΙ την "πίτα". 
  • Τα τελευταία χρόνια είχαμε και την άνθιση των (κρατικών) Μη Κυβενρητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.). Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κατασπαταλήθηκαν κατά το δοκούν σε "γνωστούς". Οι Ελληνικές παραλίες γεμίζουν με κότερα και πολυτελή σκάφη και η ενδοχώρα με βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα ημετέρων. 


2ον: Ο πολίτης απαιτεί ΤΙΜΩΡΙΑ.
  • Οι "Πολιτικοί" μοιάζουν περισσότερο με στρατευμένους απατεώνες που λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία. Και τώρα που έφθασε το "μαχαίρι στο κόκκαλο" και άδειασε η "κατσαρόλα", ο πολίτης συνειδητοποιεί ποιοι τον έκλεψαν και προσπαθεί να τους τιμωρήσει. 
  • Και η μοναδική δύναμη που φαίνεται αισθητά να διαφέρει από τους "καλοντυμένους" και "καλοφαγωμένους" πολιτικούς  είναι η Χρ.Αυγή. Σε ένα υπάρχον πολιτικό σύστημα που ακόμη και τελείως  αντίπαλα πολιτικά κόμματα δείχνουν να συνεργάζονται άψογα στη συνδιαχείριση της εξουσίας, η Χρυσή Αυγή μοιάζει να είναι η μοναδική απειλή τους -ακόμη σε επίπεδο σωματικής βίας: δεν είναι λίγοι οι πολίτες που ευχόντουσαν προεκλογικά να μπουν στη Βουλή οι χρυσαυγίτες "να τους πλακώσουν". Και αφού δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο πολίτης-να τιμωρήσει δηλαδή τους ενόχους, και αφού δεν το κάνει αυτό η Ελληνική δικαιοσύνη-με ελάχιστες εξαιρέσεις που είτε εξυπηρετούν σκοπιμότητες είτε επιβεβαιώνουν τον κανόνα- ο πολίτης αποθέτει τις ελπίδες του στη Χρυσή Αυγή.


3ον: Οι επιπτώσεις από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (εγκληματικότητα, ανεργία, υποβάθμιση)
  • Εδώ και 20 χρόνια τα ΜΜΕ αλλά και τα σχολεία στην Ελλάδα -καθ υπόδειξη των αριστερών κομμάτων- υιοθέτησαν την ίδια ρητορική για τον "πολυπολιτισμό", τον "αντιρατσισμό", και την "ξενοφοβία". 
  • Και πάλι ΜΚΟ οργανώσεις μοίρασαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κατά το δοκούν για να "επιμορφώσουν" τους Έλληνες και να στηρίξουν τους λαθραία εισερχόμενους λαθρομετανάστες..
  • Ο μέσος Έλληνας αισθάνεται ότι κινδυνεύει να πάει ακόμη και μέχρι το συνοικιακό κατάστημα να ψωνίσει (πολύ περισσότερο όταν χρειάζεται να πάρει τη σύνταξή του από την τράπεζα).  Τελευταίους μήνες οι επιθέσεις σε σπίτια που ζούνε ηλικιωμένοι έχουν πολλαπλασιαστεί. Πλέον ο μέσος Έλληνας δεν είναι ασφαλής ούτε καν μέσα στο σπίτι του. Χάσαμε τις γειτονιές, χάσαμε τις πόλεις μας, χάσαμε τις δουλειές μας. 
  • Μόλις τον τελευταίο μήνα αποφάσισαν οι "Πολιτικοί" να αναφερθούν στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Μέχρι τότε ακόμη και ο όρος "λαθρομετανάστης" θεωρούνταν ΜΗ "πολιτικά ορθός". Οι πρόσφατες υποσχέσεις ότι θα βάλουν τους λαθρομετανάστες σε ειδικά κέντρα κράτησης (που στην καλύτερη περίπτωση θα εξυπηρετούν μόλις 30.000 άτομα τη στιγμή που υπερβαίνουν τα 1,5 με 2 εκατομμύρια) δεν πείθουν πλέον κανέναν.


4ον: Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ της στήριξης της Χρ.Αυγής σε γειτονιές και πολίτες
  • Οι Χρυσαυγίτες ήταν οι μόνοι που σε συγκεκριμένες γειτονιές της Αθήνας επενέβησαν και τις "καθάρισαν" σε κάποιο βαθμό. Στάθηκαν δίπλα στους απεγνωσμένους απλούς πολίτες και στους ηλικιωμένους. Ο πολίτης βλέποντας την αδιαφορία του διεφθαρμένου κράτους και της αστυνομίας, στρέφεται αναγκαστικά στο τελευταίο καταφύγιο που μπορεί να τον προστατεύσει και να τον σώσει. Πολύ περισσότερο όταν ξέρει ότι οι "Πολιτικοί" είναι αυτοί που επέτρεψαν τη μαζική επέλαση των λαθρομεταναστών και που συνεχίζουν να την ανέχονται


5ον: Επιστροφή στα χαμένα ΙΔΑΝΙΚΑ
  • Ολόκληρες γενιές Ελλήνων ποτίστηκαν στα σχολεία με τον κακό "εθνικισμό" στοχεύοντας να δημιουργήσουν πολίτες ευαίσθητους μόνον σε θέματα διακρίσεων και οικολογίας. Οι όροι πατρίδα και Ορθοδοξία όχι μόνον δεν αποτέλεσαν τα ιδανικά που σύμφωνα με το Σύνταγμα έπρεπε να καλλιεργούνται στα Ελληνικά σχολεία αλλά αντιθέτως, βρισκόταν στο στόχαστρο της πλειοψηφίας των "αριστερών" κατά βάση καθηγητών. 
  • Σε αντίθεση όμως με όσα διαπαιδαγωγήθηκε, ο Έλληνας νέος φαίνεται να ξυπνάει και να αναζητάει πλέον τα χαμένα του ιδανικά. Την αγάπη για την πατρίδα και την Εκκλησία. Μέσα σε μόλις 3-4 χρόνια γέμισε το διαδίκτυο με ιστολόγια και σελίδες για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Και αφού οι "Πολιτικοί", όταν δεν ξεκαθαρίζουν εξ αρχής ότι είναι ιδεολογικά αντίθετοι, αποδέχονται τα συγκεκριμένα ιδανικά μόνο σε επίπεδο "βιτρίνας", ο Έλληνας στρέφεται προς δυνάμεις που θυμίζουν την περήφανη Ιστορία του βεβαιώνουν για μαχητικότητα και αγώνα. 


6ον: Ο ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  και η άνθιση του διαδικτύου
  • Όταν πρόσφατα μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν μια κανάτα νερό στον πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε το γεγονός και μιλούσε για "νεοναζί" και φασίστες". Μόλις πριν λίγες ημέρες αριστεριστές και αναρχικοί εισέβαλαν σε στούντιο τηλεοπτικού σταθμού στα Ιωάννινα και γιαούρτωναν επί ώρα τον δημοσιογράφο επειδή τόλμησε να πάρει τηλεφωνική συνέντευξη από μέλος της Χρυσής Αυγής. Όμως το 2ο γεγονός δεν καταδικάστηκε από κανέναν πολιτικό φορέα.  Πάντως ποτέ δεν ακούσαμε δημοσιογράφο να αποκαλεί με προσβλητικά επίθετα τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν ή τους κάθε είδους ανθέλληνες προστάτες των αναρχικών.
  • Η προπαγάνδα των "Πολιτικών" για τους "νεοναζί", τους "φασίστες" και τους "παγανιστές" προβάλλεται ασταμάτητα από όλα τα ΜΜΕ. Ο λαός όμως -εξαιτίας και του διαδικτύου- είναι πλέον επιφυλακτικός στα ΜΜΕ. Η δημόσια τοποθέτηση του αρχηγού της Χρ.Αυγής κ.Μιχαλολιάκου ότι είναι Ορθόδοξος χριστιανός και Έλληνας εθνικιστής-δηλώσεις που επαναλήφθηκαν από πλήθος υποψηφίων του Κινήματος- ήταν αρκετές για να πείσουν την πλειοψηφία των αγνών πατριωτών που στήριξαν τη Χρ.Αυγή.

"Κοντός ψαλμός αλληλούια" λέει ο σοφός λαός μας.
είναι στο χέρι της Χρ.Αυγής πλέον να τιμήσει τις ψήφους του σχεδόν μισού εκατομμυρίου Ελλήνων που την εμπιστεύθηκαν.


ΥΓ. ένα ακόμη -σύντομο και αυθόρμητο- σχολιασμό για την εκτίναξη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής μπορείτε να διαβάσετε και εδώ

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

Μαχητή Θεσσαλονίκης

+100000000000000000000000
μαζί σου

Unknown είπε...

Έτσι ακριβώς... συμφωνώ απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

οι χρυσαυγήτες είναι άτομα που λύνουν τα προβλήματά τους με την ψυχολογία του σκύλου που ψάχνει (μέσω ολοκληρωτικού καθεστώτος) το δυνατότερο και σκληρότερο αφεντικό (μαζοχισμός), ενώ ονειρεύονται την βίαιη επιβολή τις ιδεολογίας τους άλλους (σαδισμός), συνήθως είναι άτομα με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα και η αυτοκτονία τους θα είχε θετική επίδραση στην κοινωνία γιατί ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ: [ http://psifizw.wordpress.com/2012/05/10/άκου-χρυσαυγήτη ]

ΝΙΚΟΣ είπε...

Βγαίνει ο κάθε να μη πω, να αναρτήσει τις απόψεις του για Χρυσή Αυγή, ΣΑΣ τσούζει που μπήκε η Χ.Α. στην βουλή, τώρα κάθε ανθέλληνας στον πάγκο του,και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα,τότε θα δούμε ποιος θα θέλει να αυτοκτονήσει...
ΑΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ http://www.youtube.com/watch?v=7YND3nW93dY&feature=player_embedded#!
ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

"psifizw"

1ον: Όπως βλέπεις αφήνουμε απείραχτα τα σχόλιά σου. Σε αντίθεση με εσάς που δεν αντέχετε οποιαδήποτε άλλη άποψη.

2ον: Το Ιστολόγιό μας ήταν και παραμένει ακομμάτιστο. Στην περίπτωση αυτή επιχείρησε μια προσέγγιση των αιτιών που οδήγησαν στην αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ελπίζουμε να έχεις την καλοσύνη να μας το συγχωρέσεις!

3ον: Έχει διοικήσει την Ελλάδα για 30-40 χρόνια μια γενιά λαμόγιων, καλυμμένοι πίσω κυρίως από το σοσιαλισμό. Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν ..
Δεν νομίζεις ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσουν αλλά και να τιμωρηθούν;
Άσε τους χρυσαυγίτες λοιπόν και κοίτα τα αφεντικά σου.

4ον: Το "δυνατότερο αφεντικό" το ψάχνουν οι αναρχικοί. Αυτοί ήταν και παραμένουν τα τσιράκια του κράτους και του συστήματος. Και με την προστασία των αριστεριστών πολιτικών βέβαια!
Για το καλό σου, άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες ποιος υπηρετεί το σύστημα.

5ον: Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Υπάρχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και άλλοι τόσοι Έλληνες άνεργοι. Η οργή δεν θα αργήσει να ξεχειλίσει.

Και για το κατάντημα του κράτους μας σίγουρα δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Κάποιοι φταίνε για τους λαθρομετανάστες, κάποιοι τους έδωσαν χαρτιά ακόμη και ιθαγένεια, κάποιοι επέτρεψαν την αύξηση της εγκληματικότητας.
Δεν πάει άλλο
δεν το καταλαβαίνεις;;;