Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα 7 Ιστολόγια που συμμετείχαν με κοινή τους ανάρτηση, από τον π. Αναστάσιο Αλεξίου.

Λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή από τον Ιερέα π. Αναστάσιο Αλεξίου για την πρωτοβουλία των ιστολογίων που βοηθήσαμε το άτυχο παλικάρι από την Αλεξανδρούπολη (δείτε ΕΔΩ) και σας την παραθέτουμε.
"Αγαπητοί αδελφοί χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.
Έχουν ήδη περάσει 20 μέρες από τη στιγμή που η αγάπη και το ενδιαφέρον σας δημοσίευσε στα ιστολόγιά σας το κάλεσμα αγάπης και συμπαράστασης σε ένα έργο προσφοράς αγάπης και ελπίδας σε ένα 25χρονο παλικάρι της ενορίας μας που έχασε τα δυο του πόδια σε αυτοκινητικό δυστύχημα.
 

Θεωρώ υποχρέωσή μου, αφού για άλλη μια φορά σας ευχαριστήσω όλους για την πρωτοβουλία αυτή, να ενημερώσω εσάς αλλά και όλους εκείνους τους αδελφούς, άγνωστους μεν σε μένα, γνωστούς όμως στο Θεό, που αμέσως έσπευσαν να καταθέσουν τον οβολό τους από το υστέρημά τους , περίσσευμα όμως της καρδιάς του, πως μέχρι σήμερα το πρωί στον εν λόγω λογαριασμό του Ιερού Ναού κατατέθηκαν 1530 ευρώ.
Τέθηκε ως τελικός στόχος, μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, ένα χρόνο ακριβώς μετά το δυστύχημα, να συγκεντρώσουμε το ποσό των 6000 ευρώ για μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες ενός έργου που ξεπέρασε τις 35.000 ευρώ. 

Από την αρχή αυτής της προσπάθειας στηρίξαμε όλες τις δυνάμεις μας και τις ελπίδες μας στον άγιο Θεό και μέχρι στιγμής ο Θεός δεν άφησε να κλονιστεί αυτή η εμπιστοσύνη μας, ζώντας σε όλες τις φάσεις αυτής της προσπάθειας μικρά θαύματα.
Με την ίδια πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό και με τη δική σας βοήθεια ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε.
Σας ευχαριστώ όλους.
Ο Θεός να σας ευλογεί.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
--
π. Αναστάσιος Αλεξίου
Προϊστάμενος Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Απαλού
"
Ως Αντιπαρακμή ευχαριστούμε όλα τα Ιστολόγια που συμμετείχαν ή αναδημοσίευσαν την είδηση και συνεισέφεραν έτσι στην μικρή ανακούφιση από το οικονομικό βάρος της εθελοντικής αυτής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: