Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εκπληκτική απάντηση του Καναδικού κράτους προς "έξυπνους" πολίτες του.




Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.
 

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικά έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:


National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.


Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα "συστήσει" ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.

Φιλικά,

Gordon O'Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας

(Posted by GBAL on Κυριακή, Ιούνιος 10, 2012)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιέμαι σε ποια βλακεία αναφέρεστε όταν μιλάτε για βλακεία.
πιθανόν στη δικη σας.
και ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτό το "γράμμα" αναγνωρίζεται ως ψεύτικο, εσείς το κάνατε propaganda.
είσαστε αηδιαστικά οντα χωρίς λογική.
το να φωνάζουμε υπέρ συγκεκριμένων ομάδων δε σημαίνει κάλλιστα πως είμαστε σε θέση να τους υιοθετήσουμε. Πολλοί άνθρωποι φυσικά δεν θα είχαν πρόβλημα, κάτι που δεν αντιλαμβάνεστε.
Με την ίδια ηλίθια λογική, θα σας κατηγορούσα που δεν "φιλοξενατε" έλληνες/κυπριους αδελφούς στο σπίτι σας, κάτι που φυσικά δεν κάνετε.
Συνεχώς διατυμπανίζετε πως οι έλληνες πεινούν, δεν έχουν στέγαση, αυτοκτονούν από την κακή οικονομική τους κατάσταση. Κοροϊδεύετε αυτό που κάνετε...
Δείτε πρώτα τα μούτρα σας και μετά μιλάτε για τους καναδούς

ΝΙΚΟΣ είπε...

και εσείς κύριε doukaton Σύριζα ψηφίζετε ε;
να σας χαιρόμαστε

Ανώνυμος είπε...

hahaha
ποσο γελοίοι φαίνεστε όταν βάζετε ταμπέλες στα άτομα.τόσο ταμπελομενοι είσαστε από μονοι σας, που δεν αντιλαμβάνεστε πως ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς να έχει μια ταμπέλα πάνω στο μέτωπο του.
είναι γελοίο επίσης που κρίνετε χωρίς να ξέρετε. να σε ενημερώσω πως:
1) Δεν ασχολούμαι με τα κόμματα τις ελλάδας
2) Είμαι από κύπρο
3) Μόλις πριν 4 μήνες απέκτησα δικαίωμα ψήφου
Αν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις, απαντα σε αυτά που είπα, και μην κανεις επιθέσεις εναντίον μου. Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει σχολιασμού.

ΝΙΚΟΣ είπε...

1)το χαχαχα και το γελοίος σου το επιστρέφω είσαι από μόνος σου δεν χρειάζεσαι παρέα,
2)θεωρώ τους Κυπρίους αδέρφια Έλληνες,είμαι με πολλούς Κυπρίους φίλος καρδιακός πρόσεξε Έλληνες όχι τούρκους,
3)για που απέκτησες δικαίωμα ψήφου για τον Καναδά;

υ.γ. είσαι όντως από Κύπρο ή είσαι αυτό που λέμε τουρκοκύπριος....

Ανώνυμος είπε...

1)Εγώ σου είπα λόγους που φαίνεσαι γελοίος, εσύ όχι. Συνεχίζεις να κρατάς τα πρωτεία :) Για πες μου ποιος είναι ο γελοίος. Εγώ που απάντησα στην ουσία του κειμένου η εσύ που δεν απάντησες, ούτε με βάση το κείμενο, αλλα ούτε με βάση το σχόλιο μου?
2)Μη μου βάζεις λόγια δεν είπα κάτι άλλο. Όταν όμως λες "ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ" εννοείς τους Έλληνες στην ελλάδα που έχουν δικαίωμα ψήφου, άρα εξαιρούνται οι Κύπριοι.
3)αυτό το humor σου...

Δεν μπλέκομαι σε άσκοπες συζητήσεις και συζητήσεις που γίνονται προσωπικές επιθέσεις.
Δικη σου είναι η επιλογή. Αν θες συνέχισε να κακαρίζεις όπως κανεις, η αν θες να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Διάλεξε και πάρε.

ΝΙΚΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΝΙΚΟΣ είπε...

1)"Δεν μπλέκομαι σε άσκοπες συζητήσεις και συζητήσεις που γίνονται προσωπικές επιθέσεις" ;;;;;;;;
ναι το βλέπω... άλλωστε δεν σε υποχρέωσε κανένας,
2)με βάση το κείμενο, σου λέω ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που ζω κάθε μέρα την λαθρομετανάστευση στην πατρίδα μου πως σε εσάς τους "προοδευτικούς" θα έπρεπε να σας στείλουμε από ένα "Αχμέτ" για παρέα,ίσως και δύο,
3)και Χριστόφια να ψηφίζεις το ίδιο μου κάνει,αλλά πριν δεν είπες πως απέκτησες δικαίωμα ψήφου; ξαναρωτάω, ΠΟΥ, στον Καναδά;ξεχνάς αυτά που γράφεις; όταν ανέφερα πιο πάνω ότι ψηφίζεις σύριζα το υπέθεσα γιατί έχετε τις ίδιες απόψεις,μου έκανες "επίθεση" για κάτι που δεν γνώριζα,μα τι γελοιότητα,(εαν είσαι τούρκος ή αριστερός το ίδιο μου κάνει)
4)δεν σου έβαλα ποτέ λόγια είχε ερωτηματικό μπροστά,τώρα εαν εσύ το θέλεις έτσι 'οκ' δική σου η επιλογή,διαλέγεις και παίρνεις,
5)άρα που καταλήγουμε; να πάρεις τα γελοία σχόλια σου με το ακόμα ποιο γελοίο blog σου,και να πας να κάνεις παρέα με τις κότες,γιατί βλέπω ξέρεις αρκετά από κακαρίσματα...,
6)δεν μου απάντησες ΕΙΣΑΙ τούρκος;;;
7)δεν ασχολούμαι άλλο, όχι γιατί θα μου αραδιάσεις πάλι τις γελοίες απόψεις σου,αλλά γιατί πρέπει να κάνω κάτι πιο χρήσιμο από το να διαβάζω τις γελοιότητες σου,
καλό βράδυ "φίλε" μου doukaton

Ανώνυμος είπε...

Εσύ όμως μπλέκεσαι και είναι κρίμα. Χάνεις την ουσία, δυστυχώς.
Μη με "ταμπελονεις", τα είπαμε. Προοδευτικός και προοδευτικός. Πολύ ευχαρίστως να μου στείλετε :) Δε πιστεύω σε αηδιαστικές αντιλήψεις. Κάνω παρέα με βάση το χαρακτήρα και όχι το χρώμα του δέρματος.
Η ερώτηση σου για τον καναδά ήταν τόσο εκτος θέματος, που φαινόταν πως ήταν ρητορική. Δεν αντιλαμβάνεσαι όσα ξεκάθαρα φαίνονται.
Έλα τώρα, έλα. Σου είπα για τον σύριζα και άρχισες το τροπάρι περί αδελφικότητας ελλήνων και κυπριων.
Να μη σε νοιάζει από που είμαι. Δεν παίζει ρολο.
Γιατί ως τώρα νομίζεις "ασχολήσουν"? Δεν είπες κάτι αξιόλογο, ούτε στην ουσία των σχολίων μου ούτε στην ουσία του κειμένου. Ήσουν πάντα εκτος θέματος. Ελπίζω κάποτε να μάθεις να συζητάς.
Τι είπες? Απόψεις μου? Πουθενά δεν παρουσίασα απόψεις μου, απλά αντέκρουα τις δικες σας. Μάλλον άλλο κείμενο διάβαζες, γιαφτο και είσαι τόσο εκτος θέματος.
"μου έκανες "επίθεση" για κάτι που δεν γνώριζα"
τώρα θες να σε λυπηθώ? Να μην κρίνεις αφού μονος σου παραδέχεσαι πως δε γνωρίζεις.
Άντε, πήγαινε τώρα να δείρεις κανένα αλβανό να νιώσεις έλληνας.

ΝΙΚΟΣ είπε...

Είπα δεν θα ξανασχοληθώ αλλά τα θέλει ο ποπ..ς σου
Κλασικός μπουρδελο λόγος,όπως όλοι οι όμοιοι σου,δεν υπάρχουν σταράτες κουβέντες,μόνο "άρες μάρες κουκουνάρες",με το που είδες την ελληνική σημαία δίπλα από το όνομα μου,θόλωσες και στην αρχή του σχολίου σου μου γράφεις να σου στείλω ...τι...,ΔΕΝ μου απαντάς και στα ερωτήματα μου,γιατί το αποφεύγεις,σε ρωτάω κάτι συγκεκριμένο...αλλά αρχίζεις πάλι να αναπαράγεις τις ίδιες σαχλαμάρες για ταμπελώματα για ουσίες & "οινοπνεύματα" για εκτός θέματος...δώσε μου απάντηση ΤΙ ΕΙΣΑΙ αδερφάρα; τούρκος; για ΠΟΥ απέκτησες δικαίωμα ψήφου,
με τις γελοιότητες που γράφεις ησυχάζεις την συνείδηση σου ότι μου την "είπες;" ωραιότατα να σου δώσουμε και ένα γλυφιτζούρι,όσο για τον αν θα δείρω κάποιον δεν θα με κάνει αυτό πιο ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και αν χρειαστεί θα πολεμήσω όποιον κάνει κακό στην πατρίδα μου,μαύρο,άσπρο,κίτρινο, αλβανό τούρκο οποιονδήποτε,χωρίς να κοιτάξω χρώμα δέρματος, εσύ κάτσε και δίνε τον ποπ..ς σου, φαίνετε να σου αρέσει,και κλείνοντας μια συμβουλή εντελώς φιλική & δωρεάν,μη μπαίνεις όπου βλέπεις φως,εκεί που γράφει το όνομα του Blog λέει από δίπλα "διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής & της βλακείας" είδες το "βλακείας" και είπες θα βρεις κάποιο όμοιο σου εδώ...ατύχησες όμως,τέλος πραγματικά δεν θα ασχοληθώ ξανά γιατί δεν έχω άλλο χρόνο για γελοίους και ανθέλληνες,αλλά και γιατί δίνεις απαντήσεις μόνο σε αυτά που σε βολεύουν...

Υ.Γ.όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο δεν ξανασχολούμαι, αντε γεια ρε αδερφάρα,τούρκε,λαθρολάγνε
(εφόσον εξακολουθείς να μην απαντάς τι είσαι υποθέτω ότι θέλω)
εγώ για να σε προλάβω είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ 101%
άντε να κάνεις τώρα αυτό με τον ποπ..ς σου & αν δε σε "πάρει" καλά ο αλβανός θα έρθω εγώ να τον δείρω.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Επειδή ο ΑΚΕΛίτης που μας ζάλισε με τα σχόλιά του και που παριστάνει τον "πιτσιρικά" που δεν έφτασε ακόμη σε ηλικία για να ψηφίσει(!) για να μην τον κατηγορήσουμε για το κόμμα του,
και που "τυχαία" έπεσε στο Ιστολόγιό μας ...

πάρε το κείμενο στα αγγλικά:



Subject: New Directive

ADOPT A TERRORIST

A Canadian female libertarian wrote a lot of letters to the Canadian government, complaining about the treatment of captive insurgents (terrorists) being held in Afghanistan National Correctional System
facilities. She demanded a response to her letter correspondence.

She received back the following reply:

National Defense Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg, 15 NT
101 Colonel By Drive Ottawa , ON K1A 0K2 Canada
Dear Concerned Citizen,

Thank you for your recent letter expressing your profound concern of treatment of the Taliban and Al Qaeda terrorists captured by Canadian Forces who were subsequently transferred to the Afghanistan Government and are currently being held by Afghan officials in Afghanistan National Correctional System facilities.

Our administration takes these matters seriously and your opinions were heard loud and clear here in Ottawa. You will be pleased to learn, thanks to the concerns of citizens like yourself; we are creating a new department here at the Department of National Defence, to be called 'Liberals Accept Responsibility for Killers' program, or L.A.R.K. for short.

In accordance with the guidelines of this new program, we have decided to divert one terrorist and place him in your personal care.Your personal detainee has been selected and is scheduled for transportation under heavily armed guard to your residence in Toronto next Monday.

Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (you can just call him Ahmed) is to be cared for pursuant to the standards you personally demanded in your letter of complaint. It will likely be necessary for you to hire some assistant caretakers. We will conduct weekly inspections to ensure that your standards of care for Ahmed are commensurate with those you so strongly recommend in
your letter.

Although Ahmed is a sociopath and extremely violent, we hope that your sensitivity to what you described as his 'attitudinal problem' will help him overcome these character flaws. Perhaps you are correct in describing these problems as mere cultural differences. We understand that you plan to offer counseling and home schooling.Your adopted terrorist is extremely proficient in hand-to-hand combat and can extinguish human life with such simple items as a pencil or nail clippers.We advise that you do not ask him to demonstrate these skills at your next yoga group.

He is also expert at making a wide variety of explosive devices from common household products, so you may wish to keep those items locked up, unless (in your opinion) this might offend him. Ahmed will not wish to interact with you or your daughters (except sexually) since he views females as a subhuman form of property. This is a particularly sensitive subject for him and he has been
known to show violent tendencies around women who fail to comply with the new dress code that he will "recommend" as more appropriate attire.

I'm sure you will come to enjoy the anonymity offered by the burka over time. Just remember that it is all part of 'respecting his culture and religious beliefs' as described in your letter.

Thanks again for your concern. We truly appreciate it when folks like you keep us informed of the proper way to do our job and care for our fellow man.

You take good care of Ahmed and remember we'll be watching.
Good luck and God bless you.
Cordially,
Gordon O'Connor
Minister of National Defense



Υπάρχει σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ιστοσελίδες, δες ενδεικτικά μία από αυτές:
http://www.teapartyunited.us/forum/topics/adopt-a-terrorist

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Βλέπω ότι έχεις και Ιστολόγιο:
http://doukaton.wordpress.com/


και έχεις αναρτήσεις από τον Δεκέμβριο του 2008!!
Τώρα έχουμε 2012

άρα αν υποθέσουμε ότι -αφού δεν ψήφισες και απευθύνεσαι σε συμμαθητές/τριες- σήμερα είσαι το πολύ 18 ετών, θα πρέπει να ξεκίνησες να γράφεις στο Ιστολόγιό σου από τα 14!!
Μπράβο ταλέντο ο doukaton!!

ΝΙΚΟΣ είπε...

Σου είπα δεν ξανασχολούμαι πες τον αλβανό σου πως θα τον τσακίσω,αν δεν σε παίρνει καλά δεν φταίμε εμείς για τις γελοιότητες που γράφεις...καληνύχτα