Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Έλληνες της Κύπρου ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ – Εσείς πληρώνετε το ρεύμα του τουρκικού κατοχικού στρατού!




Σύμφωνα με εμπιστευτική επιστολή που η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) έστειλε προς το Υπουργείο Εξωτερικό ενημερώνει ότι από το ηλεκτρικό ρεύμα της Αρχής ηλεκτροδοτούνται φυλάκια του στρατού κατοχής, αλλά και εγκαταστάσεις (και σπίτια) ιδιωτών και υπηρεσιών τουρκικών συμφερόντων ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για τις υπηρεσίες που λαμβάνουν!

Ενώ όλοι οι Έλληνες του νησιού πληρώνουν μέχρι τελευταίου σεντ για το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν οι τουρκοκύπριοι τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης!

Αποτέλεσμα είναι φυσικά τα έξοδα της ΑΗΚ (η οποία έχει να λαμβάνει από τους τουρκοκύπριους πάνω από 1 εκ. μόνο για το περασμένο έτος) να αυξάνονται και αυτά να τα επωμίζονται οι Έλληνες της Κύπρου που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους!

Ακόμα μια ρατσιστική συμπεριφορά ενάντια στους νόμιμους κατοίκους του νησιού και υπέρ των παρανόμων κατακτητών…

Με την επιστολή της η ΑΗΚ ζητά από την Κυβέρνηση οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ;

Απαιτούμε ιση μεταχείρηση! Όπως κόβετε το ρεύμα στους Έλληνες όταν δεν πληρώνουν να το κόψετε και από τους Τούρκους μπας και σβήσει και εκείνο  το έκτρωμα πάνω στον Πενταδάκτυλο!

Ολόκληρο το άρθρο από την εφημερίδα Φιλελεύθερος: http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/114346/den-plironoun-ilektriko-reyma-stin-aik-oi-tourkokyprioi

Δεν υπάρχουν σχόλια: