Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Κυριακή 21/10/2012, Πεδίο του Άρεως, 3μμ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

Μέσα σε λίγα χρόνια κι η ζωή μας ΕΧΕΙ φακελωθεί τόσο πολύ.


  •   Ιδιωτικά ιατρικά κέντρα έχουν όλο το ιατρικό μας ιστορικό (πόσο δύσκολο είναι άραγε, να το "διαθέσουν" σε εργοδότες όπου θα ζητήσουμε να εργαστούμε)
  • ΣούπερΜάρκετ έχουν καταγεγραμμένες όλες τις καταναλωτικές μας συνήθειες, (προς το παρόν το διαθέτουν επίσημα στους προμηθευτές τους για να ρυθμίζουν τις παραγγελίες τους αλλά και να βλέπουν τις αλλαγές στις καταναλωτικές μας συνήθειες μέσω προσφορών).
  •  Ηλεκτρονικά διόδια θα παρακολουθούν κάθε σου μετακίνηση 
  • Εταιρίες Κινητής και σταθερής τηλεφωνίας βρήκαν (από που άραγε;;) τα τηλέφωνά μας και μας καλούν διαρκώς για να μας ανακοινώσουν τις προσφορές τους
  •  Τράπεζες έχουν πρόσβαση σε κάθε τι που χρωστάμε, στο πόσα χρήματα έχουμε αποταμιευμένα, στο μισθό μας (που πλέον καταβάλλεται υποχρεωτικά μέσω τραπέζης) και κάθε συναλλαγή πέρα από κάποιο ύψος θεωρείται άκυρη όταν δεν γίνεται μέσω τραπέζης
  • Οι φορολογικές μας δηλώσεις έγιναν υποχρεωτικά ηλεκτρονικές (και συνεπώς προσβάσιμες σε κάθε χάκερ και σε όσους πουλήσει στη συνέχεια τις πληροφορίες αυτές)

  • Τώρα ήρθε το κράτος να βάλει κι αυτό την τελική του σφραγίδα, αρχικά σε μορφή ταυτότητας και μελλοντικά με εμφυτευμένο τσιπάκι.

Στην νέα δικτατορία
στην νέα σκλαβιά 
από την οποία δεν θα μπορέσεις ΠΟΤΕ να ξεφύγεις ξανά στη ζωή σου 
καλείσαι ΣΗΜΕΡΑ να πεις 
ΟΧΙ


Κάλεσμα:
Κυριακή 21 Οκτωβρίου
3μμ
Πεδίο του Άρεως - Αθήνα

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Ιστολόγιο Αντιπαρακμή


Ακολουθεί σχετικό κείμενο:

"Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

«...Πάλι «ορισμένοι γνωστικοί», θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μην στεναχωριούνται’ «δεν πειράζει αυτό, δεν είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε!... Τέτοια δυστυχώς λογική, είχαν και ορισμένοι «γνωστικοί» στα χρόνια των Αγίων Μαρτύρων..» (Σημεία των καιρών π. Παϊσιος)

Η ανωτέρω ρήση του Αγιορείτη γέροντα Παϊσίου που περιλαμβάνεται σε γραπτό σημείωμά του για τις νέες ταυτότητες και το ηλεκτρονικό φακέλωμα που συνέταξε τον Μάρτιο του 1987 έρχεται σήμερα να επιβεβαιωθεί με την αδιαφορία που επιδεικνύει η θρησκευτική ηγεσία του τόπου απέναντι στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα! Πολλοί Ιεράρχες αλλά και απλοί ιερείς όχι μόνο αδιαφορούν αλλά και επιπλέον καθησυχάζουν τους χριστιανούς υποστηρίζοντας πως η Πολιτεία χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία για να
«επιβάλλει» τούτες τις αναγκαίες αλλαγές δήθεν για να διευκολυνθούν οι πολίτες της!!!
Την ίδια στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθώντας τη γνωστή συνταγή ορισμού συνοδικής επιτροπής κατάφερε να υποβαθμίσει ένα από τα πιο σοβαρά φλέγοντα ζητήματα θέτοντας τούτο στις καλένδες. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνει τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας να προχωρήσουν ελεύθερα στο δόλιο εγχείρημά τους, αφού εκμηδένισαν ολοσχερώς κάθε μορφή αντίδρασης από την θρησκευτική αδιάφορη στην πλειονότητά της ηγεσία της Εκκλησίας μας.
Μία θρησκευτική ηγεσία που φαίνεται πως ζήλεψε το έργο των μπακάληδων και των ταβερνιάρηδων και αναλίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στη διανομή τροφίμων και διοργάνωση συσσιτίων αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα πνευματικά, το κήρυγμα και την κατ’ εξοχήν σωτηριολογική αποστολή της. 
Ως εκ τούτου η ένοχη στάση της αδιάφορης θρησκευτικής ηγεσίας μας αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους οι νυν κυβερνώντες, οι οποίοι εκ των αποφάσεων και των πράξεων τους φαίνεται να ταυτίζονται πλήρως με τις επιταγές των μιαρών λεσχών και στοών που επιμόνως επιδιώκουν να φακελώσουν τους Έλληνες και να τους επιβάλλουν μία πρωτοφανή ηλεκτρονική σκλαβιά... (βλ. βιβλίο Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση εκδ. Αγαθός Λόγος)!
Η νέα ηγεσία λοιπόν του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με δεξιό αυτή τη φορά περίβλημα επιθυμεί διακαώς να εφαρμόσει την απόφαση για αντικατάσταση των ταυτοτήτων που έλαβε τρεις ημέρες πριν τις εκλογές στις 14 Ιουνίου η υπηρεσιακή κυβέρνηση. Έτσι σταδιακά από τον Οκτώβριο θα κληθούν οι Έλληνες να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες η την έξυπνη κάρτα του πολίτη!!! 
Οι πρώτες αντιδράσεις
Μέσα στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται ημερίδες ενημέρωσης των πιστών αλλά και διαμαρτυρίες από χριστιανικά σωματεία και μεμονωμένους ιερείς. Τα κατευθυνόμενα ωστόσο στη συντριπτική πλειονότητά τους από τα ίδια κέντρα ανομίας ΜΜΕ έχουν ήδη συνεισφέρει πολλά στο εγχείρημα τούτο για να αποσοβήσουν τυχόν αντιδράσεις των πολιτών. Συστηματικά ή αποκρύπτουν παντελώς ως είδηση τις διαμαρτυρίες ή όταν αναφέρονται σ’ αυτές   παρουσιάζουν ως γραφικούς και ακραίους, αυτούς που διαμαρτύρονται για το φακέλωμα.
Την ίδια στιγμή η δήθεν ευαίσθητη σε θέματα φακελώματος των πολιτών αριστερά σφυρίζει αδιάφορα, στοιχείο που ενισχύει πολλές-πολλές υποψίες. Άλλωστε κανείς μας δεν μπορεί να λησμονήσει το γεγονός ότι χορηγός στην επανάσταση των Μπολσεβίκων υπήρξε η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου Ντ. Ροκφέλερ, βασικού μέλους της Μπίλντερμπεργκ και προέδρου της Τριμερούς Επιτροπής ( βλ. βιβλίο «Η αληθινή ιστορία της λέσχης Μπίλντερμπεργκ»)!
Γι’ αυτό ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί οφείλουμε όχι μόνο να ενημερωθούμε αλλά να συντονίσουμε τις αντιδράσεις μας και να εμποδίσουμε το ηλεκτρονικό φακέλωμα! Ηλεκτρονικό φακέλωμα το οποίο υπολογίζεται να κοστίσει στον ελληνικό λαό περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Τόσο εκτιμούν οι κυβερνώντες ότι θα κοστίσουν οι νέες ταυτότητες, με δεδομένο ότι κάθε πολίτης θα κληθεί να καταβάλλει 15 ευρώ παράβολο και άλλα 15 ευρώ στους φωτογράφους, προκειμένου να προσκομίσουν τις ειδικές φωτογραφίες που θα ενσωματωθούν σ’ αυτές.
Είναι αλήθεια ότι πολλοί και δυστυχώς η πλειονότητα των ιερέων μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τις δυνατότητες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στο να εισχωρεί στο μυαλό μας και να γνωρίζει επακριβώς τι σκεφτόμαστε, κάτι στο οποίο πειραματίζεται συστηματικά εδώ και δεκαετίες. Άλλωστε είναι φανερό ότι δεν τους αρκεί πλέον ο διοικητικός έλεγχος, και τους απασχολεί ο άμεσος έλεγχος της σκέψης και της γνώμης, γιατί ως γνωστόν "οι σκέψεις γίνονται πράξεις" και η Παγκόσμια επίδοξη δικτατορία θέλει να είναι σίγουρη ότι δεν θα πέσει ποτέ. Οι νέες ταυτότητες αποτελούν ένα προστάδιο τούτου του εγχειρήματος, το οποίο καταγράφει αναλυτικά ο π. Παϊσιος!
Νέες τεχνολογίες... φακελώματος!
Καθώς οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε ότι το μυαλό αποτελεί το τελευταίο δυνατό οχυρό της ιδιωτικότητας στην απόλυτη εποχή της επιτήρησης μάλλον θα μείνουμε έκπληκτοι με το γεγονός ότι μία νέα εταιρία, η Veritas scientific ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει τεχνολογία η οποία θα μπορεί να «εισβάλλει στις σκέψεις».
Νωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μελέτη που αποδείκνυε ότι οι υπολογιστές μπορούν να ανιχνεύουν το ψεύδος ακόμη καλύτερα και από τους πλέον επιτυχημένους εξειδικευμένους ανθρώπους, υπονοώντας ότι θα πρέπει να αναμένουμε ότι η τεχνολογία αυτού του τύπου θα χρησιμοποιηθεί ευρύτατα σε αστυνομικά σώματα χωρών όπως οι Η.Π.Α.!
Είναι σημαντικό εδώ να σημειώσουμε ότι η τεχνολογία εισβολής στις σκέψεις δεν αποτελεί απλώς μία παραλλαγή του ανιχνευτή ψεύδους.
Αντιθέτως αποτελεί ένα ειδικό «κράνος που διαβάζει τη σκέψη» που σχεδιάστηκε για να μετρά την εγκεφαλική δραστηριότητα των υποκειμένων μέσω ειδικού ηλεκτρο- εγκεφαλογραφήματος.
Ο Eric Elbot, Διευθύνων Σύμβουλος της Veritas, δήλωσε ότι επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του από τον στρατό των Η.Π.Α «ώστε να βοηθηθούν στο να ξεχωρίζουν τους εχθρούς από τους συμμάχους».
Επίσης, ο Elbot φαντάζεται τη νέα αυτή τεχνολογία να χρησιμοποιείται από την αστυνομία, το σύστημα δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια δικών και κατά τις διαπραγματεύσεις εξαγορών η συγχωνεύσεων επιχειρήσεων. Πιστεύει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας… «Βέβαια και αποτελεί ένα πιθανό ‘διαβολικό’ εργαλείο» δηλώνει ο Elbot. «Εάν η κυβέρνηση αποκτήσει αυτή τη συσκευή, τότε μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ επικίνδυνη»!



Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: