Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ:Προπαγάνδα και πογκρόμ μαζικά ετοιμάζουν οι αριστερο-Συριζαίοι καθηγητές στα ελληνικά σχολεία!

Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι γεγονός εδω και πολλά χρόνια. Οι αριστεροί καθηγητές ανέκαθεν προσπαθούσαν με πολιτική προπαγάνδα και απειλές να προσηλυτίσουν νέους ψηφοφόρους για τα αριστερά κόμματα. Πάντοτε "παρέκκλιναν" όπως οι ίδιοι λένε από την διδακτέα ύλη και μιλούσαν μέσα στις σχολικές αίθουσες υπέρ των αριστερών ιδεών.

Καμιά κυβέρνηση δυστυχώς δεν πήρε μέτρα ενάντια στην ανθελληνική αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία. 
Κανείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τις φασιστικές πρακτικές των αριστερών καθηγητών στα σχολεία.

Αν και η πολιτική προπαγάνδα θα έπρεπε να τιμωρείται τουλάχιστον με απόλυση, στα ελληνικά σχολεία οι αριστεροί καθηγητές δρουν ανενόχλητοι και απειλούν ακόμη και με μείωση στη βαθμολογία νεαρούς μαθητές που τολμούν να πάρουν διαφορετικές θέσεις σε πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα με τους καθηγητές τους.

Το τελευταίο καιρό οι αριστεροί καθηγητές βλέποντας ότι ανεβαίνουν στα σχολεία τα ποσοστά μαθητών που δεν αναμασάνε ότι τους λένε οι καθηγητές τους, προσπαθούν σε πανελλαδικό επίπεδο να συντονίσουν την δράση τους για να φιμώσουν όποιον μαθητή διαφωνεί με τις απόψεις τους και είναι υπέρ της Ελλάδας και του Ελληνισμού.Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από άρθρο ενός Κατσούλα, εκπαιδευτικού, που συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως θα διαβάσετε καλεί ξεκάθαρα τους αριστερούς Συριζαίους καθηγητές να κάνουν συντονισμένη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και των
"φασιστικών" απόψεων και να "παρεκκλίνουν" απο την διδακτέα ύλη προκειμένου να πείσουν τους μαθητές για τους κινδύνους της Χρυσής Αυγής.

Όταν ένας καθηγητής λέει αυτά τα πράγματα και δεν καλείται τουλάχιστον σε απολογία πως να πάει μπροστά η εκπαίδευση των ελληνόπουλων;

Εμείς πληρώνουμε δηλαδή τους αριστερούς καθηγητές για να κάνουν τα παιδιά μας ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;
Ακούστε τον:

"Να δημιουργηθεί άμεσα ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο στα σχολεία. Ανοιχτό και όχι κλειστό. Πλατύ και όχι στενό. Όχι μόνο της αριστεράς, αλλά όλων των προοδευτικών, δημοκρατικών εκπαιδευτικών"

"Χρειαζόμαστε τοπικές και κεντρικές κινήσεις, χρειάζεται να ορίσουμε διαδικασίες μετώπου με στόχο το πέταγμα της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών ιδεών έξω από τα σχολεία."


"Χρειάζεται πολύπλευρη μορφωτική και ιδεολογική δουλειά σε κάθε σχολείο, ειδικά σε αυτά που υπάρχουν συγκροτημένοι πυρήνες της Χρυσής Αυγής."


"Να «παρεκκλίνουμε» από την ύλη, από τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και από τα σχολικά εγχειρίδια."


"να ξαναβάλουμε την πολιτική και την ιστορία στα σχολεία και

στους μαθητικούς χώρους."

"Δεν χρειάζεται να είμαστε οι καθηγητές της ιστορίας για να το κάνουμε αυτό"


"Να προβάλουμε πολυμεσικό υλικό και βίντεο, να οργανώσουμε μαθητικές παρεμβάσεις και να διαμορφώσουμε διδακτικές προτάσεις όπου να χρησιμοποιηθούν συνολικότερα στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς. Να συζητήσουμε με τους μαθητές μας είτε στην τάξη, είτε στα διαλλείματα και να οργανώσουμε ποικιλία δραστηριοτήτων"


"Να μιλήσουμε ξανά για την ιδεολογία. Για την παραγωγή ενός άλλου πολιτισμού, μιας άλλης κουλτούρας."


Να προκαλεί ανησυχία ειδικά σε εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς η τάση των μαθητών προς την πειθάρχηση και την τήρηση της ιεραρχίας.


Να δώσουμε σημασία σε μικρά – μικρά πραγματάκια τα οποία διαμορφώνουν συνειδήσεις και αντιλήψεις (πχ η μόδα του μιλιτέρ στις μαθήτριες ή οι αποκριάτικες ενδυμασίες σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής).
(Σ.Σ: Ακόμη και το ντύσιμο θα ελέγχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν γίνουν κυβέρνηση)

Να διευκολύνουμε την συνεργασία μεταξύ μαθητών Ελλήνων και μεταναστών.

βέβαια στην συγκεκριμένη και περίπτωση, αλλά και σε άλλες αυτό που αποδείχτηκε πως ήταν ανώτερο ήταν τα ελληνικά χάπια που καταβρόχθιζαν οι ολυμπιονίκες)
(Σ.Α: Λες και οι άλλοι ολυμπιονίκες ήταν καθαροί ΟΛΟΙ..Βέβαια αν ο Κεντέρης, η Θάνου και οι υπόλοιποι Έλληνες ολυμπιονίκες κρατούσαν τις σημαίες με το σφυροδρέπανο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι οι πρώτοι διδάξαντες το ντόπινγκ ήταν οι Σοβιετικοί)

 
Ο Κατσούλας εισβάλλει στην ΝΕΤ - Σε ποιό κομμουνιστικό κράτος θα επέτρεπαν άραγε μια τέτοια "παρέμβαση"; Σε κανένα φυσικά...Εδώ διαβάστε όλο το κείμενο του Κατσούλα :
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9355:stathis-katsoulas-fasismos-sxoleia&catid=87:an-dikaiomata&Itemid=270

Δεν υπάρχουν σχόλια: