Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επέτειος Τουρκικής βαρβαρότητας : 34 Κούρδοι ΝΕΚΡΟΙ (βίντεο)

Για την σφαγή των 34 Κούρδων ΔΕΝ μας πληροφόρησαν ποτέ τα δυτικά Μ.Μ.Ε. Δεν είδατε τα άψυχα σώματά τους να κουβαλιούνται σε μουλάρια ή πάνω σε καρότσες.
Για τα δυτικά ΜΜΕ, η ανθρώπινη ζωή έχει αξία ανάλογα με το μέρος που βρίσκεται.



Ούτε κάποιος θα σκιαγραφήσει την ταυτότητα του δολοφόνου. Κανείς δεν τολμάει να αποκαλύψει το φασιστικό και κτηνώδες πρόσωπο του Τουρκικού κράτους.

Πριν παραθέσουμε το κείμενο του πάντα εξαιρετικού (συνδρομητικού) ιστολογίου ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ θα επισημάνουμε ότι το δέντρο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ δυστυχώς ποτίζεται μόνον με αίμα.
Είναι κάτι σαν άγραφος νόμος: η αδικία και το έγκλημα φέρνει την οργή του Θεού για τον εγκληματία. Έτσι, με πολύ κόπο, το δέντρο της Λευτεριάς ανθίζει .
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η Λευτεριά των Κούρδων δεν θα αργήσει να 'ρθει:

Μαχητής Θεσσαλονίκης- Αντιπαρακμή



Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από την δολοφονία 34 πάμφτωχων Κούρδων οι οποίοι στις 28/12/2011 βομβαρδίστηκαν στα τουρκοιρακινά σύνορα από τα τουρκικά F16.
 
Η ομάδα αυτή των Κούρδων είχε περάσει τα σύνορα με μουλάρια μέσα από τα χιόνια και έφερνε
προϊόντα που έβρισκαν πιο φτηνά στους Κούρδους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Παρά το ότι η ομάδα αυτή εντοπίστηκε πως παρακολουθούνταν επί ώρες ολόκληρες από μη επανδρωμένα τουρκικά αεροπλάνα, εντέλει υποτίθεται πως βομβαρδίστηκαν από λάθος καθώς τους πέρασαν για αντάρτες ! 
Εν προκειμένω υπάρχουν δύο εκδοχές, Είτε κάποιοι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι εντελώς ανίκανοι στην ανάλυση πληροφοριών που παράσχουν τα IHA, είτα απλά κάποιοι άλλοι –πολιτικοί ή στρατιωτικοί – είναι φονιάδες.
 
Η περιοχή γέμισε από σκόρπια χέρια-πόδια και κεφάλια από τους 34 Κούρδους, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ανήλικοι. Οι συγγενείς τους,  τύλιξαν με κουβέρτες τα διαμελισμένα πτώματα και τα μετέφεραν με μουλάρια και τρακτέρ.
Ένα χρόνο αργότερα δεν έχει ακουστεί ΑΚΟΜΗ μια επίσημη συγγνώμη. Δεν έχει αποστρατευτεί ένας κερατάς για αυτό το φονικό….

Στην μνήμη τους το κάτωθι βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: