Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ για την Ελληνική τους καταγωγή!



«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» 
έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, υπενθύμισαν με αυτό τον τρόπο, τις ελληνικές ρίζες της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Φωκιείς το 600 π.Χ.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η εντυπωσιακή κίνηση, ήταν μια απάντηση στα όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, στον αγώνα του Europa League με την Φενέρμπαχτσε, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Τούρκων οπαδών και με πολιτική χροιά.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας,
Πραγματοποιώ την πρακτική μου άσκηση στο Aarhus University στην Δανία. Ανέλαβα μία έρευνα με ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνεται διαδικτυακά πατώντας ένα link. Η έρευνα έχει ως θέμα το κατά πόσο οι Έλληνες αγοράζουν οικολογικά προϊόντα. Πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή έρευνα βασισμένη σε επιστημονικές κλίμακες. Θα μπορούσα να κοινοποιήσω το link στην σελίδα σας; Όσο περισσότεροι απαντήσουν τόσο πιο αξιόπιστη θα είναι η έρευνα. Φυσικά η έρευνα γίνεται για καθαρά ερευνητικούς σκοπούς. Μπορείται να την δείτε εδώ. http://aarhus.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8jF2JhqYMJBoibz

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Με Εκτίμηση
Αν ενδιαφέρεστε το email μου είναι : nikostzagarakis1@gmail.com

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Είναι ελεύθερο το σχόλιό σας (δεν υπάρχει καν προέγκριση στα σχόλια).
Όποιος επιθυμεί μπορεί φυσικά να πάρει μέρος.