Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Οι καμπάνες των ναών θα χτυπούν πένθιμα για τρεις ημέρες. Κάλεσμα εγρήγορσης.

Αμβρόσιος:"Φίμωτρο" το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Οι καμπάνες των ναών της Αιγιαλείας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά από την Τρίτη και για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί πως αποτελεί «φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες» και με το οποίο «αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης».
 

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης μια πολυμελής αντιπροσωπεία κληρικών (25 - 30 εφημέριοι) θα βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι πολιτικοί μας ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται» αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας.

Ας διαβάσουμε και ένα απόσπασμα από το ιστολόγιο του σεβαστού Ιεράρχη:
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Με το επίμαχο Νομοσχέδιο, λοιπόν, επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα! Του απαγορεύουν να έχει γνώμη! Και επίσης του απαγορεύουν να  εκφράζει ελεύθερα και δημόσια τη γνώμη του! Αν τολμήσει να εκφρασθεί δημοσίως για κάτι, που θα τον ενοχλούσε, τον περιμένει η φυλακή και ένα σοβαρό χρηματικό πρόστιμο. Είναι λοιπόν ως εάν οι Βουλευτές μας νά μας λέγουν:
"Σκάσε καί δούλευε, ραγιά"  Θα το δεχθούμε;
 
Το τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι
η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού! Φήμες μάλιστα λέγουν, ότι η Ιερά Σύνοδος, παρασυρομένη ίσως από τις απαράδεκτες σχετικές θέσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου κ. Παύλου,  υποστηρίζει το κατάπτυστο αυτό Νομοσχέδιο, ο δε Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος φέρεται ως να διαμαρτυρήθηκε στον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις σχετικές διαρροές!      
διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
ΠΡΟΣΟΧΗ: στο τέλος της ανάρτησης υπάρχει ένα πολύ σκληρό βίντεο με εγκλήματα που κάνουν ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία: κυριολεκτικά κατακρεουργούν τα θύματα (προηγουμένως τους έχουν κόψει το γεννητικό όργανο) και ενώ είναι ακόμη ζωντανά, ακούγονται να βογκούν από τα βασανιστήρια. Αν νομίζετε ότι δεν αντέχετε ΜΗΝ το δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: