Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κατάντια: Οι ήρωες των ΗΠΑ είναι πλέον ... Gay

Mετά από πολυετή πλύση εγκεφάλου για τα "δικαιώματα των ομοφυλοφίλων", έφτασε η στιγμή που οι "ΗΡΩΕΣ" στις ΗΠΑ, είναι πλέον Gay.

Ένας επαγγελματίας του μπάσκετ, ο Jason Collins, αποκαλείται "ΗΡΩΑΣ" μόνο και μόνο επειδή "δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος".




Στον Jason Collins, έτρεξαν να εκφράσουν την στήριξή τους, τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα, όσο και ο Μπιλ Κλίντον
ενώ η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα σχολίασε: 
«Τόσο υπερήφανη για σένα, Τζέισον Κόλινς. Έκανες ένα τεράστιο βήμα για τη χώρα μας». 


Αντιθέτως:
Κανένα προεδρικό ζεύγος (πρώην και νυν) και καμία διασημότητα δεν έκανε τον κόπο να δηλώσει κανένα θαυμασμό για τον 27χρονο Matt McQuinn, που σκοτώθηκε προστατεύοντας την φίλη του, (έπεσε πάνω της και δέχτηκε εκείνος τις σφαίρες) στην σφαγή του κινηματογράφου στο Κολοράντο.   



Σε μια άλλη περίπτωση:
Ο εικονιζόμενος αριστερά, απλά δηλώνει ότι είναι Gay και δέχεται τηέφωνο από τον Ομπάμα και tweet από την Μισέλ Ομπάμα. Αντίθετα, ο εικονιζόμενος δεξιά, βετεράνος βατραχάνθρωπος, που δολοφονήθηκε προσπαθώντας να σώσει άλλο βετεράνο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε οποιαδήποτε τιμή από τον Λευκό Οίκο

Στην φωτογραφία δεξιά : ο 38χρονος πρώην SEAL του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Chris Kyle, ο πιο επιτυχημένος ελεύθερος σκοπευτής στην
αμερικανική στρατιωτική ιστορία που δολοφονήθηκε φέτος τον Φεβρουάριο. 
Καμία τιμή. 
Κανένα σχόλιο από τον Λευκό Οίκο.  

Ο διακεκριμένος Αμερικανός βατραχάνθρωπος Chris Kyle έφυγε ΧΩΡΙΣ καμία τιμή.  Αντιθέτως, για την Whitney Houston, που πέθανε από συνδυασμό ναρκωτικών και αλκοόλ, οι Αμερικανικές σημαίες κυμάτισαν μεσίστιες!!

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση από τον Κόκκινο Ουρανό:

Η Obamaland βρήκε το νέο της «ήρωα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: