Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ανοικτή επιστολή προς τους Θεσσαλονικείς πατριώτες.

Συμπατριώτες μου Θεσσαλονικείς,
Για μια ακόμα χρονιά διοργανώνεται στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, στην Θεσσαλονίκη μας, και φέτος το επαίσχυντο Gay Pride...



Ομοφυλόφυλοι, τρανσέξουαλ, τραβεστί, λεσβίες και κάθε ανώμαλος πρόκειται να παρελάσουν στους δρόμους της πόλης μας.

Μην το επιτρέψετε.
Όπως πριν 2 χρόνια σταματήσατε την στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου όταν οι προδότες εμφανίστηκαν στις θέσεις των επισήμων, έτσι και μεθαύριο πρέπει να  σταματήσετε το προκλητικό αίσχος και την κατρακύλα πνευματικής διαφθοράς της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι δυνατόν επειδή οι περισσότεροι από εσάς δεν πήγατε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές και βγήκε δήμαρχος ο "προοδευτικός" γερο-Μπουτάρης να επιτρέπετε να εξευτελίζεται η πόλη του Αγίου Δημητρίου και του αθλητή Αγίου Νέστορα...

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος σας ζήτησε να μην αφήσετε τα παιδιά σας να πλησιάσουν τα σιχαμερά αποβράσματα που με θράσος θέλουν να διατυμπανίσουν την διαστροφή τους σε ολόκληρο τον κόσμο....
Εγώ σας ζητάω να μην τους επιτρέψετε να το κάνουν.
Φτάνει πια αυτό το αίσχος που σίγουρα θα γυρίσει στα κεφάλια όλων μας....

Ας κάνουμε το καθήκον μας.
Ειδάλλως ετοιμαστείτε να "απολαύσετε" εικόνες σαν τις παρακάτω.

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Στον αγαπητό blogger Θάνο, έγραψα την απάντησή μου ως σχόλιο (περιμένει έγκριση) στην ανάρτησή του. 
Περιγράφει τις πραγματικές καταστάσεις και μέρος από το άθλιο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε μέχρι σήμερα (όσο τουλάχιστον είναι κοινοποιήσιμο).  
Παραθέτω (στα σχόλια) ένα αντίστοιχο σχόλιο που έκανα σε ένα άλλο Ορθόδοξο ιστολόγιο

1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Οι πιστοί (Συντονιστική επιτροπή) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τι θα τους πουν οι (3-4 αγωνιστές υποτίθεται) ιερείς,
οι 3-4 ιερείς παίζουν την κολοκυθιά μεταξύ τους και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ μέρες τώρα ο ένας να πάρει τηλέφωνο στον άλλον (έτσι λένε τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο τους, ο ένας περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο ο άλλος).
Ενώ πριν 1 μήνα έλεγαν οι ίδιοι πως, ότι και να γίνει "εγώ και μόνος μου θα πάω", τώρα λένε "θέλει δεύτερη και τρίτη σκέψη".
Και οι μέρες περνάνε και μετά θα πούνε: "δεν προλαβαίνουμε τώρα", (όπως επικαλέσθηκαν και πέρσι κάτι ιερείς μέσα στη μητρόπολη).

Ο δεσπότης εκμεταλλεύεται τις υπογραφές για να εμφανίζεται στα κανάλια (είναι γνωστή η μανία του να εμφανίζεται στα κανάλια) και για να προβάλλει την κόντρα του με τον Μπουτάρη (είτε από προσωπική γεροντική εμπάθεια -που προφανώς έπρεπε να απουσιάζει από έναν μητροπολίτη, είτε κατ εντολήν της ΝΔ, εν όψει επερχόμενων Δημοτικών εκλογών αλλά και γιατί η ΝΔ δεν θέλει ο κόσμος να βγει στους δρόμους με καμία αφορμή).

Τώρα επί της ουσίας:
η πραγματική απάντηση της Συντ/κής επιτροπής στο ερώτημα γιατί δεν καλείται ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι ότι "δεν δίνει ευλογία ο δεσπότης".
Αυτά συμβαίνουν όταν δεκαετίες τώρα, καλλιεργούμε πιστούς : "βλήματα". Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο. Τι να κάνουμε όταν τόσα χρόνια ανέχεσαι ο δεσπότης σου να συναναστρέφεται με Ροταριανούς και Μασώνους, πως μπορείς μετά να περιμένεις να "δώσε ευλογία".

Αλλά ας έκοβαν τον μισθό των ιερέων τελείως, να δείτε πως θα έβγαιναν όλοι οι ιερείς και οι δεσποτάδες στο δρόμο και πως θα κατέβαζαν και τους πιστούς.Να δείτε τότε πως "θα έδινε ευλογία".


ΥΓ. Όσο για την αγρυπνία στον Αγ.Δημήτριο, για την οποία εκλιπαρούσαν τόσο καιρό τον Άνθιμο, τα μέλη της συντονιστικής, έγινε τελικά, αλλά
ΧΩΡΙΣ να ανακοινωθεί ποτέ στις εκκλησίες (το έντυπο εκδόθηκε ΜΕΤΑ την Κυριακή 2/6) και όχι με θέμα το gay parade αλλά γενικά και αόριστα "για την κρίση"! Ο Άνθιμος φυσικά ΔΕΝ ήρθε (θα είχε καμιά συνέντευξη)
Αηδία, ειλικρινά αηδία.

Φέτος δεν άνοιξε η λάρνακα του Αγίου Δημητρίου αλλά δεν φάνηκε να προβληματίζεται ούτε ο Άνθιμος ούτε οι πιστοί. Αν αποσύρει τελείως την χάρη του από την πόλη ο Άγιος και γίνει κανας σεισμός, μην απορείται μετά ποιος φταίει. Ο σάπιος χριστιανισμός που καλλιεργήσαμε και η ατολμία μας είναι η αιτία.