Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Αυτοι ειναι οι αληθινοι τουρκοι!!!Τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία έφεραν στο φως τα εσωτερικά προβλήματα που μαστίζουν την Τουρκία τα τελευταία χρόνια και απέδειξαν στην πράξη την παροιμία: «όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται ο …κώλος της»
Έφεραν στην επιφάνεια τις αποσχιστικές τάσεις και ότι η Τουρκία δεν είναι ένα συμπαγές ουνιτικό εθνικά ενιαίο Τούρκικο έθνος, το οποίο από το 1922 το κεμαλικο κράτος, μέσω του κεμαλικού συντάγματος, θέλησε να επιβάλει κάνοντας χρήση των τριών ισχυρών πυλώνων: του Στρατού, του δικαστικού σώματος και της παιδείας.

Ήλθαν στο φως οι μεγάλες διάφορες μεταξύ κοσμικών Αττατουρκιστών και των σουνιτών Ισλαμιστών, οι θρησκευτικές διάφορες μεταξύ σουνιτών και σιητών αλεβιτών που προστέθηκαν στο ήδη μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή τον ένοπλο αγώνα των κούρδων για απόσχιση και αυτοδιοίκηση με στόχο την ίδρυση κουρδικού κράτους. Σ΄αυτό τον πόλεμο, από το 1980 μέχρι σήμερα, η Τουρκία έχασε 40000 στρατιώτες. Τον τελευταίο χρόνο ο αγώνας των κούρδων ανταρτών εντάθηκε σε τέτοιο βαθμό που υποχρέωσαν τον Ερτογάν να συρθεί γονατιστός και να ζητήσει κατάπαυση του πυρός και υποσχέθηκε στους κούρδους αυτονομιστές να ικανοποιήσει το αίτημα τους για αλλαγή του κεμαλικού συντάγματος. Εάν ο Ερτογάν πραγματοποιήσει αυτή την κίνηση, τότε ανοίγει ο δρόμος να αποκτήσουν αυτονομία και αυτοδιοίκηση οι Κούρδοι. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο Ερτογάν, παρά την πλειοψηφία που έχει στην βουλή, δεν θα πετύχει την αλλαγή του συντάγματος διότι είναι αδύνατο να αλλάξει το βασικό άρθροτου Κεμαλικού συντάγματος το οποίο ορίζει ότι κάθε τούρκος κάτοικος ανήκει στο Τούρκικο έθνος και δεν αναγνωρίζετε καμία εθνική μειονότητα, ούτε καμία θρησκευτική μειονότητα.

Η εξέγερση των τελευταίων ημερών δεν ήλθε τυχαία. Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια ήταν ένα καζάνι που σιγόβραζε μετά από τις αυταρχικές ενέργειες του Ερτογαν να επιβάλει ισλαμικές ουνιτικές αρχές και διάλυση του κεμαλικού κατεστημένου. Ο Ερτογαν με οργίλο ύφος απεκάλεσε τους εξεγερθέντες της πλατειάς ταξίμ με την λέξη CABULCU. Σύμφωνα με το λεξικό η λέξη αυτή σημαίνει πλιατσικολόγος, άρπαγας και γενικά αυτός που δια της βίας λαμβάνει την περιούσια άλλου ανθρώπου, αφού προηγουμένως έχει προβεί σε λεηλασία εμπρησμό και βιασμό και λαφυραγώγηση. Αυτή η λέξη ωστόσο πληροί όλα τα χαρακτηριστικά των Τούρκων είτε είναι κεμαλιστές είτε είναι ισλαμιστές είτε είναι σουνίτες είτε αλεβίτες. Είναι η πλέον κατάλληλη λέξη που προσδιορίζει έναν Τούρκο. Τούρκοι ιστορικοί αναφέρουν ότι αυτή η λέξη έγινε γνωστή μετά την μάχη του Μαντζικέρτ το 1071 όταν οι Τούρκοι άρχισαν σταδιακά να καταλαμβάνουν την Μικρά Ασία και να προβαίνουν σε CABULCU εις βάρος των Ελληνικών Χριστιανικών πόλεων. Αυτή η βάρβαρη ενέργεια του πλιάτσικου του βιασμού και της λεηλασίας είναι για τους Τούρκους από το 1071 μέχρι σήμερα ιερό εθνικό καθήκον και μάλιστα, ξεδιάντροπα, το χαρακτηρίζουν TOURK MILLI RUHU (ΕΘΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ)

Αυτοί είναι οι Τούρκοι που θέλουν να μπουν στην Ε.Ε. Μερικοί ημέτεροι, πεταχτούληδες, έχουν μολυνθεί στην ιδέα ότι ο καλός ισλαμοδημοκράτης Ερτογαν είναι καλλίτερος των κεμαλιστών. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο οι διάφοροι εθνομηδενιστές μετατράπηκαν σε κράχτες της
νεοθωμανικής εθελοδουλίας και έχουν ταχθεί, στη σταυροφορία των Άγγλων, σημαιοφόροι για να καταστεί η Τουρκία πλήρες μέλος της Ε.Ε

Η Τουρκία και το παράνομο τ/κ καθεστώς από το 1974 μέχρι σήμερα προβαίνουν καθημερινά σε CABULCU και λυμαίνονται τις περιούσιες των Ελληνοκύπριων. Λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν την πολιτιστική κληρονομιά, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Επιδιώκουν την αλλαγή του δημογραφικού χαραχτήρα της κατεχόμενης Κύπρου και τον βιασμό της ιστορίας. Στα σχολεία διδάσκονται ότι η Ελληνιστική περίοδος σε Κύπρο, Ιωνία, Μικρά Ασία και Πόντο διήρκησε μόλις πέντε χρόνια.

Είναι φανερό ότι η συνεχιζόμενη και μεθοδική καταστροφή των πολιτιστικών ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων των Ελλήνων της Κύπρου είναι μέρος μιας προσχεδιασμένης πολιτικής για εξαφάνιση κάθε ίχνους Ελληνικότητας της Κύπρου και η μετατροπή των κατεχόμενων σε μια ακόμη τούρκικη επαρχία στα πλαίσια της προσπάθειας τους για πλήρη τουρκοποίηση τους σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο χρόνο η κατάληψη όλης της Κύπρου με λύση ΔΔΟ . Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ε/Κ ψηφίζει με γνώμονα τον κομματικό πατριωτισμό. Τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν για σημαία την ρατσιστική λύση της ΔΔΟ .

ΟΙ Τούρκοι από τις πρώτες μέρες της τούρκικης κατοχής άρχισαν το πλιάτσικο και την λαφυραγώγηση των Ε/Κ περιουσίων πάντα μέσα στο εθνικό πνεύμα των Τούρκων. Μάλιστα ο καλός σύντροφος του αλήστου μνήμης Χριστόφια, αριστερός ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΤΑΛΑΤ διέπρεψε στο πλιάτσικο οικιακών συσκευών, που είναι και η ειδικότητά του, αφού σπούδασε ως τεχνικός οικιακών συσκευών. Στο σπίτι που έκλεψε, στην Πάνω Κερύνεια, ήταν στοιβαγμένα τα ψυγεία, οι τηλεοράσεις και τα πλυντήρια που λαφυραγώγησε ενεργώντας ως γνήσιος τούρκος. Ο μοχθηρός αυτός τούρκος έδειξε τον καλύτερο του εαυτό στο πνεύμα του CABULCU.

ΟΙ Τούρκοι διακατέχονται από σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων και συνεχίζουν να καταστρέφουν με μανία αρχαία Ελληνικά και Χριστιανικά μνημεία ή τα πωλούν σε ξένους έμπορους. Η μεγάλη καταστροφή έγινε στα Χριστιανικά μνημεία εκκλησίες και μοναστήρια καταστρέφοντας η πωλώντας εικόνες και τοιχογραφίες και ψηφιδωτά. Η Αμερικανική επιτροπή Ελσίνκι σε έκθεση της καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί στα θρησκευτικά μνημεία των κατεχόμενων και σύμφωνα με αυτή:
 • 500 εκκλησίες έχουν λεηλατηθεί
 • 133 εκκλησίες και μοναστήρια έχουν βεβηλωθεί.
 • 15000 εικόνες από τις οποίες 3500 Βυζαντινές έχουν κλαπεί
 • 77 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τεμένη.
 • 28 εκκλησίες χρησιμοποιούνται από τον τούρκικο Στράτο ως αποθήκες.
 • 2 εκκλησίες μετατράπηκαν σε νοσοκομεία.
 • 13 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε στάβλους
 • 17 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε μπαράκια
 • 1 εκκλησία έχει μετατραπεί σε νεκροτομείο
 • Μετέτρεψαν την εκκλησία της Άγιας Αναστασίας στην Λάπηθο σε ξενοδοχείο
 • Αλλοίωσαν τον δημογραφικό χαραχτήρα κτίζοντας 32 νέα τζαμιά και μιναρέδες

Σάββας Πέτρου
τ/χης ε/α

Δεν υπάρχουν σχόλια: