Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

20 χρόνια μετά τον αγώνα των Σέρβων, η φωνή μας γινεται ΟΡΓΗ: Κάτω τα χέρια από τη Συρία

Αρκάν, ο "Τίγρης της Σερβίας"
Πριν από 20 περίπου χρόνια, οι Σέρβοι έδωσαν ΜΟΝΟΙ τους έναν τιτάνιο αγώνα: ΜΟΝΟΙ εναντίων ΟΛΩΝ. Δεν δίστασαν μπροστά στα Νατοϊκά τελεσίγραφα και βροντοφώναξαν περήφανα και το ΟΧΙ. Οι Θερμοπύλες και το έπος του 1940 ξαναγραφόταν από τους Ορθόδοξους αδερφούς μας της Σερβίας.
Ελληνική Εθελοντική Φρουρά Σερβίας
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την στήριξη που παρείχαν στους Σέρβους Ορθόδοξοι Έλληνες κληρικοί, που διοργάνωναν αποστολές τροφίμων και φαρμάκων στηρίζοντας ηθικά και υλικά τους αποκλεισμένους Σέρβους.

Κάποιοι Έλληνες μάλιστα, πολέμησαν στο πλευρό των ομοδόξων αδελφών μας, συγκροτώντας την Ελληνική Εθελοντική Φρουρά Σερβίας:


Οι αμερικανοί "Ράμπο" τελικά δεν τόλμησαν να πατήσουν στη Σερβία.
Μια σειρά αεροπορικοί βομβαρδισμοί όμως, διέλυσαν όλες τις δομές του κράτους (τηλεόραση, γέφυρες, αυτοκινητοβιομηχανία) και τελικά η Σερβία συμβιβάστηκε και παραδόθηκε στους Δυτικούς.


Κάρατζιτς, Αρκάν
Σήμερα, ένας άλλος λαός δίνει την μάχη, κόντρα στους αντάρτες (κάθε είδους φανατικοί ισλαμιστές όπως συνέβαινε και στο Κοσυφοπέδιο) και στους Δυτικούς που βρίσκονται κ πάλι από πίσω. Αναζητώντας μάταια συμμάχους (τους απέμεινε μόνον το Ιράν και σε κάποιο βαθμό η Ρωσία), οι Σύριοι αγωνίζονται να μην παραδώσουν την χώρα τους στην Νέα Τάξη.Και πάλι το άθλιο "Ελληνικό" κράτος,  παραδίδει στρατιωτικές βάσεις, λιμάνια και αεροδρόμια στους εντολοδόχους τους.

Ακολουθεί ανακοίνωση από φιλικό ιστολόγιο:
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της χώρας, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ είπε το "Νυν υπέρ πάντων ο αγών" και έδωσε τις τελευταίες πολιτικές οδηγίες στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας για να
αντισταθούν στην "καταιγίδα" που έρχεται.
Διαψεύδοντας ταυτοχρόνως τις πληροφορίες ιρανικών ΜΜΕ (είχαμε σημειώσει ότι τα ιρανικά ΜΜΕ διακρίνονται για την ελάχιστη αξιοπιστία τους) ότι έχει διαφύγει στο Ιράν. αν αι δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να έχει στείλει την οικογένειά του στην Τεχεράνη.  
«Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει τώρα. Ετοιμάζονται να κτυπήσουν την γη των προγόνων μας, να κτυπήσουν τον λαό μας, αφού οι αντιπρόσωποί τους που αιματοκύλισαν της Συρία, ηττήθηκαν στον πόλεμο εντός της χώρας. Δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε συμμάχους, αλλά πάνω απ'όλα έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είμαι βέβαιος ότιν θα κάνετε το καθήκον σας. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία πρέπει να βγούμε και θα βγούμε νικητές» 
δήλωσε ο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: