Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μας μάλωσαν, μας φοβέρισαν, μας ειρωνεύτηκαν, μας αποκαρδίωσαν, αλλά την Ομιλία με τη βοήθεια του Θεού θα την κάνουμε...

Ένας αγωνιστής ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στην Κατάργηση της Κυριακής ως ημέρα αργίας, ανακοίνωσε επίκαιρη ομιλία με θέμα:

«Οι Υπουργοί Χατζηδάκης και Σκορδάς βλασφημούν την Ορθόδοξη Παράδοση ως αντίχριστοι»


Καταλαβαίνεται τι ακολούθησε.. Έπεσαν "Θεοί και δαίμονες" να τον πείσουν να την ακυρώσει. Μέχρι και από τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο εξαφάνισαν την ανακοίνωση της ομιλίας (δείτε εδώ)!

Με πολύ χαρά όμως, διαβάζουμε στο Ιστολόγιό του (Κατάνυξις), ότι :

Μας μάλωσαν, μας φοβέρισαν, μας ειρωνεύτηκαν, μας αποκαρδίωσαν, αλλά την Ομιλία με τη βοήθεια του Θεού θα την κάνουμε...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Ε Κ Τ Α Κ Τ Η   Ὁμιλία μὲ τὸ ἐπίκαιρο θέμα: «Οἱ Ὑπουργοὶ Χατζηδάκης καὶ Σκορδάς βλασφημοῦν τὴν Ὀρθόδοξη Παράδοση ὡς ἀντίχριστοι».
Ἡ Ὁμιλία θὰ πραγματοποιηθεῖ τὴν
Τετάρτη 7 Αὐγούστου στὶς 7.30 μμ., στὸ πνευματικὸ κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Βυζαντινοῦ Ναοῦ Προφήτου Ἡλιού τῆς Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, στὴν διεύθυνση, Ὀλυμπιάδος 53 (ἀπέναντι ἀπὸ τὸ Ναό).

εκ του Ι. Ναού
τηλέφωνον 2310273790

Όλοι λοιπόν, την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 7:30 μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Προφήτη Ηλία, Ολυμπιάδος 53 (απέναντι από τον ναό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: