Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Κι όμως, σήμερα κάποιος ΔΕΝ έσκυψε το κεφάλι!

Θλίψη ... στην πολιτική ζωή
Το νοιώθουμε όλοι. Δεν πάμε καλά ..
Οι υποσχέσεις των πολιτικών μας για έξοδο από το τούνελ ... δεν πείθουν πλέον κανέναν.
Με τόση επανάληψη από τα ΜΜΕ, το έχουμε αποδεχθεί πλέον: "Αφού υπογράφηκαν οι νόμοι και τα μνημόνια, είμαστε υποχρεωμένοι να τα εφαρμόσουμε". Τέλος.



Κι όταν αρχίζουμε και γκρινιάζουμε, αντικαθιστούν τον δήμιο με κάποιον άλλον.
Ότι και να ψηφίσουμε, θα βρεθεί κάποιος συνδυασμός  για να συνεχίσει το ξεπούλημα.
Οι (συγ)κυβερνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά το μαρτύριο δεν τελειώνει.

Η Χρ.Αυγή, η τελευταία ίσως αντισυστημική ελπίδα κάποιων Ελλήνων, κομπάζοντας από τα υψηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων, έκρινε ότι δεν χρειάζεται να φοράει άλλο τη "μάσκα" και αποφάσισε να επιστρέψει στις "ρίζες της" (που δεν είχαν σχέση ούτε με την Ελλάδα, ούτε με την Ορθοδοξία), κι έτσι την είδαμε κι αυτήν να καταρρέει σαν πύργος της Βαβέλ, σε έναν συνδυασμό συνειδητής αυτοκτονίας και άθλιων μεθοδεύσεων του συστήματος.


Θλίψη, στην ζωή μας
Τα ίδια απογοητευτικά βιώνουμε και στην ζωή μας. Αδιαφορούμε για το ποιος έμεινε άνεργος, ή τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ποιος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι, την εφορία ή το πετρέλαιο.
Αρκεί να μην είμαστε εμείς.
Εμείς θέλουμε απλά, "να περνάμε καλά", με τη μέγιστη δυνατή αφθονία και καλοπέραση.
Ενίοτε, ανάβουμε και κάνα κερί στην εκκλησία, έτσι "για το καλό", δηλαδή για να μπορούμε υγιείς, να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα καταναλωτικά αγαθά στην "θερμοκοιτίδα" μας.


Θλίψη ...  και στην εκκλησία
Η επίσημη εκκλησία, μετά την άνθιση που είχε με τον χαρισματικό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αρχίζει να επιστρέφει στην εποχή του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, ασχολούμενη κυρίως με εκλογές Ιεραρχών, με δημόσιες σχέσεις και με ... συσσίτια.
Οι Οικουμενιστικές συμπροσευχές με κάθε είδους αιρετικούς και σχισματικούς και οι επισκέψεις στο Βατικανό πληθύνονται και όλοι -μέχρι και στο Άγιο Όρος- δείχνουν να έχουν σκύψει το κεφάλι.


Κι όμως,
με χαρά διαβάζουμε σήμερα, ότι
ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου και ο αντιπρόσωπος της Μονής, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να παραστούν στην υποδοχή και στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου!
Έχοντας υπόψη τις διώξεις που υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται η Ιερά Μονή Εσφιγμένου, καταλαβαίνουμε πόση τόλμη αλλά και πόση πίστη στο Θεό χρειάζεται να έχεις, για να πάρεις και να εφαρμόσεις αυτή την απόφαση.

Σας ευχαριστούμε γέροντα Αγάθωνα, ευχαριστούμε που ο Θεός συνεχίζει να στέλνει αγωνιστές όπως οι προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη, όπως ο Ιερός Χρυσόστομος που αν και Πατριάρχης Κων/λεως, πέθανε στην εξορία, παλικάρια σαν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και σαν τον αγωνιστή επίσκοπο Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη.


Μην ξεχνάτε, 
σημασία δεν έχει πόσοι έσκυψαν το κεφάλι, 
σημασία έχει ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ το ΕΣΚΥΨΑΝ!



Για το θέμα της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Άγιο Όρος, διαβάστε εδώεδώ και εδώ 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πες τα μαχητη ευγε +1!! δεν ειναι ΚΑΠΩΣ αυτο που βλεπουμε στους δρομους με τις αφισες? μα ποιοι ερχονται βρε παιδι οι ROLING STONES?

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

...Πολύ βιάζεσαι να ξεγράψεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγαπητέ Μαχητή.

"Καταρρέει σαν Πύργος της Βαβέλ"...
Πολύ βαρύγδουπη έκφραση, που ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις των τουρκοκάναλων η ΧΑ κρατάει εντυπωσιακά τις δυνάμεις της - στο 7 με 8% - και την τρίτη θέση, ενώ στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις καταγράφει διψήφια ποσοστά.

Σκέψου μόνο πόσοι ψηφοφόροι της ΧΑ διστάζουν να το δηλώσουν στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, φοβούμενοι το κλιμα τρομοκρατίας που επικρατεί.

Μέσα στο παραβάν όμως δεν υπάρχουν ούτε Πρετεντέρηδες, ούτε Εισαγγελάτοι.

Τα γραφεία της ΧΑ σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά και γεμίζουν κόσμο.

Η ΧΑ κατέβηκε στις εκλογές χωρίς καμιά κρατική χρηματοδότηση.

Το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Απλά θα περιορίσει αναγκαστικά τα συσσίτια και το κοινωνικό της έργο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε "αποθρασύνθηκε" από τα ποσοστά της, όπως λανθασμένα αναφέρεις.

Αντιθέτως, εδώ και αρκετούς μήνες η ηγεσία της περίμενε κάποια προβοκάτσια από το σύστημα.

Για τον λόγο αυτό είχε εκδοθεί διαταγή του Μιχαλολιάκου προς όλα τα μέλη και τις Τ.Ο να είναι κόσμιοι, να απογεύγουν κάθε τραμπουκισμό και ατομικές ενέργειες, επί ποινή αποβολής από το κόμμα.

Ήμουν παρών όταν διαβάστηκε αυτή η διαταγή στην Τ.Ο της περιοχής μου.

Μας είχαν πει ότι ΔΕΝ πρέπει να απαντούμε, ακόμα κι όταν μας προκαλούν οι αναρχοκομμουνιστές.

Μην βιάζεσαι λοιπόν να κρίνεις όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα εκ των έσω.

Το περιστατικό με τον Φύσσα έγινε ακριβώς όπως το λεει ο Ρουπακιάς :
Ήταν μια κακιά στιγμή και τίποτα περισσότερο.

Βόλεψε βεβαίως το σύστημα, που εξαπέλυσε πογκρόμ εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος.

Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξακολουθεί να είναι η ελπίδα των Ελλήνων και η τελευταία γραμμή αμύνης.

Καλό θα είναι λοιπόν να σταθείτε ΟΛΟΙ τώρα δίπλα στους διωκόμενους Εθνικιστές, και όχι να μεμψιμοιρείτε και να μας εγκαταλείπετε στα δύσκολα.

Τι περίμενες αγαπητέ Μαχητή ;; Ότι ο Σιωνισμός θα άφηνε έτσι απλά την ΧΑ να πάρει την εξουσία ;;

Όχι βέβαια, χρειάζεται ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ και ΑΓΩΝΑΣ !

Και μην ξεχνάς ότι πάντοτε η Σταύρωση προηγείται της Αναστάσεως.

Σταμάτα λοιπόν να μεμψιμοιρείς και μην βιάζεσαι να μας γράψεις τον επικήδειο.

Όσο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία που αναφέρεις, θα σου πω ότι υπάρχει Θεός και βλέπει εάν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίστηκε για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Μην είμαστε και αχάριστοι ...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

1) Κατ αρχήν κανένας δεν διεκδικεί το αλάθητο, γράφω τις σκέψεις μου και φυσικά κάθε διαφορετικά άποψη είναι ευπρόσδεκτη.
Το μέλλον θα δείξει ποιος έχει δίκιο.

2) Αν και είμαστε ακομμάτιστο ιστολόγιο, αποκαλύψαμε με επανειλημμένες αναρτήσεις το άθλιο πογκρόμ που δέχθηκε η Χρ.Αυγή. Μπορείς να τα διαβάσεις κάνοντας κλικ στην ετικέτα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το ίδιο κάναμε και πριν τις εκλογές, όταν τους κατέβασαν την ιστοσελίδα. Δεν συνηθίζουμε να συμπορευόμαστε με το σύστημα, πολύ περισσότερο όταν αυτό προκλητικά αυθαιρετεί.

3) Αφού η Χρ.Αυγή περίμενε προβοκάτσια από το σύστημα, τότε γιατί ξυλοφόρτωσαν τους κομμουνιστές στο Κερατσίνι;
Και γιατί τόσο προκλητική διάθεση σε Βίτσι και Μελιγαλά μπροστά στις κάμερες;
Μην μου πεις ότι δεν ανέβασαν τους τόνους Κασιδιάρης και Λαγός εσκεμμένα στις εκδηλώσεις στο Μελιγαλά;
Βλέπεις λοιπόν που το κλίμα πρόσφατα είχε αλλάξει; Για ποιο λόγο άλλαξε;
ΠΟΙΟΣ έδωσε την διαταγή;

4) Λογικό είναι πριν τοποθετηθούμε σε κάτι, να το ψάξουμε πρώτα. Μάθαμε λοιπόν για τις μαζικές εκτοπίσεις σοβαρών στελεχών από τη Θεσσαλονίκη, μάθαμε για την διακοπή της ιατρικής αλληλεγγύης και τον αποδεκατισμό της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, μάθαμε για την προώθηση σκληροπυρηνικών της "παλιάς φουρνιάς", μάθαμε προχθές για την υποψηφιότητα Ματθαιόπουλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, μάθαμε και πολλά ακόμη που για το καλό της Χρ.Αυγής δεν τα αποκαλύπτουμε.
Είμαστε πλέον σίγουροι ότι ΕΠΕΛΕΞΑΝ να επιστρέψουν στις "ρίζες τους". Αδιαφορώντας και για το καλό της Ελλάδος, και για το αν βγάζοντας τη "μάσκα", πέσουν τα ποσοστά της. Προτιμούν χαμηλότερα ποσοστά και απόλυτα ελεγχόμενες δομές, παρά περισσότερους βουλευτές και προσπάθεια να γίνουν μια μέρα 1η δύναμη.
Η επιλογή για χαμηλότερα ποσοστά ήταν συνειδητή και ήταν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Σκέφτηκαν όπως ακριβώς σκέφτεται και το ΚΚΕ (παραδόξως, αν το ψάξεις θα διαπιστώσεις ότι οι χρυσαυγίτες που προωθούνται από την ηγεσία, είναι συχνά κάποιοι πρώην κομμουνιστές. Είναι οι μόνοι που έχουν μάθει να αποδέχονται τα πάντα χωρίς κρίση, χωρίς να σκέφτονται).

5) Όταν βλέπεις τον κόσμο να έρχεται μαζικά και να αυξάνουν τα ποσοστά σου, δεν προκαλείς ούτε στο Βίτσι, ούτε πολύ περισσότερο στο Μελιγαλά, ούτε σε αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ. Απλά κρατάς χαμηλούς τόνους για να συνεχίσει η μαζική ροή. Οι τελευταίες προκλήσεις με ΝΔ και ΚΚΕ, δεν είχαν καμιά λογική.
Άρα, είτε είναι τόσο χαζοί -συνεπώς και επικίνδυνοι για την διακυβέρνηση της πατρίδας μας, είτε συνειδητά επέλεξαν την όξυνση, για να συσπειρωθούν στις παλιές τους δομές.

Το σύστημα αξιοποίησε την ευκαιρία στο έπακρο. Και ήταν αναμενόμενο ότι θα το έκανε. Αλλά όταν κάνεις λάθη, όταν οι επιλογές είναι συνειδητές, δεν σου φταίει ο εχθρός, αλλά εσύ.