Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Περηφάνεια κι όχι κλάματα στην κηδεία του ελληνορθόδοξου φαντάρου

Να δούμε πόσες κηδείες θα γίνουν και πόσα παιδιά και παλικάρια θα ενταφιασθούν για να το πάρουν απόφαση οι σύμμαχοι φίλοι της Συρίας ότι ο λαός της είναι ορκισμένος να πεθάνει και να μαρτυρήσει μέχρι και τον τελευταίο επιζώντα πολίτη. 




Όσα όπλα και αν τους στέλνουν , όσα εμβάσματα με πετροδολάρια , όσους λοβοτομημένους ψυχωσικούς αποκεφαλιστές δολοφόνους και βιαστές , η Συρία θα χύνει το αίμα της αλλά με αυτό θα εξαγοράζει την αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία της.

Τα στιγμιότυπα που ακολουθούν είναι από την νεκρώσιμη πομπή του

φαντάρου ελληνορθόδοξου μάρτυρα Hanna Baheej Basha που σκοτώθηκε από τους καλοπληρωμένους τρομοκράτες της Daraa την Τετάρτη.
Τον μάρτυρα το συνόδευσαν όχι με κλάματα και οδυρμούς αλλά με περηφάνεια για την προσφορά του στην υπεράσπιση της πατρίδας και της ανεξιθρησκείας , θυσίασε τα νιάτα του στον πολιτισμό που θα αναχαιτίσει τη βαρβαρότητα.
Αναπαύθηκε στο χώμα του τόπου καταγωγής του, Mharda της Χάμα και γράφτηκε στο αιώνιο βιβλίο της Ζωής και στο μαρτυρολόγιο της χώρας του που οι σελίδες του κάποτε θα κοσμούν το μουσείο της Συριακής Αντίστασης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: