Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο επικίνδυνος κύριος Αναστασιάδης


 
Ο Χριστόφιας στη διαχείριση του Κυπριακού καθοδηγείτο από την «εξυπνάδα» του ότι με τους «αδελφούς» Τουρκοκυπρίους θα έλυνε το Κυπριακό.

Ο Αναστασιάδης είναι εξαιρετικά πλέον επικίνδυνος.

Διότι εμφορείται από την παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης που καταργεί τα έθνη. Εξ’ ου και φανατικός Ανανιστής.

Έτσι ο Αναστασιάδης σίγουρα έχει αποδεχθεί (με την ένταξη της Κύπρου από τη Νέα Τάξη στην Τουρκική περιφέρεια), ακόμα και να γίνουν όλοι οι Έλληνες της Κύπρου λινοπάμπακοι.

Βέβαια η Τουρκία δεν έχει παρόμοιες αγκυλώσεις στο μυαλό της και ούτε περιμένει κάτι παρόμοιο. Στόχο μοναδικό έχει τον εκτουρκισμό όλης της Κύπρου και τον αφανισμό του Ελληνισμού της.

Ο Αναστασιάδης αποτελεί τον ύψιστον κίνδυνο για τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Ως παγκοσμιοποιημένος νεοταξικός που εκτελεί εντολές.

«Ο Disli είπε ότι ο Αναστασιάδης ανέφερε του Γκιούλ ότι εάν υπήρχαν «ορισμένες αλλαγές» (εντός εισαγωγικών διότι ακριβώς θα ήταν διακοσμητικές!!!) στο Σχέδιο Αννάν, ο ΔΗΣΥ θα έσπρωχνε εκ νέου το σχέδιο Αννάν στους Ελληνοκύπριους (would again push the plan with the Greek Cypriot Public)».

Πρόσθετα, η Αμερικανική Πρεσβεία στο πλαίσιο της συνάντησης Ερντογάν- Αναστασιάδη αναφέρει στο έγγραφο 05ANKARA866 ημερ. 15.2.2005 τα εξής:

«Ο Αναστασιάδης και πάλι (again) ήγειρε πιθανές αλλαγές στο σχέδιο Ανάν, όμως αυτή τη φορά με πιο πολλή λεπτομέρεια σε σχέση με τη συνάντηση του Γκίουλ.»

Υπενθυμίζω ότι τότε δέχθηκε να φωτογραφηθεί κάτω από το σύνθημα «όλα για την Τουρκία». (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)»

 

Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: