Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ερχεται το καλύτερο CD των “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ”.

 Οι “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ”, το συγκρότημα με τα επικά Πατριωτικά τραγούδια επανέρχεται με ένα νέο δυνατό CD, που περιέχει τα καλύτερα και δυναμικότερα παλιά και νέα τους κομμάτια.  Η συλλογή θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και θα είναι αφιερωμένη στους Ηρωες των Ιμίων. 

Πρόκειται για 15 «ΠΑΙΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ», όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος του cd. Δίπλα στα παλιά τους τραγούδια που δημιούργησαν αίσθηση όπως το «Γαλανό Πέλαγος» και το «Αλέξανδρε Ξύπνα», βρίσκονται πολλά νέα  ακυκλοφόρητα  όπως το «Πατρίδα Βόρειος Ηπειρος», «Της ΕΛΔΥΚ τα παλληκάρια» και φυσικά το βραβευμένο «Ελλήνων Γη Μακεδονία».   
Τιμητική θέση στο CD έχει το τραγούδι «Ελλάδα Αστέρι του Ουρανού», το οποίο είναι ο Υμνος των Κυπρίων φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ και του ΕΦΑΕΦΠ, που
αγωνίζονται για την Ενωση της μαρτυρικής μεγαλονήσου με την Ελλάδα.. Από την συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το «Μαζί μας θα ζείτε», ένα τραγούδι που  έγραψαν για τους 2 αδικοχαμένους νέους Φουντούλη και Καπελλώνη. 
Οι “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ”, παραμένοντας αδέσμευτοι κομματικά, εξυμνούν τον Πατριωτικό αγώνα από όπου κι αν προέρχεται και τραγουδούν για τα Εθνικά Ιδανικά, σε πείσμα των καιρών της σαχλαμάρας και της παρακμής.   
Το CD τους θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» της Κυριακής 26 Ιανουαρίου. Σίγουρα είναι μια συλλογή που δεν πρέπει να χάσετε!
Ακούστε τα τραγούδια του συγκροτήματος εδώ: http://www.youtube.com/EROSHELLAS1
ΕΡΩΣ ЭIЄ ΕΛΛΑΣ
Μουσικό Σχήμα για τον Ελληνισμό και τα Εθνικά θέματα.
Ιστοσελίδα: http://erosellas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: