Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ερωτήματα προς τους "φιλεύσπλαχνους" του ΣΥΡΙΖΑ

Βάζουν κάποια ελληνόπουλα να φυλάνε οχι μόνο τα σύνορα μας αλλά και της Ευρώπης με κόστος την ίδια τους την ζωή..(αντιμέτωποι καθημερινά με δουλέμπορους-τρομοκράτες-εμπορούς ναρκωτικών και όπλων κλπ κλπ) και από πάνω τους βρίζετε.Λες και ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν μέχρι να τους συλλάβουν.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους περιμένουν με λουλούδια και με το που φτάνουν να τους πηγαίνουν σε 5 αστερα ξενοδοχεία;
Ήθελα να ξέρα,αν είστε μερικοί τόσο large τύποι και σας αρέσει να βοηθάτε τους φτωχούς και τους ανήμπορους,πως στο διάολο υπάρχουν τόσοι άστεγοι και τόσοι φτωχοί στους δρόμους;
Και προς πληροφόρηση σας οι περισσότεροι είναι συμπατριώτες μας...και είναι θύματα της ανεργίας που κατά μεγάλο βαθμό οφείλετε όχι μόνο στα μνημόνια και την κρίση,αλλά και στους μετανάστες.

Αφού λοιπον νοιάζεστε μόνο για τους "πρόσφυγες" δεν χρειάζεται να πεταχτείτε μέχρι το Φαρμακονήσι,πηγαίνετε μέχρι την Ομόνοια να βρείτε αυτούς τους ελάχιστους,για να γλυτώσετε και τα έξοδα.
Αν δεν μπορείτε ούτε αυτό να κάνετε και σύμφωνα με την δική σας λογική,οι
πόρτες από τα σπίτια που μένετε θα πρέπει να είναι πάντοτε ανοιχτές για όποιον κακόμοιρο θέλει να μπει μέσα να κάτσει,μέχρι να ορθοποδήσει.Ή μήπως τελικά οι πόρτες σας είναι ερμητικά κλειστές...και περιμένετε πάλι από τους Έλληνες φορολογούμενους να σας ικανοποιήσουν τις όποιες απίστευτα φιλεύσπλαχνες απαιτήσεις έχετε;

Μήπως τελικά δεν θέλετε να υπάρχουν σύνορα;
 Να τα καταργήσουμε λοιπόν να μπουκάρουν μέσα καμιά 20 εκατομμύρια "πρόσφυγες" και να μεταναστεύσουμε εμείς για άλλες χώρες.
Μήπως δεν θέλετε να υπάρχει εθνική ασφάλεια;
Μήπως σ αυτό επενδύετε τελικά.Στην μπαχαλοποίηση της χώρας.

πηγή
το είδαμε εδώ

"Αλλάχ ου ακμπαρ!" - δεν είναι στο Καράτσι, ούτε στην Καμπούλ...

... είναι πλάνα από την Αθήνα του 2014! 
(τρέμω στην σκέψη τι μπορεί να ακολουθήσει...)
 

«Αλλάχ ου άκμπαρ» με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεργαζομένων σωματείων !!!
Η ψευδοαριστερά οργανώνει εκδηλώσεις ισλαμικής θεοκρατίας και ιερού πολέμου με σημαίες στίχων των Κορανίων και «ιερού πολέμου»
Φωνάζει η νεαρά με τη ντουντούκα «ποτέ ξανά φασισμός» κι απαντά το πλήθος των ισλαμιστών «Αλλάχου Ακμπάρ»
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: