Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Όταν ο Μπαλτάκος "διόριζε" την σύζυγό του στη Βουλή και τον γιό του στο Λιμενικό.. ΓΙΑΤΙ κάποιοι έβγαζαν τα άπλυτά του στη φόρα;

Από το αποκαλυπτικό βίντεο με την συνομιλία Κασιδιάρη Μπαλτάκου στεκόμαστε σε ένα σημείο του διαλόγου:
ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: (...) Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς. 

(ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ)


Δυστυχώς, 200 χρόνια μετά την ίδρυση του, το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να κυβερνάται από εντολοδόχους.

Δυστυχώς ακόμη και η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη", δέχεται τηλεφωνικές παρεμβάσεις. Δείτε το βίντεο από τη βουλή, με την ομολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης για την συνομιλία του με την Προϊσταμένη των ερευνών κ.Τσάμη. "Τηλεφώνησα", ομολογεί ο Υπουργός αλλά "δεν έγινε παρέμβαση"! δείτε το βίντεο εδώ.

Δυστυχώς στο πολιτικό μας σύστημα υπάρχει τόση σαπίλα -μήπως και σε όλη την καταναλωτική, υλιστική και χωρίς ιδανικά κοινωνία μας;- που η μόνη πολιτική δύναμη που παραμένει "επικίνδυνη" για το σύστημα να είναι μια πρώην εθνικοσοσιαλιστική (για πολλούς ναζιστική/παγανιστική) οργάνωση. Εκεί καταντήσαμε.


Οι αποκαλύψεις για τη σύζυγο και τον γιο του Μπαλτάκου:
Δεν έχει απομείνει τίποτε όρθιο.
Για του λόγου το αληθές ας θυμηθούμε πως "βρέθηκε" ο υιός του κ.Μπαλτάκου στο Λιμενικό και πως άλλαξε τελικά ο βαθμός του από 8 σε 10, για να περάσει τη βάση:
Ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκου, αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.
Με τη μόνη διαφορά ότι ο κ. Μπαλτάκος δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται. Στη συνέχεια
προσέφυγε στο ΑΣΕΠ, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Τότε ο κ. Μπαλτάκος κατέφυγε στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ.


Σημαντική λεπτομέρεια; Δικηγόρος του είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.


Το Δικαστήριο κάλεσε την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου. Ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος έδωσε εντολή να επανασυγκροτηθεί η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί για τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου. Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση. Με τον τρόπο αυτό ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να υπερπηδήσει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

Ο διορισμός της συζύγου Μπαλτάκου στην βουλή:

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς συγγενών του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Τάκη Μπαλτάκου. Μετά την αποκάλυψη για τις σκανδαλώδεις παρεμβάσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης για την τοποθέτηση του γιού του στο Λιμενικό Σώμα, νέο ρεπορτάζ των Παραπολιτικών αποκαλύπτει πως ο κυβερνητικός αξιωματούχος, διόρισε και τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τάκης Μπαλτάκος διόρισε τη γυναίκα του στη Βουλή και συγκεκριμένα στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού, με μισθό 1.700 ευρώ.

Ένα ακόμη δημοσίευμα για την σχέση Μπαλτάκου -γέροντα Εφραίμ στο ίδιο site:
"Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθε,ί ο κ. Μπαλτάκος πλέκει το εγκώμιο του ηγούμενου Εφραίμ και υποστηρίζει ότι η Μονή Βατοπεδίου είναι αθώα για οτιδήποτε της προσάψει κανείς, παρά το γεγονός ότι ο ηγούμενος Εφραίμ παραμένει υπόδικος για την υπόθεση η οποία ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει στα ελληνικά δικαστήρια." και ακολουθεί εκτενές κείμενο-επίθεση  αποκλειστικά στον κ.Μπαλτάκο

Και η ουσία:
Φυσικά οι αποκαλύψεις αυτές δεν γινόταν τυχαία.
Ο Μπαλτάκος, δεν ήταν και το πιο υπάκουο όργανο της Νέας Τάξης. Έφερνε συχνά αντιρρήσεις πχ αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κλπ. Οπότε φρόντιζαν όλα τα φερέφωνα της Νέας Τάξης (όπως τα διάφορα έντυπα από τα οποία πήραμε τα αποσπάσματα που δημοσιεύουμε) να τον "αδειάζουν"-να τον πιέζουν.

Δείτε για παράδειγμα ένα ακόμη κείμενο από το Κουτί της Πανδώρας (πηγή tvxs.gr) με τίτλο

Τι κοινό έχει ο σύμβουλος του Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκος με τον Κασιδιάρη;


" ο κ. Μπαλτάκος μίλησε στους αστυνομικούς για τα βιβλία του, τα οποία είναι επικεντρωμένα στηνκρυπτεία, ένα σκοτεινό και δολοφονικό έθιμο της αρχαίας Σπάρτης. Λάτρης της κρυπτείας είναι και το στέλεχος των νεοναζί Ηλίας Κασιδιάρης, που διδάσκει την κρυπτεία στην εκπαίδευση της «Χρυσής Αυγής». " (...) και λίγο παρακάτω :
"Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαλτάκος υπήρξε από τους φανατικούς πολέμιους του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που είχε διχάσει την τρικομματική κυβέρνηση τον Μάιο." 


Κατάλαβαν ότι η συγκυβέρνηση τελείωσε;;
Τέλος, κάποιοι λένε ότι δεν βγήκε τυχαία τώρα το βίντεο-αποκάλυψη συνέντευξης Μπαλτάκου.
Η Νέα τάξη αποφάσισε ότι τα "ψωμιά" της παρούσας συγκυβέρνησης τελείωσαν.
Έτσι εξηγείται και το "ΟΧΙ" από τον Γεώργιο Παπανδρέου στην πρόσφατη κρίσιμη ψηφοφορία. Δείτε και αυτό το σενάριο εδώ.
Πάντως, με τόσα μέτρα εξαθλίωσης του κόσμου αλλά και τόσα προκλητικά μέτρα ιδεολογικής φύσης (κατάργηση αργίας Κυριακής, φορολόγηση πολυτέκνων, ίδρυση έδρας ισλαμικών σπουδών), η συγκυβέρνηση αυτή δεν θα μας λείψει!

Επίλογος
Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες μας θυμίζουν την ηθική παρακμή του Βυζαντίου πριν την πτώση. Τα "συλλείτουργα" με τους Λατίνους ακόμη και μέσα στην ίδια την Αγιά-Σοφιά, τις υποσχέσεις των δυτικών για βοήθεια, την εγκατάλειψη της πίστης(=εμπιστοσύνης) στον αληθινό Θεό...
Άραγε αν είμασταν εμείς στη θέση του Μπαλτάκου θα διορίζαμε την σύζυγο και τον γιό μας; Πολιτική, δικαιοσύνη, δημοσιογραφία, κοινωνία, καταναλωτικά δάνεια, κάρτες σήψη, υλισμός και ηθική κατρακύλα ΠΑΝΤΟΥ.
Σε 2-3  βδομάδες η εκκλησία μας θα γιορτάζει την Ανάσταση. 
Προλαβαίνουμε άραγε να μετανοήσουμε;;; Ή θα μας προλάβουν οι εξελίξεις;

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Εγώ πάντως αγαπητέ Μαχητή είμαι στην Χρυσή Αυγή 20 χρόνια - από το 1994 - και ουδέποτε υπήρξα "παγανιστής".

Πάντοτε ήμουν, είμαι και θα είμαι Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός.

Σε όλες τις εκδηλώσεις της ΧΑ που έχω παρευρεθεί αυτά τα 20 χρόνια - εγκαίνια γραφείων, κοπές πίτας, Εθνικές εκδηλώσεις - γινόταν ΠΑΝΤΟΤΕ κανονικός Αγιασμός.

Δεν είδα ποτέ καμιά "παγανιστική" τελετή και καμιά αντιχριστιανική εκδήλωση.

Τώρα φυσικά μπορεί να υπάρχουν και κάποια μέλη ή οπαδοί της ΧΑ που να είναι αρχαιολάτρες ή/και εθνικοσοσιαλιστές.

Αλλά δεν καθορίζουν αυτοί την φυσιογνωμία του κόμματος, και εξάλλου δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν 440.000 άνθρωποι.

Αν θες πίστεψε αυτά που σου λέω, αν δε θες μην τα πιστεύεις.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο διεθνής Σιωνισμός φοβάται μόνο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι την - ανύπαρκτη - Εκκλησία της Ελλάδος.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Εγώ ξέρω ότι παλιά στελέχη σχεδόν δεν υπάρχουν, όλοι έπαιρναν κάποια στιγμή "πόδι", συνήθως με εντολές άνωθεν, ειδικά αν ξέφευγαν κάπως από το καθαρά εθνικοσοσιαλιστικό προφίλ.

Όσο για τον παγανισμό, ρώτα τότε γιατί δεν υπάρχει το σημείο του σταυρού επάνω στον ιστό της σημαίας (και δεν αναφέρομαι στις κοντές σημαίες που λειτουργούν και για αυτοάμυνα αλλά στις κανονικές σημαίες, με το μεγάλο κοντάρι-ιστό);

Αν δεν το γνωρίζεις το ίδιο αποφασίστηκε και επί Επταετίας. Και τότε -με διαταγή μάλιστα- κατέβηκε υποχρεωτικά ο σταυρός από το κοντάρι της σημαίας, ακόμη και σε όλα τα σχολεία.

Ρώτα και γιατί δεν υπάρχει η εικόνα της Παναγίας σε γραφεία της Χρ.Αυγής; Αν θέλεις να γίνω συγκεκριμένος μπορώ, αλλά ας το αφήσουμε..

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Εκατομμύρια λαθρομεταναστών, στην πλειοψηφία τους φανατικοί ισλαμιστές που δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν αύριο. Και κατοχή κυβερνητική, με ανδρείκελα να μας κυβερνούν σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν από τη Νέα Τάξη. Με βάσει αυτά η Χρυσή Αυγή είμαι μια λύση.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι ήταν ή τι είναι. Η επιλογή λοιπόν για το τι είναι, παραμένει δική τους.


Όσο για την Εκκλησία της Ελλάδος, δυστυχώς το αξίωμα -διακόνημα έπρεπε να είναι- του μητροπολίτη, έλκει πολλούς μεγαλομανείς. Μπορεί και να είναι πλειοψηφία.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν αγνοί αγωνιστές και ποιμένες. Τον αγώνα τον έκαναν και θα τον κάνουν πάντα λίγοι. Αυτούς, τους άξιους και ανιδιοτελείς ποιμένες εμπιστεύεται ο πιστός λαός και φυσικά και εμείς.