Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ὁρισμὸς θεομπαιξίας (2): Ψηφίζουν ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφυλίας στὸ εὐρωκοινοβούλιο καί ἔπειτα εἶναι περήφανοι γιὰ τὴν... Ἐκκλησία

Ὑπενθυμίζουμε στοὺς ἀναγνῶστες μας
Ἡ κ. Νίκη Τζαβέλα, ὑποψήφια εὐρωβουλευτὴς μὲ τὸ κόμμα τῆς Νέας Δημοκρατίας, ψήφισε στὶς 4 Φεβρουαρίου στὸ Εὐρωκοινοβούλιο τὴν ἔκθεση Λούνατσεκ γιὰ τὴν ἐπιβολὴ ὡς φυσιολογικῆς τῆς ἠθικῆς τῶν ὁμοφυλοφίλων στὴν ΕΕ (δὲς ἀναλυτικὰ ΕΔΩ). 

Σήμερα Πέμπτη ἐπισκέφθηκε τὸν Μητροπολίτη Περιστερίου κ.Χρυσόστομο λέγοντας ὅτι εἶναι περήφανη γιὰ τὴν Ἐκκλησία μας.. 

Ἀλήθεια, ποιὸν προσπαθεῖ νὰ κοροιδέψει; 
Θὰ ὑπάρξουν ἄραγε πιστοὶ χριστιανοὶ πού θὰ στηρίξουν στὴν κάλπη κόμματα πού ψήφισαν τὸ ἐπαίσχυντο αὐτὸ ψήφισμα; Ἴδωμεν...

ΣΧΟΛΙΟ: Στην κ Νίκη Τζαβέλα αναφερθήκαμε και στην χθεσινή μας ανάρτηση, εδώ

Διαβάστε και ένα σχόλιο αναγνώστη:

Μαύρο στους ολετήρες της Ν.Δ η οποία είναι συνυπεύθυνη όπως και το Πασόκ
για τη σημερινή παρακμή που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Και εξηγούμεθα:


-Μαύρο γιατί εξαπάτησε ένα ολόκληρο εθνικόφρονα κόσμο που το Νοέμβριο του 1974 της έδωσε 51% και έπειτα η Ηγεσία (Κων.Καραμανλής) με το δημοψήφισμα- παρωδία έδιωξε το νόμιμο Αρχηγό του κράτους Βασιλέα Κωνσταντίνο.
-Μαύρο γιατί επέτρεψε να κυριαρχήσει σε όλο το Δημόσιο Βίο η μαρξιστική άποψη με αριστερούς καθηγητές που άλωσαν Πανεπιστήμια, Υπουργεία , με αποτέλεσμα να πριονιστούν οι παραδοσιακές Αξίες που είχαμε και τα Ιδανικά από τη νέα γενιά.
-Μαύρο γιατί εδίωξε κάθε πατριώτη στα πλαίσια της λεγόμενης "απο-χουντοποίησης" από το δημόσιο βίο , ενώ από την άλλη νομιμοποίησε το ΚΚΕ που δεν αποκήρυξε ποτέ τη δικτατορία του προλεταριάτου.
-Μαύρο γιατί δεν επανέφερε το θρήσκευμα στις ταυτότητες , ούτε καν σαν προαιρετική επιλογή. Η Θεομπαιξία καλά κρατά από παλιά.
-Μαύρο γιατί δε δικαίωσε τους πεσόντες των Ιμίων του 1996 όταν έγινε κυβέρνηση το 2004.
-Μαύρο γιατί δεν δίκασε σε ειδικό δικαστήριο τους υπεύθυνους για την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου.
-Μαύρο για το Βιβλίο "Ιστορίας της Ρεπούση" που βγήκε επί Ν.Δ. με τη Γιαννάκου ( συνωστισμός στη Σμύρνη!!!)
-Μαύρο γιατί δε συνέλαβε αλλά επέτρεψε στους αναρχοαριστερούς να καίνε επί ένα μήνα την Αθήνα και την Ελλάδα.(φοβικό σύνδρομο της νερόβραστης Ν.Δ.) το 2008.
-Μαύρο γιατί αγνόησε προκλητικά τη θυσία του Στρατού σε Γράμμο-Βίτσι (επέτειος Νίκης 1949) ενώ προσκύνησε σε Γυάρο-Αη Στράτη του κομμουνιστές.(Κηδεία δημοσία δαπάνη του αρχι-σφαγέα Φλωράκη με μεσίστιες τις σημαίες το 2005!)
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά για να καταλάβει ο κάθε Έλληνας πατριώτης ότι το
εν λόγω κόμμα εξαπάτησε για χρόνια τους Έλληνες. Εκμεταλλεύτηκε το θρησκευτικό και εθνικό συναίσθημα για να καταλάβει την εξουσία και από την άλλη πριόνιζε ή υπονόμευε κάθε εθνική Αξία.

Στις 25 Μαΐου οι πατριώτες έχουν επιλογή και στείλουν μήνυμα σε κάθε προβατόσχημο λύκο Ν.Δ.

ΔΙΓΕΝΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: