Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Έτσι αντιλαμβάνεται τη "Δημοκρατία", η "συγκυβέρνηση".

Αυτή είναι η αφίσα που η "δημοκρατική" κυβέρνηση Σαμαρά απαγόρευσε με Υπουργική Απόφαση, η οποία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε συνδικαλιστικές οργανώσεις επιστημονικών και λοιπών κλάδων, την ''μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό'', και άρα να βλάψει την κυβέρνηση, εν όψει βεβαίως των εκλογών!  Δείτε την:
 

ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
Πετύχαμε ανεργία ρεκόρ! 
Μειώσαμε τις συντάξεις στο μισό! 
Τετραπλασιάσαμε τις αυτοκτονίες! 
Διαλύσαμε την παιδεία!
Υποθηκεύσαμε τη χώρα!
Καταστρέψαμε την δημόσια υγεία!
Πετύχαμε η συμμετοχή για τα φάρμακα να είναι μεγαλύτερη από την αξία τους!
Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής
Επιτρέπεται 400.000 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ να μην έχουν πιά πρόσβαση σε περίθαλψη υγείας λόγω αδυναμίας καταβολής εισφορών,
     ..ενώ βεβαίως μήνα τον μήνα το χρέος τους αυξάνεται, αφού οι ασφαλιστικές εισφορές ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ εξακολουθούν να τους χρεώνονται!

Από την άλλη όμως επιτρέπεται ο κάθε φασιστοειδής αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών να απειλεί ότι εάν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία!
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.
Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.
Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους.  Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.
ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                           ΗΛΙΑΣ  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ
(Από διάφορα ιστολόγια και από εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: