Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση!



Το γεγονός:
Η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη. Πολλές ανεξέλγτες πυρκαγιές μαίνονται σε διάφορα σημεία και οι καταστροφές που έχουν επιφέρει είναι ανυπολόγιστες!
53 νεκροί!
Τεράστια οικολογική καταστροφή με ξεκολλημό δασών και άγριων ζώων!
Καταστροφή σπιτιών και περιουσιών χιλιάδων ατόμων!

Οι αποδείξεις:
Στουπιά με πετρέλαιο, γαζάκια και άλλοι εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σε χώρους που καίγονταν.
Επιπλέον, ο τρόπος, τα μέρη και η συχνότητα των πυρκαγιών οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα ότι πρόκειται για έργο εμπρηστών!

Οι εμπρηστές:
Είτε πρόκειται για αντιεξουσιαστές, είτε για άτομα που θέλουν να προωθήσουν άλλα συμφέροντα (πολιτικά, οικονομικά, τοπικά, κλπ). Είτε πρόκειται για τρελούς πυρομανείς, ή για ξένους κατασκόπους ή δεν ξέρω και εγώ τι, θα πρέπει να ξεσκεπαστούν, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!
Πρόκειται για εγκληματίες του χειρίστου είδους που τους αξίζει η εσχάτη των ποινών!

12 σχόλια:

vetdino είπε...

έτσι είναι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου!! δες κι αυτό με την ευκαιρία: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1731

Andkand είπε...

Φίλε vetdino, πολύ καλή η ιδέα σου για τις Ελληνικές σημαίες.
Ας απαντήσουμε στους εμπρηστές με αυτό τον τρόπο, όποιοι και αν είναι αυτοί…


(Από το http://politicallyincorrecttalk.blogspot.com/ ):

Ελληνικές Σημαίες ΠΑΝΤΟΥ!!
Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη Εθνική Τραγωδία της σύγχρονης ιστορίας της σε περίοδο Ειρήνης!!

Είναι απόλυτη Ανάγκη σα Λαός να δείξουμε Εθνική Ομοψυχία απέναντι στους Εμπρηστές που καίνε την Πατρίδα μας!! Το Οργανωμένο Σχέδιο πυρπόλησης και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Βάλτε μια Ελληνική Σημαία σε κάθε μπαλκόνι, σε κάθε σπίτι, σε κάθε κάθε γωνιά της χώρας.

if.. ιγένεια είπε...

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

Διαδώστε το.

harisheiz είπε...

Άστο καλύτερα, δεν το έχεις...

Anonymous είπε...

Doste tous empristes sto lao!

Anonymous είπε...

Βάλτε σημαίες παντού και να κρέμονται αρκετά χαμηλά κι έξω από το μπαλκόνι! Θα γίνουν θαυμάσια στουπιά για να σας κάψουν το σπίτι. Κάποτε πρέπει μερικοί να σοβαρευτούνε, να πάψουν να πετούν στα σύννεφα και να δουν την πραγματικότητα κατάματα. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος που παραπαίει. Την στιγμή αυτή δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος την καίει ούτε γιατί. Κάποιοι, πολλοί δυστυχώς, κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν και αυτό το πρωτοφανές δράμα κομματικά. Άλλοι βλέπουν ξένο «δάκτυλο» πίσω απ’ όλα αυτά (MIT, UCK κ.λπ.)
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η χώρα αυτή έχει πάψει προ πολλού να ελέγχεται. Δεν υπάρχει κράτος. Είναι ξέφραγο αμπέλι χωρίς αστυνόμευση, έρμαιο στα χέρια των αναρχικών, λαθρομεταναστών και ηλιθίων, οι οποίοι καλούν ... τον στρατό σε βοήθεια.
Ένα αλαλούμ δηλαδή, για το οποίο δεν ωφελεί να αναζητούνται υπεύθυνοι, προς ώρας τουλάχιστον, ούτε να καταλογίζονται ευθύνες δεξιά και αριστερά (ουδείς πολιτικός υπαινιγμός). Ζητείται ελπίς και αυτήν δεν βλέπω και ειδικά στις κραυγές και τα συνθήματα. Ειλικρινά, δεν βλέπω πώς μπορεί να βγούμε από το αδιέξοδο, πράγμα που πρωτεύει και μετά θα δούμε πώς θα πορευτούμε.

Anonymous είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ .

ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ .
ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΚΛΠ.) ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ .......

Andkand είπε...

Αυτόν που ξεκίνησε αυτή τη σελίδα (εμένα δηλαδή) μπορείς να τον χαρακτηρίσεις οτιδήποτε θέλεις εκτός από φασίστα – υδροκέφαλο – νεοδημοκράτη.
Δεν είμαι φασίστας από τη στιγμή που σου δίνω βήμα να πεις την άποψη σου και συζητώ μαζί σου, σε διαβεβαιώνω ότι έχω ένα κανονικό κεφάλι, άρα δεν είμαι υδροκέφαλος, και ΠΟΤΕ δεν ψήφισα Νέα Δημοκρατία, άρα δεν είμαι και νεοδημοκράτης… ;)

Anonymous είπε...

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ .

ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
"


Πώς το ξέρεις; Εσύ βάζεις τις φωτιές; Το γεγονός ότι έχουμε ΚΑΙ τώρα μία ανίκανη κυβέρνηση δεν αποκλείει το γεγονός να δεχόμαστε επίθεση. Άρα η "λογική" σου μπάζει.

Τον πούτσο σου όταν κτυπάς
πρέπει να το σέβεσαι,
διότι αυτός σου δίνει τη χαρά
που μόνο σου την γεύεσαι!

harisheiz είπε...

Είναι γεγονός ότι το ποστ σου το διάβασα με τρόπο φορτισμένο αρνητικά, επιρεασμένος από το γεγονός ότι άφησες Link στο blog με τις σημαίες, blog το οποίο θεωρώ επικίνδυνο καθώς θεωρώ ότι είναι κατευθυνόμενο και βλέπω εξαιρετικά καχύπτοπτα το γενικό πρόσταγμα "όλοι στις σημαίες" αντί του "όλοι στις μάνικες". Λυπάμαι για το comment που σου άφησα και για την βιαστική μου κρίση.

harisheiz είπε...

Για τους αναγνώστες του ποστ επισημαίνω ότι το comment μου είναι αυτό του που φέρει τον nick harisheiz και κανένα ανώνυμο πράγμα που ενδεχομένως μπορείς να επιβεβαιώσεις τσεκάροντας τα IP. Την καλησπέρα μου

Andkand είπε...

Κανένα πρόβλημα φίλε, σε αυτό το blog όλες οι απόψεις είναι δεκτές…