Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

ΑΝΤΙΦΑ (τικοί) ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ



Το γεγονός:
Ακροδεξιές - φασιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε οργανωμένη κατασκήνωση στη Κύπρο.
Ακροαριστερές - αναρχικές ομάδες ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Αυτοί που υπογράφουν στους τοίχους και στο διαδίκτυο σαν ΑΝΤΙΦΑ, που θεωρούν τους εαυτούς τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ και απαιτούν την απαγόρευση της συγκεκριμένης κατασκήνωσης πέφτουν στις ακόλουθες ΑΝΤΙΦΑ(σεις):

1. Ζητούν να απαγορευτεί κάτι (μια κατασκήνωση) καταστρατηγώντας μια βασική θεωρία του αναρχισμού: το «Απαγορεύεται το απαγορεύεται»!

2. Ενώ δεν αναγνωρίζουν καμιά αρχή και κανένα κράτος, ζητούν από ένα κράτος (στη συγκεκριμένη περίπτωση την Κυπριακή Δημοκρατία) να δράσει απαγορεύοντας την κατασκήνωση…

3. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με το να ζητούν την χωρίς σοβαρά (και νομικά) στοιχεία απαγορεύσεις ενισχύουν την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό του κράτους.
Δεν καταλαβαίνουν ότι, αν αυτός ο αυταρχισμός εδραιωθεί στη κοινωνία μας, σύντομα ίσως στραφεί και εναντίων τους…

8 σχόλια:

Anonymous είπε...

Σωστές παρατηρήσεις
Απο Δήθεν-ιδεολόγους έχουμε πήξει

Anonymous είπε...

αστε τους "αναρχο"φασιστες να κλανουν εσυνηθισαμεν τους...
ποτε με το καλο ενα ερτουν οι συναγωνιστες?

Epsilon είπε...

Ο λογοκριτής ενεργεί, ή πιστεύει ότι ενεργεί, για το συμφέρον της κοινότητας. Στην πράξη, συχνά εκδηλώνει την οργή αυτής της κοινότητας, ή φαντάζεται την οργή της και την εκδηλώνει· ορισμένες φορές φαντάζεται και την κοινότητα και την οργή της.

J. M. Coetzee

Anonymous είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 18:ΟΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Στις 20:ΟΟ ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΄΄ΛΗΔΡΑ ΠΑΛΛΑΣ΄΄ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ

-ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.
-ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Μ/του ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΟΒΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σοφία είπε...

Ο αναρχισμός, αποτελεί την ιδεολογικοποίηση της τεμπελιάς και της βλακείας.
Αποτελεί επίσης, την πιο ακραία μορφή φασισμού, ετσιθελισμού και ρατσισμού, που επικρατεί σήμερα στις δυτικές κοινωνίες.

Thessaloniki Fighter είπε...

Πριν χρόνια ακούγοντας κατά καιρούς ότι κάποιοι βάζουν βόμβες στις τράπεζες (συνεπώς να κάποιος που πολεμάει το τραπεζικό σύστημα) και μου δημιουργήθηκε αρχικά η εντύπωση του αναρχικού ως 'Ρομπέν των δασών'.

Έτσι αποφάσισα να τους γνωρίσω.

Πήγα λοιπόν σε μια συνέλευσή τους.
Μιάμιση με δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξή της, και αφού είχα φάει αρκετή καπνίλα (παρεπιπτόντως οι περισσότεροι "επαναστάτες" κάπνιζαν Malboro! και αρκετοί είχαν στο χέρι CocaCola!) άρχισε ένας τύπος να μιλάει. Πολύ αργή ομιλία, έλεγε κάτι παραδείγματα από Αμερική, αισθανόμουν (πέρα από την αφθαιρεσία στους συλλογισμούς του) ότι αν τα έγραφε όλα αυτά ανυπόγραφα σε ένα φυλλάδιο δεν θα έπειθε ούτε παιδάκι Γυμνασίου, και στη συνέχεια ο μονόλογος για την κακή αστυνομία και το στρατό κλπ κλπ.
Δεν άργισα να διαπιστώσω πόσο "αδερφές" είναι οι υποτιθέμενοι αναρχικοί, πόσο ύπουλα συμπεριφέρονται αλλά και πόσο ύπουλα και πισώπλατα "χτυπάνε", πως ο χαφιεδισμός και η ρουφιανιά και οι ασφαλίτικες τακτικές είναι μέσα στο αίμα τους.

Οι υποτιθέμενοι Ρομπέν των δασών λοιπόν:

-κλέβουν ψιλικατζίδικα (αρκεί να μπούνε 2-3 μέσα φορώντας κράνη και ο κακόμοιρος ιδιοκτήτης αναγκάζεται να τους δόσει το ταμείο & τις κάρτες κινητών)

-κλέβουν ανύποπτες κοπελίτσες ή κινητά από πιστιρικάδες ειδικά σε γειτονιές κοντά στα στέκια τους ή μέσα στο πανεπιστήμιο (κάτι λυόμενα στο Παιδαγωγικό της θεσσαλονίκης είναι ότι πρέπει για να χρησιμοποιούνται ως φωλιά πριν και μετά από κλοπές περαστικών έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ)

-ρημάζουν τα αυτοκίνητα των κατοίκων της πόλης μου (ναι έχουν περισσό θάρρος αφού μπορούνε να καίνε, να γρατζουνάνε με κλειδιά και να σπάνε τζάμια από αυτ/τα)

-έχουν καταργήσει (με την ανοχή της ελλ/κής αστυνομίας) κάθε έννοια ασφάλειας δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου

-καίνε ότι πιο ιερό έχει η φυλή μας, την ελληνική σημαία, για την οποία θυσιάστηκαν με τόλμη ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (σε αντίθεση με αυτούς τους θρασύδειλους επαναστάτες)

-καίνε βιβλιοπωλεία που μιλάνε για Ελλάδα (αν καιγόταν κάποιο "μαρξιστικό" βιβλιοπωλείο οι ευαισθητοποιημένοι αριστεροί θα μιλούσαν για "λογοκρισία" και "μεσαίωνα". Τώρα ... σιωπή)

-προσβάλλουν και βρίζουν την ορθοδοξία μας, την θρησκεία που ποτίστηκε με αίμα χιλιάδων μαρτύρων και νεομαρτύρων αλλά και με δάκρυα και προσευχές αγίων.

Τέλος κάποτε δοκίμασα και εμπράκτως πως κατανοούνε οι αναρχικοί την ελευθερία. Σε εκδήλωση για την Κύπρο, μας επιτέθηκαν ξαφνικά 50 πάνοπλοι αναρχικοί. Η επίθεσή τους κράτησε 3-5 λεπτά (προφανώς στηριζόμενοι στον αιφνιδιασμό) και τρέχαν να ξεφύγουν στη συνέχεια-

τόσο ΑΝΤΡΕΣ αυτοί οι "επαναστάτες"...

Τέλος συχνά είναι οι κακομαθημένοι μπούληδες, γιοί πλούσιων γονέων με αριστερή κουλτούρα ... που χαίρονται να καμαρώνουν την επαναστατικότητα των παιδιών τους (βλέπε γυιό στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε να ληστεύει τράπεζα).

Κακομαθημένοι μπούληδες
ΩΣ ΕΔΩ.

Οι Έλληνες αγωνιστές έχουν μάθει πλέον τις τακτικές σας και θα λυτρώσουν τη χώρα από το φασισμό και την ασυδοσία σας.

JJ είπε...

Ο κόκκινος φασισμός είναι πολύ χειρότερος απο τον μαύρο!

Αθηνά είπε...

Εύγε thessaloniki firhter. Εν' όσου υπάρχουν παλικάρια σαν εσάς, η Ελλάς δεν θα λυγίσει ποτέ. Φροντίστε να ταρακουνηθούνε τα μυαλά όλων των συν-Ελλήνων, να ξυπνήσουνε και να ξεκινήσει η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην βλακεία που κουβαλάνε και στην παρακμή που θέλουνε να επιβάλουνε...