Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Απολογία ειδικού φρουρού - αφιερωμένο στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους που τον καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή


Πολλοί ήταν αυτοί που από τις πρώτες στιγμές ΕΚΔΙΚΑΣΑΝ τελεσίδικα την υπόθεση του πυροβολισμού-θανάτου του 15χρονου μαθητή.
Συνήθως βέβαια αυτό γίνεται μόνον όταν ο κατηγορούμενος παραδέχεται την ενοχή του.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται στα ΜΜΕ να δημοσιοποιούνε στοιχεία κατηγορουμένων (φωτογραφίες, ονοματεπώνυμο κλπ). Πολλά ΜΜΕ ανέφεραν το ονοματεπώνυμο του ειδικού φρουρού (ενδεικτικά το ΑLPHA) και άλλα πρόβαλαν και εφοδίασαν τα site των αναρχικών με την φωτογραφία του (ιστολόγιο ΤΡΟΚΤΙΚΟ, το οποίο μάλιστα είχαμε και σε υπόληψη. Την απολογία βέβαια του ειδικού φρουρού το ιστολόγιο αυτό φρόντισε να την θολώσει τελείως ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί)

Στην γνωστή σελίδα των αναρχικών δημοσιεύθηκε στα "κρυμμένα" (υποτίθεται) σχόλια και η διεύθυνση και η περιοχή κατοικίας του. Απλά εκφράζουμε την λύπη μας αφού αδυνατούμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αρχίσουνε να εφαρμόζονται οι νόμοι στην πατρίδα μας από τους αρμόδιους εισαγγελείς .
Αυτά στην Ελληνική Δημοκρατία εν έτη 2009.

Λίγες μόνον ώρες μετά την δημοσιοποίησης της απολογίας του και με δυσκολία μπορέσαμε να τη βρούμε.

Σας την παραθέτουμε
με την ελπίδα να λάμψει η αλήθεια όταν εκδικαστεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη από τους δικαστές και όχι από τους "άμεμπτους" δημοσιογράφους ή τους "αριστερίζοντες" πολίτες που φρόντισαν να κυκλοφορήσουν ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες των κατηγορουμένων ακόμη και με sms.

Ακολουθούν τμήματα της απολογίας και σχόλια. Για να μπορείτε να τη διαβάσετε:
αποθηκεύστε κάθε σελίδα σαν εικόνα στον υπολογιστή σας και μετά κάντε μεγέθυνση στο κείμενο
Ολόκληρη η απολογία, σελίδα-σελίδα, στο τέλος της ανάρτησης. Σβήσαμε οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αποκαλύπτει την ταυτότητα τόσο του κατηγορουμένου και της οικογενείας του όσο και των μαρτύρων.


Στοιχείο 1ο:
Ο ειδικός φρουρός λέει ότι δέχθηκε επίθεση "από ομάδα 30 περίπου ατόμων το οποία φώναζαν μπατσοι, αλήτες θα σας κάψουμε ζωντανούς" και τους πετούσαν ξύλα, μπουκάλια, τασάκια, μάρμαρα .. γεγονός που αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το περιπολικό και το χώρο".

Στοιχείο 2ο:
Ενημέρωσαν το κέντρο Άμεσης Δράσης και συμμορφώθηκαν στην εντολή που έλαβαν να απεγκλωβιστούνε χωρίς περαιτέρω οδηγίες". Υπάρχουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το Αρχηγείο της Ελλ/κής Αστυνομίας

Στοιχείο 3ο:
Οι δύο ειδικοί φρουροί ενημέρωσαν την διμοιρία των ΜΑΤ τα μέλη της διμοιρίας όμως ΔΕΝ κινήθηκαν προς τους αναρχικούς αφού πήραν εντολή να περιμένουν να έρθει η υπόλοιπη ομάδα τους.

Στοιχείο 4ο:
Οι δύο ειδικοί φρουροί κινήθηκαν προληπτικά προς την οδό Τζαβέλλα προκειμένω να ενημερώσουνε περαιτέρω τη διμοιρία των ΜΑΤ η οποία ήταν βέβαιος στόχος των αναρχικών.

Στοιχείο 5ο:
Μάρτυρας επιβεβαιώνει ότι η ομάδα των αναρχικών κινήθηκε επιθετικά εναντίων των αστυνομικών απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν και πετώντας τους κροτίδες, μολότοφ μάρμαρα κλπ.

Στοιχείο 6ο:
παρά τη χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης οι αναρχικοί συνέχισαν σύσσωμοι να κινούνται εναντίον τους. Οι δύο αστυνομικοί έστρεψαν τις πλάτες τους και για να διασφαλίσουν την διαφυγή τους και ο ένας ειδικός φρουρός πυροβόλησε 2-3 φορές στον αέρα.

Στοιχείο 7ο:
Η βολίδα εισήλθε στο σώμα του θύματος υπό γωνία ... είχε δε ΚΑΘΟΔΙΚΗ πορεία (δηλ η πορεία της βολίδας ήταν από πάνω προς τα κάτω). Επιπλέον η βολίδα βρέθηκε αλλοιωμένη σε όλο της το μήκος (ιατροδικαστική έκθεση). Η κατάθεση λοιπόν αυτόπτη μάρτυρα ότι δήθεν και οι 2 έβγαλαν τα πιστόλια τους και σημάδεψαν προς τα εμπρός καταρρίπτεται.

Στοιχείο 8ο:
Ο ειδικός φρουρός έχει 2 αδερφές με προβλήματα νοητικής στέρησης και 3 ανήλικα παιδιά. Οι γονοίς του είναι συνταξιούχοι και ο ίδιος καλύπτει και τα νοσήλια σε κλινική για την μία αδερφή του (η άλλη έχει αποβιώσει). Ο ίδιος φροντίζει και τα κτήματά των γονέων του.
Έχει υπηρετίσει στις ειδικές δυνάμεις ως αλεξιπτωτιστής και από την ημέρα αποίφησής του υπηρετεί στο ΑΤ Εξαρχείων και ΟΥΔΕΠΟΤΕ τιμωρήθηκε πειθαρχικά. Μάλιστα το έτος 2007 του απονεμήθηκε και ΕΠΑΙΝΟΣ.

Στοχείο 9ο:
Σύμφωνα με το άρθρο 282 παρ 3 ΚΠΔ, προσωρινή κράτηση δύναται να επιβληθεί αντί για περιοριστικούς όρους ΜΟΝΟΝ αν ο κατηγορούμενος ... δεν έχει κάνει γνωστή τη διαμονή του στη χώρα ... ή κατα το παρελθόν υπήρξε φυγόδικος ή φυγόποινος ... ή αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα.
Προφανώς ένας αστυνομικός του οποίου η γυναίκα δεν εργάζεται και που ο ίδιος φροντίζει να καλύπτει και τα έξοδα για την κλινική της αδερφής του και με 3 παιδιά δεν πρόκειται να φύγει από τη χώρα ή να κάνει "νέα εγκλήματα". Επειδή χρειάζεται όμως κάποιο εξιλαστήριο θύμα η όλη αναταραχή (φωτιές κλπ) φροντίζουν να τον οδηγήσουν στον Κορυδαλό παρακαλώ!!
Ο "αρμόδιος ..." υπουργός κ. Παυλόπουλος είχε υποσχεθεί εξάλλου (πριν από οποιαδήποτε απολογία) ότι ο ειδικός φρουρός θα τιμωρηθεί παραδειγματικά...


Σίγουρα κάποιοι βάλθηκαν να ρίξουν την Κυβέρνηση.
Βλέπεται οι αγωγοί με τη Ρωσσία προκαλούνε δυσαρέσκεια στις ΗΠΑ.
Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με το Πολυτεχνείο το 1973 (όταν ο δικτάτορας Παπαδόπουλος σταμάτησε να παραχωρεί τις βάσεις στους Αμερικάνους). Μεμονωμένα περιστατικά γίνονται εύκολα αφορμές για προβοκάτσια. Τότε ο Παπαδόπουλος ανετράπη και τη θέση του κατέλαβε ο φιλοΑμερικάνος δικτάτορας Ιωαννίδης. Η Κυβέρνηση της ΝΔ τη γλίτωσε μία φορά με τις πυρκαγιές (θυμάστε τη δήλωση του Καραμανλή ότι η χώρα βρίσκεται υπό εξωτερική απειλή". Ο Λαζόπουλος το κορόϊδευε τότε... Για να δούμε, θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο η Κυβέρνηση? Πάντως τα περισσότερα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες τους έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν άμεσα τα αμερικανικά σχέδια.



Σχόλιο 10
Σε περίπτωση που (όπως ισχυρίζεται ο αυτόπτης μάρτυς) ο ειδικός φρουρός στόχευσε στο πλήθος(το οποίο κινούνταν σύσσωμο), η διαδραστικότητα του όπλου είναι τέτοια ώστε από την απόσταση που φέρεται να πυροβόλησε (3 φορές) θα είχε σκοτώσει τουλάχιστον 6 άτομα (το συγκεκριμένο όπλο έχει την δυνατότητα να διαπεράσει ακόμη και 8 άτομα). Αντιθέτως η σφαίρα είχε σαν αποτέλεσμα έναν τραυματισμό στο σώμα και μάλιστα όχι διαμπερή.
(από την απολογία του ειδικού φρουρού)












37 σχόλια:

ManoWAR είπε...

To pio tragiko einai oti metaxy ton anarhikon diakinitai i dieuthinsi tou eidikou frourou o opoioe ehei 3 anilika paidia pou den euthinonte se TIPOTA!

Andkand είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το ντοκουμέντο που παρουσιάζεται στο μπλοκ.

Φυσικά αυτοί είναι οι ισχυρισμοί της μια πλευράς - του ειδικού φρουρού και του δικηγόρου του (η κατάθεση έχει «άρωμα» Κούγια). Σε όσους γνωρίζουν από δικαστήρια, δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η κατάθεση ούτε το ο τρόπος που είναι γραμμένη. Ο ειδικός φρουρός απολογείται στη δικαιοσύνη με μοναδικό γνώμονα τη σωτηρία του τομαριού του (είτε είναι πραγματικά δολοφόνος είτε θύμα μιας άτυχης στιγμής) επειδή έτσι παίζεται το δικαστικό παιχνίδι…

Θα ήταν πάντως ακόμα πιο ενδιαφέρον αν είχαμε και την αντίθετη άποψη κατατεθειμένη για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις (υπάρχουν π.χ. αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι είδαν τον κατηγορούμενο να στοχεύει πριν πυροβολήσει, ενώ ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί την ώρα των πυροβολισμών και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι κακής ποιότητας και δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα…).

Όπως και να έχει, εμείς δεν είμαστε δικαστές και να καταδικάζουμε ή να αθωώνουμε κόσμο. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

*Όσον αφορά την αναφορά και εμπλοκή άλλων μελών της οικογένειας του ειδικού φρουρού στην υπόθεση, είναι καταδικαστέα και εξίσου εγκληματική!

Andkand είπε...

(από τον η-τύπο)

POLICESHOOTING1 - Ούτε ίχνος συγγνώμης

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας που κατηγορείται για το θάνατο του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αντί διάθεσης μεταμέλειας, στο υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο τακτικό ανακριτή, καταλογίζει στον 15χρονο αποκλίνουσα συμπεριφορά επειδή… ενώ κατάγεται από τα βόρεια προάστια σύχναζε στα Εξάρχεια. Υποστηρίζει επίσης προκλητικά ότι «ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μοραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά». Περισσότερα εδώ. Η Σχολή Μοραΐτη εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Αλέξανδρος άλλαξε σχολείο με απόφαση δική του και της μητέρας του, τονίζοντας πως η διαγωγή του ήταν κοσμιότατη, και είχε πολύ καλές σχέσεις με το σχολείο.

POLICESHOOTING2 - Οι εργαστηριακές εξετάσεις διαψεύδουν

Η νεκροτομή επί της σορού του 15χρονου κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος - ανθρωποκτονία». Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον 15χρονο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Ελληνικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, υποστηρίζουν ότι η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.

ATHENSCLASHES- Ο οικονομικός απολογισμός της βίας

Ζημιές 50 εκατ. ευρώ-με τους πλέον συντηρητικούς υπολογισμούς- προκλήθηκαν σε 435 επιχειρήσεις στην Αθήνα, στη διάρκεια των επεισοδίων των τελευταίων τεσσάρων ημερών. Ζημιές υπέστησαν 16 τράπεζες, δύο Σούπερ Μάρκετ, 40 μεγάλα καταστήματα και αλυσίδες, 374 μεσαία / μικρά καταστήματα και τρία θέατρα / Κινηματογράφοι. Οι επιχειρήσεις βρίσκονται κυρίως στις οδούς Ερμού, Πανεπιστήμιου, Σταδίου, Μητροπόλεως, Φιλελλήνων, Ακαδημίας, Πατησίων, Σόλωνος, Λ. Αλεξάνδρας, Ιπποκράτους, Λ. Συγγρού. Σημειώθηκαν κλοπές εμπορευμάτων σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ, πληροφορικής, ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων, ρολογιών, οπτικών ειδών κλπ.

Anonymous είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΗΛΕΙΑ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ Ε.ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΜΑΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Akis είπε...

Συμφωνώ ότι στην κατάθεση λέει τα τετριμμένα που θα έλεγε κάθε άνθρωπος στην θέση του.
Είναι φανερή η έκκληση που κάνει στο συναίσθημα, με τις αναφορές του στην οικογενειακή του κατάσταση και στο γεγονός ότι έχει τρία παιδιά κλπ.
Το πρόβλημα φυσικά ξεκινάει ότι επέλεξε να προστατέψει την ζωή το τραβώντας ένα ήδη γεμάτο (απ' όσο ξέρω δεν πρέπει να είναι γεμάτο) όπλο, αντί να κάνει μεταβολή και να φύγει, αφού όπως λέει φοβήθηκε για την ζωή του.
Δεν βιαζόμαστε να καταδικάσουμε αλλά ούτε και να ηρωοποιήσουμε. Ας τον κρίνει η δικαιοσύνη.
Καταλήγω πως οποιαδήποτε κατάθεση, αν και συμβάλει στην αλήθεια δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια, απλά μια ατελής περιγραφή της. Η σύγκριση μεταξύ όλων των καταθέσεων βοηθάει να συμπληρωθούν τα κενά.
Δυστυχώς όντως μυρίζει Κούγια η κατάθεση (και αυτός για τα παιδιά του δεν νοιαζόταν.....)

Δημητριος είπε...

Συγχαρητηρια για το εμπεριστατωμενο κειμενο.

Anonymous είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΜΕΣΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Anonymous είπε...

LEFTERIA STON EIDIKO FROURO POU ME TO KANONI THS DIKAIOSUNIS ASTRAPSE 2 FORES MESA STO MUALO KATHE ANARXOU NTRAMPOUKOU TO EKSIS MHNHMA "SEVASMOS EIS TOUS ANWTEROUS" LEFTERIA STON EIDIKO FROURO POU TIROUSE PISTI KAI AFOSIOSI STON THESMO THS IERARXIAS KAI THS TAKSIS THS PATRIDOS! APO DW KAI PERA OPOIOSDHPOTE THELISI NA PEKSI H NA XLEVASI TOUS EKPROSWPOUS TOU NOMOU KAI THS TAKSHS THA TO SKEFTETE POLU KALA PRIN TO KANEI.. KAI GI AUTO THA EINAI YPEFTHINOS AUTOS O EIDIKOS FROUROS H R W A S!!

Thessaloniki Fighter είπε...

προς Ανώνυμο (που έγραψε 2 φορές με κεφαλαία).

Απ ότι φαίνεται πολύ εύκολα κάνετε χαρακτηρισμούς εκεί στην Ηλεία. Νεοφασίστας ούτε υπήρξα ούτε είμαι (και δεν προβλέπω να γίνω ποτέ).

Ξέρεις πριν καταφύγεις στην εύκολη λύση να αποδίδεις "χαρακτηρισμό" για να ξεμπερδεύεις με τον καθένα, κάνε τον κόπο και διάβασε λιγάκι πρώτα.
Μια απλή αναζήτηση στα ιστολόγια του google (με θέμα : "προβοκάτσια 1973 ΚΚΕ Πανσπουδαστική Νο8" θα σε βοηθίσει).

Ενδεικτικά μπορείς να διαβάσεις την ανακοίνωση της Πανσουδαστικής το 1974 για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και την κατηγορία για εμπλοκή της ΚΥΠ στο

http://www.pare-dose.net/blog/?p=245

αλλά μάλλον θα θεωρείς και το ΚΚΕ "ραφιναρισμένους νεοφασίστες".
Λίγη ευπρέπεια δεν βλάπτει.

Η Κυπρος ειναι Ελληνικη είπε...

Τους μπάτσους δεν τους δικαιολογούμε με τίποτα. Μην ξεχνάμε ότι στην Αθήνα κανούν κουμάντο οι αναρχικοί εδώ και πολλή καιρό όχι πρόσφατα. Οι αστυνομικοί αντί να σκοτώσουν κανένα-δυό αναρχικούς απ'αυτούς που καίνε την Σημαία μας βρήκαν να σκοτώσουν έναν 15χρονο αναρχιδάκι.

Το σύνταγμα έπρεπε να είχε γεμίσει με πτώματα άπλυτων...


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Σκατά στον τάφο του Τσίπρα και του Λαζόπουλου! A I Σ Χ Ο Σ!!!

DinoS είπε...

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ = Ισόβια στον μπάτσο και κρεμάλα στα τσογλάνια με τις κουκούλες!

ΤΕΛΟΣ

Anonymous είπε...

Λευτεριά στον ειδικό φρουρό ήρωα που τόλμησε να βάλει ένα τέλος στον παραλογισμό και να περάσει ένα βαρύγδουπο μήνυμα στον τραμπουκισμό και την αλητεία. Λευτεριά στον μοναδικό άνθρωπο που το χέρι του όπλισε η αγανάκτηση για την αναίσχυντη γενιά των emo, trendy και λοιπές μεταλλαγμένες και αρρωστημένες "φυλές" θερσιτών νεανίσκων που χρίζουν ριζικής αναμόρφωσης ΑΜΕΣΑ. Δώστε στους τιμημημένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ το δικαιώμα να εκτελούν όποιον αντιμιλήσει και κατεβάστε τις ένοπλές δυνάμεις να διοικήσουν την χώρα. Ο μικρός Αλέξανδρος βαρέθηκε τα πλούσια παιχνίδια του και αποφάσισε να σπάσει πλάκα με βανδαλισμους, γιαυτο και το πλήρωσε όπως ακριβώς του άξιζε, με την ίδια του την ζωή. Έτσι και αλλιώς δεν θα ζούσε και πολύ, με την πορεία που έχει επιλέξει, σύντομα θα έτρωγε το κεφάλι του, ή απο μπάτσο ή απο τιμημένο χρυσαυγίτη που θα τον έσφαζε σαν κουνέλι για στιφάδο!!!

Anonymous είπε...

Ntropi. Eutixos pou uparxoun auti ti fora martures. Giati allios tha mas elegan oti to paidi pige ki epese pano sti sfaira tou "kuriou" eidikou frourou... Na min euxitho opoios ta grafei auta na vrethei stin idia thesi me ton kathe 15xrono!!! Den kserei kaneis pos ta fernei i zoi.... Simera to paidi mou aurio to paidio sou...
Gia tous eidikous frourous exo na po mono auto. As poun tin alitheia ki o kosmos tha deiksei epuikia. TIN ALITHEIA.
Telos ston suntakti tou keimenou tha ithela na tou po oti mallon den exei katalavei pos leitourgei to pragma stin Ellada. Ola kurie "antiparakmi" ma ola exoun sxesi me tin politiki euthini. Kai gia to kostos tis euthinis autis KATHE kuvernisi exei kanei mikra i megala egklimata se varos ton politon tis. Dustixos prepei na dialeksoume auti pou exei kanei ta ligotera...
Ta sumperasmata dika sas.

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

Anonymous είπε...

poutanas gie fasista

Anonymous είπε...

ο "κύριος" ο οποίος αποκαλεί αυτόν τον κατάπτυστο εγκληματία ήρωα θα έπρεπε να ντρέπεται! Είναι δυνατόν να αποκαλείς έναν δολοφόνο ήρωα; Αν σκότωνε εσένα ή έναν δικό σου άνθρωπο τα ίδια θα έλεγες; Ντροπή και αίσχος σε σένα που τον θεωρείς ήρωα και σε εκείνον που, παρόλο που δολοφόνησε χωρίς ίχνος έλεους ένα ΠΑΙΔΙ έχει το θράσσος να το δολοφονεί δεύτερη και τρίτη φορά με τα αισχρά ψέμματα του. Ακόμα και αν ήταν παλιόπαιδο ο δεκαπεντάχρονος, που δεν ήταν διότι δεν γίνεται οι πάντες που τον γνώριζαν να λένε το αντίθετο και να έχουν άδικο, κανένας δεν είχε το δικαιώμα να του αφαιρέσειτην ζωή! Εσύ και όσοι πιστεύουν πως αυτό το δύποδο τέρας είναι ήρωας θα έπρεπε να βρίσκονται στην θέση του νεαρού Αλέξανδρου, δηλαδή στο χώμα! Σεβασμό για έναν νεκρό δεν έχεις? Σεβασμό προς τον άνθρωπο γενικότερα? Βέβαια, είναι οφθαλμοφανές ότι είσαι ένας παλιοφασίστας και ειλικρινά λυπάμαι που άνθρωποι σαν εσένα και τον άλλο τον αλήτη που έκανε τόσο επιδεικτικά και, δυστυχώς, θανάσιμα κατάχρηση εξουσίας δεν θα έπρεπε να βρίσκονται ανάμεσα μας αλλά δίπλα στον Χίτλερ. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

Anonymous είπε...

Πάντως η οικογένεια του Αλέξη έκανε έκκληση να παρουσιαστούν για να καταθέσουν επώνυμα οι ανώνυμοι αυτόπτες μάρτυρες που έχουν βγει μέχρι στιγμής στα κανάλια.

Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μας βάλει σε υποψίες.

antiaristera είπε...

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στον ΑΝΑΡΧΟ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ είπε...

Εγώ δεν γνωρίζω ποιος έχει δίκιο. Θα τό κρίνη η Δικαιοσύνη, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις μαρτυρίες και τα πορίσματα των εμπειρογνώμων. Οπωσδήποτε όμως δεν θα τό κρίνη ούτε το Ιντυμήντια ούτε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος κατά τρόπον ανεπίτρεπτο και παντελώς απαράδεκτο για εκπρόσωπο της εκτελεστικής εξουσίας και μάλιστα καθηγητή της νομικής, έβγαλε καταδικαστική απόφασι στην Βουλή, χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα! Και ουδείς τό σχολίασε. Απαράδεκτο.

Anonymous είπε...

Απαράδεκτος ο Παυλόπουλος και όλοι όσοι πιστεύουν ότι ο αστυνομικός είναι ένοχος; Μα είναι ηλίου φαεινότερον! Επίσης, από την στιγμή που προσέλαβε για την υπεράσπιση του το λαμόγιο τον Κουγία είναι σίγουρο ότι μόνο αθώος δεν είναι...
Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταπατηθεί τόσες αξίες τις οποίες υποτίθεται ότι πρεβεύει η Δημοκρατία και εσείς κολλάτε στο ότι αποκαλύφθηκε το όνομα του φρουρού και η διεύθυνση κατοικίας του; Το ότι όλοι εκμεταλλεύονται την βάναυση δολοφονία του παιδιού και το ότι ο κατηγορούμενος αντί να ζητήσει συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα δεν σας πειράζει καθόλου;

DinoS είπε...

Είναι υπερβολή να λες ότι ο ειδικός φρουρός είναι αθώος αφού έστω και κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε τον μικρό (άρα είναι ένοχος έστω και λόγω αμέλειας). Το πόσο ένοχος είναι θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Υπερβολή φυσικά είναι επίσης να ισχυρίζεσαι φίλε ανώνυμε πιο πάνω ότι όλοι οι πελάτες του Κούγια (έστω και αν θεωρείς τον ίδιο λαμόγιο) είναι ένοχοι!

ΕΛΕΟΣ!

Anonymous είπε...

κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
(ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

Anonymous είπε...

Εγώ και πάλι μόνο ένα έχω να πώ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Το 15χρονο τσογλάνι απο τα Βόρεια Προάστια πήγαινε γυρεύοντας και τελικά βρήκε τον Δάσκαλο του. Είτε ηταν ατύχημα είτε όχι, ο τετιμένος με επαίνους ειδικός φρούρός ήρωας της ζωής, της βιοπάλης, της δικαιοσύνης και της ηθικής, απέδωσε πραγματική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου η μελωδία απο τους πυροβολισμούς!!!

Το κονσέρτο του ειδικού φρουρού πέρασε ενα βαρύγδουπο μήνυμα στον κάθε αναρχικό αντιεξουσιαστή και έριξε στο καναβάτσο με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο τον 15χρονο κακουργηματία τραμπούκο βάνδαλο αλητήριο αναρχικό αντιεξουσιαστή που βαρέθηκε τα πλούσια παιχνίδια του και είπε να διασκεδάζει καταστρέφοντας τις περιουσίες του Έλληνα Πολίτη.

Δόξα και τιμή και στον πετυχημένο νομικό κ. Κούγια που ανέλαβε να φέρει είς πέρας το δύσκολο έργο της απαλλαγής ενός αθώου ήρωα. Όλη η κοινωνία έχει συνωμοτήσει εναντίον του, όλοι ψάχνουν ενα εξιλαστήριο θύμα, δεν θα τα καταφέρουν όμως να τιμωρήσουν τον άνθρωπο που στις 6/12/2008 τιμώρησε την ατιμωρησία, εφάρμοσε την βαρύ πέλεκυ της δικαιοσύνης στο σώμα των αναρχικών αγνοώντας όσους θέλουν να ευνουχίσουν την ασφάλεια μας.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛ.ΑΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΖΗΤΩ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Ζούμε για να δούμε το νεο Πραξικόπημα των Στρατηγών αυτή την φορά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΕΠΡΑΞΕ, ΕΚΤΕΛΕΣΕ, ΛΥΤΡΩΣΕ!!!

Anonymous είπε...

Ο διαχειριστής παρακαλείται να σβήσει το παραπάνω σχόλιο (και ένα ακόμη πιο πάνω) του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑίου -προφανώς- αναρχοσυμμορίτη προβοκάτορα. (Και μετα και το δικό μου.) Αν θέλουν οι αναρχοσυμμορίτες όπως ο από πάνω να γράφουν εδώ, ας γράφουν στα ίσια, χωρίς την κουκούλα τους.

Anonymous είπε...

den exw kamia symmoria re moule. esy exeis, admin ase thn alh8eia na fainetai.

Είμαι σύριζα και γκει είπε...

αφήστε τα παιδιά ρε.
Είναι γνωστό πως:

(α) Ο ΞΥΡΙΖΑ (τ' αρχίδια μου) πήρε τα μεγαλύτερα ποσοσστά σε εκάλη και μαρούσι

(β) Το 37% του ΞΥΡΙΖΑ (τον κώλο μου) είναι γκέι (πούστηδες δηλαδή)

Τι κατηγορείτε τους αγωνιστές του ΨΕΙΡΙΖΑ; (τον πούτσο μου)

Anonymous είπε...

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΒΑΝΔΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΧΟΜΠΙ ΟΤΑΝ ΕΠΛΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΙΣΧΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΑΛΕΞΗ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΗΡΩΑ!!!

Anonymous είπε...

Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

Anonymous είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ, ΟΝΕΙΔΟΣ, ΟΡΓΗ, ΘΛΙΨΗ, ΜΑΡΑΣΜΟΣ!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, Ο ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΛΗΤΗΣ, ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΟΣ ΤΕΝΙ ΜΠΟΪΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ. ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΚΑΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ 4 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ TRENDY ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ.

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΤΑΤΖΗ ΑΝΗΨΙΟΥ ΕΝΟΣ ΦΊΛΟΥ? ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΟΕΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ.

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ΜΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΗΡΩΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΛΙΣΕ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ!!

Thessaloniki Fighter είπε...

θρασύδειλε ανώνυμε

σταμάτα να γράφεις προβοκατόρικα κείμενα εδώ μέσα (και καλό είναι να σου πει κανείς να γράφεις και χωρίς κεφαλαία καμιά φορά).

Ακραίος είσαι μόνο εσύ.
Ακραίος και αξιολύπητος...

Θα παρακαλούσα το συντονιστή να σβήσει όλες αυτές τις ανοησίες που έχει ανεβάσει ο αναρχικός (ή ο Συριζαίος- αν υπάρχει διαφορά) εδώ μέσα.

Anonymous είπε...

Κρίμα, γενικώς... Κρίμα για το παιδί, κρίμα για τον αστυνομικό, κρίμα για τις περιουσίες, τα χαμένα μεροκάματα και ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε.

Κυρίως, όμως, κρίμα για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, ΠΡΩΤΑ ως άνθρωποι και ΜΕΤΑ ως έλληνες. Κρίμα που δεν έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια ότι μπορεί να ξέρουμε πολλά, ως λαός, αλλά ΔΕΝ ξέρουμε, πια, τι σημαίνει δημοκρατία.

Κάποτε ξέραμε. Πολύ παλιά όμως. Εμείς τη διδάξαμε στον πλανήτη κάτι χιλιάδες χρόνια πριν... Κι εμείς ΠΑΛΙ διδάσκουμε στον πλανήτη πως ΔΕΝ πρέπει να ασκείται η δημοκρατία.

Και το ερώτημα γίνεται, πραγματικά, πολύ απλό:

Τί είναι προδιατεθιμένος ο καθένας μας να κάνει; Πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως έλληνας. Πρώτα ατομικά και μετά συλλογικά.

Μήπως πρέπει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο καθένας μας να κάνει την αυτοκριτική του, ΠΡΩΤΑ για τον εαυτό του και ΜΕΤΑ για το σύνολο; Μήπως τελικά η "Κόλαση" δέν είναι πάντα οι "άλλοι"?

Κάποτε είμασταν ένας περήφανος λαός, όχι τόσο--ίσως--για τα κατορθώματά μας, αλλά, κυρίως, για την Ανθρωπιά μας.

Γιατί ψάχνουμε, λοιπόν, ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΙΑ να δικαιολογήσουμε την χαμένη ανθρωπιά μας στον οποιονδήποτε "Καραμανλή", "ειδικό φρουρό", "Αλέξανδρο", "Εφραίμ", "Λάκη", "Μάκη", κλπ., και δεν κοιτάμε ΚΑΤΑΡΧΗΝ μέσα μας, ο καθένας μας;

"Μα... γιατί είναι ευκολότερο", θα μου πείτε και μάλλον θα συμφωνήσω.

Είναι επίσης ευκολότερο, όμως, να αλλάξουμε πρώτα το "εμείς" και μετά το "εγώ";

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπαμε "ευχαριστώ", "συγνώμμη" ή "έχετε δίκιο" σ' έναν άγνωστο, όταν έπρεπε;

Anonymous είπε...

Θλίψη για αυτήν την κοινωνία του blog. Αν είστε πολλοί δεν υπάρχει ελπίδα.
Δεν κρίνεται μόνο ο διπλανός μας αλλά και εμείς οι ίδιοι με την στάση μας για όλα όσα συμβαίνουν στο όνομα της εξουσίας. Στην πραγματικότητα δεν καταδικάζεται ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός, αλλά η νοοτροπία της εξουσίας που έχει υιοθετηθεί, η οποία δεν υπηρετεί την δημοκρατία. Το θέμα δεν είναι κομματικό, αλλά πολιτικό. Με τις παραπάνω απόψεις όμως τελικώς ούτε πολιτικό είναι, αφού η μονάδα (δηλαδή ο κάθε πολίτης) δεν κατέχει την στοιχειώδη κοινωνική συνείδηση. Ούτε την δικαιοσύνη εμπιστεύομαι για να εφησυχαστώ και να πιστέψω ότι θα αποδοθεί το δίκαιο.
Δεν ξέρω αν έχει σημασία να προβώ σε επιχειρήματα για να πείσω ή να προβληματίσω στο ελάχιστο κάποιον. Το θλιβερό είναι πως μερικοί έχετε την αφαίρεση της ζωής σαν μικρό ζήτημα. Ευτυχώς, και σε αυτό είμαι σίγουρη, καθώς οι νόμοι - έστω και με βιτρίνα - υπερασπίζουν το δικαίωμα της ζωής του ανθρώπου ακόμη και αν είναι ένοχος.
N.P.

xristos είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ(ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ),ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ Η' ΑΛΛΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ?ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ?
ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΟΝ?ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Ε ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ!!3 ΠΕΤΡΕΣ 1 ΕΥΡΩ!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ?
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!

Anonymous είπε...

Δεν είμαι ούτε μπάτσος ούτε αντιεξουσιαστής.
Δεν είμαι ούτε αναρχικός ούτε χρυσαυγίτης.
Είμαι κάποιος που έπαθε μεγάλη ζημιά από όλα αυτά τα επεισόδια και θα γράψω μερικές αλήθειες.
Με έχει θλίψει το γεγονός ότι ένα παιδάκι 16 χρόνων σκοτώθηκε τόσο άδικα. Θυμώνω και εγώ από την αστυνομική ασυδοσία και από το πόσο εύκολα κάποιοι μπάτσοι βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν!
ΟΜΩΣ για όλα φταίει το κράτος που δεν δίνει τα εφόδια στην αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της.
Φταίνε που δεν αφήνουν τους αστυνομικούς να πατάξουν τους αλήτες που κάνουν ζημιές στο κέντρο και μετά κρύβονται μέσα στα πανεπιστήμια.
Φταίνε που δεν άρουν το άσυλο των πανεπιστημίων και τα άφησαν να ρημάξουν στα χέρια των αναρχικών.
Φταίνε που άφησαν το παρακράτος των Εξαρχείων να εδραιωθεί!
Η αστυνομία πρέπει να είναι αξιόμαχη και να δρα αποφασιστικά χρησιμοποιώντας και βία όπου χρειαστεί (δεν λέω να πυροβολεί χωρίς λόγο) προκειμένου να καταφέρει να επιβάλει την τάξη! Σε διαφορετική περίπτωση θα ζούμε σε ένα χάος όπου κουμάντο θα κάνουν οι πρεζάκιδες.
Σκεφτείτε το…

Elli είπε...

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός; Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

Adouska είπε...

Δε ζω στην Ελλάδα, οπότε δεν κατέχω τις λεπτομέρειες που εσείς γνωρίζετε…
Εγώ βιώνω την κατάσταση μέσα από την τηλεόραση και το internet.
Δε γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος κύριος είχε δίκιο ή άδικο και σίγουρα το να φύγει ένα νεαρό παιδί από τη ζωή είναι κάτι το πολύ λυπηρό και το εξωφρενικό.
Ωστόσο, είναι εξίσου λυπηρό να συμβαίνουν όλα αυτά τα αισχρά γεγονότα στην Ελλάδα.
Όταν η κοινωνία είναι εξαθλιωμένη από τη φτώχια και την ακρίβεια, την ανεργία και τους ανίκανους πολιτικούς, γιατί τελικά να είναι πάλι εκείνη που θα υποστεί τις αντιδράσεις των «αντιεξουσιαστών»;
Γιατί το αυτοκίνητο που κάηκε στο δρόμο, δεν ήταν PORCHE. Ήταν ένα μικρό αυτοκινητάκι που άνηκε σε κάποιον ταλαίπωρο άνθρωπο, ο οποίος πασχίζει εξίσου, ίσως και περισσότερο από τους «αντι-εξουσιαστές», να ανταπεξέλθει στη σκληρή πραγματικότητα στην οποία ζει.
Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι, καταστρέφοντας την περιουσία και τα μαγαζιά ατόμων που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα, ή υποβιβάζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών στις οποίες έγιναν οι καταστροφές, τιμωρούν το κατεστημένο?
Δε διαφωνώ ότι η δημόσια αγανάκτηση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης αν αυτό είναι το ζητούμενο… ωστόσο, αν θεωρούν τους εαυτούς τους ήρωες επειδή, έσπασαν μια βιτρίνα, λήστεψαν και λεηλάτησαν τους κόπους και τις θυσίες συμπολιτών μας οι οποίοι κατάφεραν μέσα στα χρόνια να δημιουργήσουν κάτι, τότε, η εκάστοτε κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει ένα μαστίγιο και να χτυπήσει την πλάτη της μια και τα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας έχουν τις ρίζες τους στο χθες.
Στην έλλειψη παροχής σωστής παιδείας και μόρφωσης, στη στέρηση της ελπίδας για μια καλύτερη ζωή στους νέους, στην κοινωνία της διαφθοράς και των σκανδάλων όπου πάντα επωφελούνται οι λίγοι σε βάρος των πολλών.
Αυτό που με εξοργίζει όμως πραγματικά είναι η υποκρισία των μίντια… ΝΤΡΟΠΗ!
Έτσι, το μόνο που έχω να πω είναι… η ωραία Ελένη εκλάπη από τους Τρώες, πόλεμος!

Anonymous είπε...

Μπαίνοντας σε αυτό το Blog αυτό που βλέπω είναι εκτός από ανορθογραφία και ένα σύνολο από φασίστες(ή ΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ ή ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ή οπως αλλιώς λέγονται δεν με αφορά και δεν με νοιάζει στην τελική)οι οποίοι απλά βλέπουν το θέμα εντελώς μα εντελώς μονόπλευρα χωρίς να έχουν ακούσει και τις 2 πλευρές...Δεν ξέρω ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι και ποτε δεν μπορεί κανένας μας να ξέρει αν δεν έχουμε στα χέρια μας απτά στοιχεία,πράγμα το οποίο είναι μάλλον απίθανο.ΔΕΝ πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη,γιατί ξέρω πως όπως και οτιδήποτε άλλο που υπάρχει σε αυτή την κακόμοιρη χώρα που λέγεται Ελλάδα,μπάζει από παντού.Λοιπόν αφήστε όλοι τις ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και μάθετε να το βουλώνετε και λιγάκι και να μην προκαλείτε με τα βλακώδη λεγόμενα σας ορισμένοι εδώ μέσα,γιατί όποιος νοήμων άνθρωπος έχει ζήσει στη χούντα ποτέ δεν θα ζητούσε να επανέλθει,εκτός αν ήταν μέρος του σάπιου αυτού καθεστώτος.Όσο για το μικρό Αλέξη τώρα,μπορεί απλά να βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος ώρα,αλλά ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΠΟΤΕ να ειναι ΕΝΑ 15ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ.Αναρωτιέμαι εσείς που τον βρίζετε,τον ξέρατε τόσο καλά,ωστέ να βγάλετε το συμπέρασμα ότι είναι κωλόπαιδο,αναρχικός,κακομαθημένο ή οτιδήποτε άλλο....Για βάλτε λίγο το λίγο μυαλό που έχετε και σκεφτείτε τι κάνετε εσείς στην ηλικία του...ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ....Για να κλείσω την κουβέντα κάπου εδώ θεωρώ ότι οποιαδήποτε απόδειξη σαν και αυτή και λίγο δίκιο να είχε το χάνει...Ο admin καλό θα ήταν να βλέπει τι παίζει που και που στο blog του....Και φυσικά όλο αυτό ειναί με υπογραφή Κουγία,ο οποίος αποτελεί απόδειξη για το ότι η δικαιοσύνη δεν είναι διαφανής...Στο τέλος θα μας βάλει να του ζητησουμε και συγνώμη του ειδικού φρουρού