Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου-απάντηση στις ΑΠΕΙΛΕΣ εις βάρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Λάρισσας)


Το τελευταίο διάστημα στα μεγάλα αστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα επικρατεί ο τρόμος, οι ταραχές και η αναρχία. Το κράτος είναι απών και ανίκανο να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη, την περιούσια του και να διατηρήσει την αυτονόητη έννομη τάξη που πρέπει να υπάρχει σε μία ευνομούμενη πολιτεία.

Έτσι ακόμα και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας (που για αυτούς τους άθεους δε σημαίνει τίποτα) από ένα νόμιμο και αναγνωρισμένο από το κράτος σύνδεσμο, απειλείται. Ενώ είχε ανακοινωθεί η κοπή της βασιλόπιτας για την 25η Ιανουαρίου 2009 στο ξενοδοχείο Διόνυσος, θρασύδειλα ανθρωπάρια με δεκάδες απειλητικά τηλέφωνα την προηγούμενη εβδομάδα, αναγραφή συνθημάτων και λεκτικές επιθέσεις το Σάββατο την ημέρα της πορείας τους στη Λάρισα, πέτυχαν να εκφοβίσουν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μη διαθέτει την αίθουσα στον Σύνδεσμο. Τον ευχαριστούμε για όλες τις προηγούμενες φορές για τη φιλοξενία αλλά πρέπει να του πούμε ότι με το να υποκύψει στις απειλές φανερώνει εκτός από δειλία και έλλειψη επαγγελματισμού. Με αυτό τον τρόπο σκέψης αφήνει το πεδίο ελεύθερο στο μέλλον να υπάρξουν απειλές και από άλλες ομάδες ανθρώπων εναντίον άλλων εκδηλώσεων που θα ήθελαν να φιλοξενηθούν στην αίθουσα του ξενοδοχείου του.


Η αναρχοαριστερή τρομοκρατία δε θα περάσει ούτε στη Λάρισα, ούτε σε κανένα μέρος της πατρίδας μας. Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, οι Λαρισαίοι δυστυχώς για μια ακόμη φορά ένιωσαν τον φόβο στην πόλη τους από τις μεταφερόμενες ορδές ερυθρών τρομοκρατών. Όσον αφορά αναφορές περί ακροδεξιών επιθέσεων και φασιστοειδών, θέλουμε αρχικά να επιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς στους εμπνευστές τους και να τους πούμε επίσης πως δεν είναι ακροδεξία προβοκάτσια, ούτε τραμπουκισμός η διάσωση της ελληνικής σημαίας από τα βέβηλα χέρια των εθνομηδενιστών. Είναι πράξη ευθύνης που οφείλει ο κάθε Έλληνας πατριώτης να κάνει. Και αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί για επεισόδια πρέπει να είναι όλος αυτό ο συρφετός των ερυθρών τραμπούκων κουκουλοφόρων που μαζεύτηκαν στη Λάρισα το Σάββατο και για μία ακόμα φορά προέβησαν σε φθορά δημόσιας περιουσίας που θα πληρώσει ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης, βεβήλωση εκκλησιών και εθνικών συμβόλων. Άραγε οι συνοδοιπόροι κονδυλοφόροι τους θα γράψουν κάτι για όλα αυτά ή θα προσποιηθούν ότι δε συνέβη τίποτα? Οι παράνομες καταλήψεις δημοσιών κτιρίων όπως της Ιατρικής σχολής τώρα και παλιότερα του ΙΚΑ δεν αποτελούν θέμα για κάποιους δημοσιογράφους της πόλης από ότι φαίνεται.

Ήδη στη γνωστή ανθελληνική ηλεκτρονική σελίδα τους τοποθετήθηκαν τα ονόματα και τα τηλέφωνα μελών του Συνδέσμου με απειλές στα πρόσωπα τους. Εμείς ποτέ δεν κρύψαμε τα πρόσωπα μας πίσω από μία κουκούλα, ούτε το έργο μας πολύ απλά γιατί δεν κάνουμε κάτι παράνομο. Κάνουμε αγώνα για την πατρίδα μας και είμαστε περήφανοι για αυτό. Οι απειλές προς τους συναγωνιστές μέλη του Συνδέσμου δε μας φοβίζουν. Το αντίθετο μας χαλυβδώνουν την πίστη και την θέληση μας για αγώνα.


Θα θέλαμε επίσης να πούμε πως σεβόμαστε τον απλό Έλληνα αστυνομικό ο οποίος με κίνδυνο ζωής και για ελάχιστη αμοιβή κάνει το καθήκον του, αν και μένει απροστάτευτος από την πολιτική ηγεσία. Υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι και η ηγεσία της αστυνομίας που δεν στέκεται αντάξια της θέσης της και δεν επιτρέπει στους αστυνομικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους επιβάλλοντας την τάξη, παρά δίνει εντολές για μία αμυντική και χαλαρή στάση.


Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η ερυθρά τρομοκρατία δε θα περάσει. Με ακόμη περισσότερο πάθος και δύναμη θα αγωνιστούμε για το έθνος, το λαό και την πατρίδα. Λόγο για τις πράξεις μας θα δώσουμε μόνο στο Θεό και στο έθνος. Με οδηγό την άσβεστη φλόγα του Ελληνισμού θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα τσακίσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανίσει μπροστά μας η Νέα Τάξη.

ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


Μετά τιμής για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

http://www.ellinokratein.gr/page2_34.htm

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

και φοβάστε αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, που κάνουν πόλεμο μόνο μέσα από το indymedia?
Σε λίγες μέρες θα σας δώσω εγώ, ονόματα και διευθύνσεις 4 φοιτητών από τη Λάρισα, που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, στο Α.Π.Θ. και οργανώνουν τους κουκουλοφόρους.
Και φωτογραφίες τους!!!
Ακούς Δημητράκη (Κασσάνδρου)

Andkand είπε...

Προς τον φίλο ανώνυμο και όλους τους ύπόλοιπους επισκέπτες του ιστολογίου ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ:

Tο ιστολόγιό μας αποτέλεσε πάντα ελεύθερο βήμα κατάθεσης απόψεων εθνικού κυρίως προβληματισμού. Στα σχόλια επιτρέπουμε να εκφράζει ελεύθερα ο καθένας τις απόψεις του, ακόμη και αν αυτές καταλαμβάνουν σελίδες ολόκληρες.

Όποιος έχει την δύναμη ας πείσει τους υπόλοιπους με τα επιχειρήματα του.
Το συγκεκριμένο ιστολόγιο δεν είναι χώρος ούτε για απειλές ούτε για συκοφαντίες και φυσικά δεν είναι χώρος δημοσιοποίησης στοιχείων με σκοπό την αντεκδίκηση! Σε περίπτωση που αναρτηθεί οποιοδήποτε απειλητικό/συκοφαντικό/προσβλητικό σχόλιο θα σβηστεί άμεσα (μόλις γίνει αντιληπτό).

Anonymous είπε...

Ενημερώνουμε τους φίλους της αντιπαρακμής ότι η εκδήλωση του Πατρ. Συνδέσμου στη Λάρισσα, στο κέντρο "Αχίλλειον" πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25/1/2009 με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία!

Οι μόνοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν - παρά τις αντίθετες επίμονες διαβεβαιώσεις τους- ήταν οι γνωστοί ντόπιοι υπάλληλοι του Σόρρος και του Ιντιμίντια! Ούτε ένας! Κρίμα τόσα σχόλια και προκλήσεις χαμένα!!!

Ζήτω η Ελλάδα
Ζήτω η Δημοκρατία
Ζήτω το Έθνος
Περήφανα συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Anonymous είπε...

http://www.ellinokratein.gr/page2_36.htm

(η περιγραφή από την εκδήλωση στην πόλη της Λάρισσας)