Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Κακόμοιρη Πατρίδα μας, οι ιθύνοντες του ΥΠΕΠΘ εισάγουν τη θρησκεία της γιόγκα στην εκπαίδευση ...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ;

  • ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
  • ΜΕΤΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
  • ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
  • ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  • ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.


Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Κέντρα Επικοινωνίας Κοινού για όλα τα θέματα



  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (Γ.Ε.ΠΟ.)

    Έδρα:
    Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 15-180.
    Ώρες Λειτουργίας: 09.00π.μ.- 14.00μ.μ.
    Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-344-2505, 210-344-2506, 210-344-2508, 210-344-2520


________________________________________________________________________
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΟΛΠΙΟ" http://egolpio.wordpress.com/2009/06/28/yoga_semin/

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αρχίζουν πρώτα από τους εκπαιδευτικούς ΚΑΙ συνέχεια θα έχουν τα παιδιά μας;
Κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Ε.Π.Θ.) εισάγεται στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως η θρησκεία της Γιόγκα.
Μετά τον οργανωμένο πόλεμο κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών και την υποβάθμισή του και πριν ακόμα καταλάβουμε τι έχει γίνει με τη λεγόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, το Υπουργείο έδωσε εντολή, για σεμινάρια προς τούς εκπαιδευτικούς. Ήδη εστάλησαν από τα Γραφεία των Συμβούλων προς τούς Διευθυντές των σχολείων οι σχετικές οδηγίες (4 σελίδες).
Στο πρώτο έγγραφο σημειώνεται: Παρακαλούμε να προωθηθούν τα συνημμένα σε όλα (δική τους ή υπογράμμιση) τα σχολεία αρμοδιότητάς σας.
Στο δεύτερον έγγραφο σημειώνεται: Σεμινάρια για όλους τούς εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Η Yoga στην Εκπαίδευση.
Στο τρίτον έγγραφο σημειώνονται οι ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.
Και στο τέταρτον έγγραφο παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων (Φιλοσοφία της γιόγκα, ο ρόλος της αναπνοής, Hatha Yoga, αναπνευστικές ασκήσεις (Prananayama) – Στάσεις (Asana) και βαθιά χαλάρωση κ.λπ…
Και όλα αυτά τα παρουσιάζουν ως ασκήσεις δήθεν του σώματος, ώστε να εξαπα­τούν τούς αφελείς ότι πρόκειται για γυμναστικές ασκήσεις. Η Yoga είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ κύριε Υπουργέ. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΙΚΑ SITES ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ:
...Συστήματα ανάλογα με αυτό της Γιόγκα, βρίσκουμε να χρησιμοποιούνται ως συστήματα εκπαίδευσης, σε όλους τους μυητικούς ναούς όπου τελούνταν μυστήρια, σε όλες τις εποχές και τους παραδοσιακούς πολιτισμούς. Μπορούμε να πούμε ότι η μυστηριακή γνώση έχει ως περιεχόμενό της όλη τη μεθοδολογία της ένωσης του ανθρώπου με τον εαυτό του μέσω των λεγόμενων Μικρών Μυστηρίων και του Εαυτού με τη Θεότητα μέσω των Μεγάλων Μυστηρίων.

Η Γιόγκα λοιπόν, ως μια τέτοια μυητική γνώση, είναι η μέθοδος για την ανάπτυξη της συνείδησης και την εναρμόνιση όλων των φορέων μεταξύ τους και αυτών με το Σύμπαν, τη Θεότητα. Δεν είναι, όπως λανθασμένα θεωρείται, ένα σύστημα γυμναστικής, χαλάρωσης ή αναπνοών αλλά μια φιλοσοφία και μια επιστήμη που η γνώση και η πρακτική της εξάσκηση δίνουν στον άνθρωπο τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον εαυτό του.
http://www.nea-acropoli.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=59:2008-03-23-17-32-38&id=178:2008-03-24-09-15-36&Itemid=103
Πηγή klassikoperiptosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: