Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ομοσπονδία ή διχοτόμηση, και τα… ιδιαίτερα της λύσης!!!



Ο Χριστόφιας μάς ξαναείπε ότι η Ομοσπονδία δεν είναι φυσιολογική για την Κύπρο, ότι είναι οδυνηρή, ότι την δεχτήκαν άλλοι και ότι ... «εγώ έντζαι», όσο κι αν τα τελευταία αποκαλυφθέντα έγγραφά του Φόρεϊν Όφις για το 1979 ΒΟΟΥΝ ότι ούτε ο Μακάριος, ούτε ο Κυπριανού αποδέκτηκαν διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Παρόλα αυτά, οι μπροσούρες για τη ΔΔΟ είναι στο τυπογραφείο, εφόσον ο Πρόεδρος μας, εν τη δημοκρατικότητα του, δεν κρίνει καθόλου απαραίτητο να διαλεχθεί με τα κόμματα για το περιεχόμενό τους.

Αυτό που δεν μας λέει όμως, είναι για ΠΟΙΑ ακριβώς ομοσπονδία θα μας κάνει ιδιαίτερα!! Δεν μας λέει αν η κατήχηση, ως αν να είμαστε ΕΔΟΝόπουλλα, θα αφορά
-τη ΔΔΟ του Ταλάτ
-τη ΔΔΟ του Νταβούτογλου
-τη ΔΔΟ του Ντάουνερ
-τη ΔΔΟ του Φόρεϊν Όφις
-τη ΔΔΟ του Τσελεπέως
-τη ΔΔΟ του Τάσσου
-τη ΔΔΟ της ΕΔΟΝ

Ο Χριστόφιας θεωρεί ότι το ζήτημα δεν χρήζει συζήτησης! Θεωρεί ότι αυτό το ΚΑΤΙ που συμφώνησε με τον Ταλάτ στις 23 του Μάη (μαύρη μέρα – μαύρη συμφωνία που θα την βρίσκουμε μπροστά μας σαν τον Χάρο) είναι όχι μόνο επαρκές, αλλά και θετικό για την πλευρά μας! Ο Κολοκασίδης θέτει επισήμως θέμα στο Εθνικό για συζήτηση του τι εστί ΔΔΟ, αλλά ο Πρόεδρος μας περί άλλων τυρβάζει!

Τα πράματα είναι λίαν ανησυχητικά. Λίαν. Ο Πρόεδρος μάς προετοιμάζει για το δημοψήφισμα επί νέου σχεδίου παραπλησίου με Ανάν. Γιατί άραγε να επιδεικνύει τόση σπουδή για τα μαθήματα – πλύση εγκεφάλου για την (όποια) ομοσπονδία;;;

Και το κερασάκι στην τούρτα: η περιρρέουσα που δημιουργεί ο Χριστόφιας, το ΔΗΣΑΚΕΛ και οι απανταχού ανανολάτρες, προσπαθεί να μας πείσει να αυτοκτονήσουμε για να μην πεθάνουμε: ομοσπονδία ή διχοτόμηση.

Απορούμε λοιπόν: γιατί δεν αντιλαμβάνονται ότι η ομοσπονδία που συζητούν ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, και μάλιστα de jure;

ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!!!!!!!

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: