Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ερασιτέχνες, παραιτηθείτε τώρα... να σωθεί ότι σώζεται...


Επί ημερών Δημήτρη Χριστόφια ο κανονισμός του απευθείας εμπορίου περνά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από 6 χρόνια ανενεργής κατάστασης. Το είδαμε κι αυτό!!

Οι κινήσεις του επίτροπου για τη διεύρυνση Στ. Φούλε έλαβαν χώρα από τις 17 Μαρτίου, δέκα δηλαδή μέρες πριν, ο Πρόεδρος ήταν στις Βρυξέλες, ο Μαρκούλλης είχε δει κατ' ιδίαν τον Φούλε, έχουμε μόνιμη αντιπροσωπία στις Βρυξέλες, αλλά.... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
Όλοι κοιμώμενοι τον ύπνο του δικαίου!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!!!!

Η “πολυδιάσταση” πολιτική του Δ. Χριστόφια, οι συνομιλίες χωρίς ερείσματα, οι εξωφρενικές υποχωρήσεις, το “καλό κλίμα”, ιδού πού μας οδηγούν!! Στην έγκριση του απευθείας εμπορίου με το ΨΕΥΔΟκράτος!! Η σχετική πρόνοια της συνθήκης της Λισαβόνας μιλά για “εμπόριο με τρίτα κράτη”, πράγμα που αυτομάτως ουσιαστικά αναγνωρίζει το παράνομο κατοχικό μόρφωμα του νότου ως Κράτος!!

Η ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΪΒΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΧΑΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΤΗ -ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΛΗΔΡΑΣ- ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!

Υπενθυμίζουμε ότι επί καιρού Τάσσου, κάθε αρνητική για την Κυπριακή Δημοκρατία εξέλιξη έκανε τους ναιναίκους και τους πάσης φύσεως ενδοτικούς να πανηγυρίζουν και να χαιρεκακούν, υποστηρίζοντας ότι αυτά ήταν αποτέλεσμα της ολιγωρίας και της αδιαλλαξίας του Τάσσου: ο τέως Πρόεδρος κατηγορούνταν πως δεν προχωρούσε σε έναρξη διαπραγματεύσεων, και εξαιτίας αυτού οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μας έβαζαν στη γωνία.

Με την εκλογή Χριστόφια και την έναρξη διαπραγματεύσεων, όχι μόνο δε βγήκαμε από τη γωνία, όχι μόνο δε γλυτώσαμε τα χαστούκια, αλλά αυτά έγιναν σφαλιάρες και καρπαζιές από τις οποίες η Κυπριακή Δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να συνέλθει!!!

Μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ, έρχεται και το απευθείας εμπόριο!!

Πού έχουν πάει τώρα όλοι οι λαλίστατοι ΑΚΕΛικοί και λοιποί ενδοτικοί που πίστεψαν -κι ακόμα αδυνατούν να δουν τον οφθαλμοφανή κατήφορο χωρίς τέλος- ότι οι συνομιλίες -χωρίς επαρκή προετοιμασία- θα αναχαίτιζε τις ευρωπαϊκές μπατσαριές;;

Όχι μόνο δεν κάνουν αυτοκριτική, αλλά έχουν και το απύθμενο θράσος να ζητούν και τα ρέστα!!!

Καλεσμένος σε εκπομπή, ο αλήστου μνήμης Κώστας Θεμιστοκλέους (από πού τον ξέθαψαν αυτόν;) κατηγόρησε τον Χριστόφια -Ναι, αυτόν!- για.... αβελτηρία και για μη έγκαιρη λύση του Κυπριακού!!!!!!!!!

Ο δε προαλειφόμενος για μεγάααλα πόστα Χρίστος Χριστοφίδης -μέλος ΚΕ ΑΚΕΛ- μας είπε το εξής αμίμητο:
“Δεν πρέπει να είμαστε μαζοχιστές -σας θυμίζει κάτι αυτό;- και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας -σας θυμίζει ακόμη κάτι αυτό;- για την έγκριση του απευθείας εμπορίου”!!!!!!!!!!!!!

Μιλούν οι πλέον μαζοχιστές, που δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την ΕΚ πλευρά για την ... καταπάτηση των δικαιωμάτων των ΤΚ, που μας υπενθυμίζουν νυχθημερόν ότι κάναμε το πραξικόπημα και έτσι οφείλουμε να βάλουμε από μόνοι μας τη θηλιά στο λαιμό μας, μιλούν λοιπόν αυτοί για... μαζοχισμό και για αυτο-κατηγορία!!!

Ε, ναι... ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!!!! Και να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον με τους αφελέστατους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ που μας κυβερνούν!!


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

6 σχόλια:

R.Giskard είπε...

Ο κανονισμός για το απευθείας εμπόριο εν εγκρίθηκε που κανέναν.

Το μόνο που υπάρχει είναι η πρόθεση του επιτρόπου να προσπαθήσει να επαναφέρει το θέμα.

Με άλλα λόγια, λαλείτε καθαρές ψευκιές.

Πράμα που σας κάμνει λίγον τι αξιολύπητους σαν πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι η πολλοστη φορά που φανερωνεται η ψευτιά τους...η πολιτική τους αναξιοπιστία εχει πλαον τσιμεντωθει..αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που χρησημοποιούν δημαγωγικά ακόμα και το ποδόσφαιρο για να αποκτήσουν αναγνώστες...

τζ.μπι.γκ

χωραϊτισσα είπε...

Γράφεται στα μλοκς αγαπητοί αντιπρακμήτες ότι εισαστε πίσω από το μπλοκ APOELNEWS.
Είναι αλήθεια?.
Ουδέν μεμπτόν φτάνει να λέγεται η αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και ειναι πισω απο το αποελνιουζ...χρησημοποιούν το ποδόσφαιρο για να καμακωνουν αρνιά οπαδους - Κυπριακότατη κουλτούρα συντοπίτισσα...

μάλιστα εχώ και αποδείξεις, φτάνει να μου εξηγήσει ένας πως να βάλω στο ιντερνετ μια εικόνα...

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας δεν απαντάται και ασχολείστε με το αποελ σαν να είναι αυτό το πρόβλημα μας!
Αν γράφουν και στο αποελνιους. Αυτό σας πείραξε!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Δεν κατάλαβα:

Όποιος δηλαδή έχει ένα ιστολόγιο που ασχολείται με εθνικά θέματα απαγορεύεται να ασχολείται με άλλα θέματα όπως πχ το ποδόσφαιρο;


Τι είναι αυτό;
Ο νέος φασιστικός νόμος του Χριστόφια;!!

Ρε πάτε καλά;