Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Πού είναι η ALERT, οέο;;;;;;;


Θα΄θελα να ΄ξερα που εξαφανίστηκε και γιατί έβγαλε τον σκασμό αυτή η περιβόητη Κίνηση Πολιτών ALERT σε σχέση με την ΚΑΤΑΦΩΡΗ αστυνομική τρομοκρατία που ασκήθηκε εις βάρος του δικηγόρου Ξ. Ξενοφώντος και κατ΄επέκταση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των Κύπριων πολιτών.

Αντιγράφουμε από την διακήρυξη της ALERT, καταχωρημένη στο blog της:

«Στα συμπεράσματα της Γενικής Συνέλευσης της Κίνησης Πολιτών Alert […] αποφασίστηκε ότι πρωταρχικός στόχος της Κίνησης είναι η κοινωνική αντίσταση στην αστυνομική τρομοκρατία και στο δικαστικό της ξέπλυμα.
Βασικός επίσης στόχος της Alert είναι η προσπάθεια ενημέρωσης όλων των κατοίκων της Κύπρου για τα βασικά δημοκρατικά μας δικαιώματα (κοινωνικά, ατομικά και πολιτικά) καθώς επίσης και τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του Κράτους και των μηχανισμών του απέναντι μας. […]
Όλοι οι πολίτες που βρίσκονται σε εγρήγορση απέναντι στην αυθαιρεσία και στην κατάχρηση εξουσίας  είναι Alerκαι καλούνται να συμμετέχουν στον διάλογο, στην κατάθεση απόψεων και στην λήψη αποφάσεων για τις περαιτέρω δράσεις και αντιδράσεις.»

Και ερωτούμε: γιατί στην περίπτωση christofias-watch, η κατά τα άλλα λαλίστατη ALERT έκανε μόκο, κοινώς έβγαλε τον σκασμό, απλούστερα κατάπιε τη γλώσσα της;


Τι έγινε κύριοι και κυρίες της ALERT; Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την «αστυνομική τρομοκρατία», για την «καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και για την «αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας», για τα οποία τόσο πολύ κόπτεσθε σε άλλες περιπτώσεις;

Τώρα έδρασε σωστά, δημοκρατικά, νόμιμα και συνταγματικά η Αστυνομία καταπατώντας το άρθρο 17 του Συντάγματος;
 Ή μήπως τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα;

Είτε δεν είστε “Alert”, είτε είστε για κλάματα.

Κι όμως, η Αστυνομία (προφανώς δια των οδηγιών του ΑΚΕΛ-Προεδρικού) υπερέβη τις εξουσίες της, συμπεριφερόμενη ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ, KGBικά, STASIκα!!!
Αλλά η ανατροπή έρχεται:
Θα καταχωρηθεί διάταγμα certiorari, το οποίο έχει γίνει δεκτό από το Δικαστήριο, εφόσον εκ πρώτης όψεως υπάρχει ζήτημα παραβίασης του Συντάγματος. Και φυσικά, έπεται συνέχεια…
Θα καταχωρηθούν αγωγές κατά παντός υπευθύνου, και ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα βρει τον δρόμο της και 
το καθεστώς θα εκτεθεί και δικαστικά!

Η ΑΝΤΙπαρακμή εκφράζει μεν την αμέριστη συμπαράσταση της στον σπιλωθέντα δικηγόρο Ξ. Ξενοφώντος, ο οποίος επωμίστηκε όλη την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας εις βάρος του, αλλά δηλώνουμε επίσης ότι πιστεύουμε πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»!
Το σοβιετικό καθεστώς ΑΚΕΛ ξεσκεπάζεται, οι δημοκρατικοί πολίτες αντιδρούν, η τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΑΝΤΙπαρακμή εκφράζει επίσης τις θερμές της ευχαριστίες στον Μ. Δρουσιώτη, ο οποίος

Α) έδωσε την καλύτερη ευκαιρία για να αναδειχτεί το τρομακτικό πρόσωπο του παρόντος καθεστώτος
Β) μας έκανε την χάρη να αυτό-αποβληθεί από την Ένωση Συντακτών Κύπρου, την οποία και συγχαίρουμε για την θαρραλέα στάση που τήρησε έναντι του τεράστιου αυτού ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

2 σχόλια:

Ίδας είπε...

Πραξούλλα μου, τα παιδιά είναι ALERT μόνο η «αστυνομική τρομοκρατία» αφορά αλλοδαπούς ή συντρόφους τους!

μιστερ μαξ είπε...

η ΑΛΕΡΤ ειναι για οσους δεν εχουν στον ηλιο μοιρα μπρος στο κρατικιστικο τερας, οχι για να μπαινει μεσα στις media-αψιμαχιες και ιντρικες των μεγαλοδικηγορων. Ηρεμηστε "διωκομενοι", σας χαλαν το σκηνικο τα μερσεντες και τα bmw σας.