Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν “βασικές ελευθερίες”

Με αυτό τον τίτλο το blog Olympia.gr προειδοποιούσε για προβοκάτσια μέσα στο καλοκαίρι που θα οδηγήσει σε περιορισμό βασικών ελευθεριών. Δεν πέρασε ούτε ΜΙΑ μέρα και τα ανδρείκελα του ΔΝΤ αποφάσισαν ότι η απάντηση στη φασιστική δολοφονία ενός δημοσιογράφου είναι το φακέλωμα των bloggers. ΟΧΙ η σύλληψη των δολοφόνων στην Μαρφίν, ΟΧΙ η σύλληψη των "τρομοκρατών" που οι ίδιοι εκπαιδεύουν (!) αλλά οι bloggers που πολεμούν το σύστημα με το πληκτρολόγιο!




Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους. Δολοφόνοι δια πάσαν χρήσιν)

Η προβοκάτσια της Μαρφίν λοιπόν πέτυχε τον στόχο της να ακυρώσει την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Τώρα προέχει η χειραγώγηση της υποβόσκουσας οργής που εκδηλώνεται κυρίως από τα ανεξάρτητα μέσα του διαδικτύου.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ στο blog olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: