Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Δικαίωμα στην ανωνυμία

Η πλέον αποτυχημένη κυβέρνηση της Ελλάδας, τα ανδρείκελα της κατοχής του ΔΝΤ αποφάσισαν μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια να φακελώσουν τα blogs!!!

Αντί το καταρρέον σύστημα να τα βάλει με τους "τρομοκράτες" που αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάει να τα βάλει με τις ανώνυμες φωνές του Διαδικτύου που καταγγέλουν τα κακώς κείμενα στην πολιτική ζωή Ελλάδας και Κύπρου.

Ο, σαν κύμβαλο αλλαλάζον, "Έλληνας" πρωθυπουργός ηγείται μιας προσπάθειας περιορισμού των πολιτικών μας ελευθεριών.

"Ο Καστανίδης φέρνει νόμο (μέσα στον Αύγουστο) για τα Blogs
Μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίας για την ύπαρξη θεσμικού πλαισίου όσον αφορά τα blogs. Η απόφαση έχει ληφθεί από τον ίδιο τον Παπανδρέου. Το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, είχε μακρά συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη. Ο τελευταίος αναμένεται μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο να προωθήσει στην Βουλή τροπολογία όπου θα αλλάζει τα δεδομένα στα Blogs. Η υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εισηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό να υπάρξει νόμος που θα επιβάλλει την ταυτότητα στα blogs. Το σχετικό αίτημα λέγεται ότι έχει γίνει δεκτό από τον Καστανίδη."
πηγή parapolitika.gr

Απότι φαίνεται όμως η "επιχείρηση-δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια" είχε προβλεφθεί.. Από ποιον; Συνδέστε την πρόθεση Καστανίδη, κατ'εντολήν Γιωργάκη, με κείμενο που αναρτήθηκε σε blog πριν από μερικές μέρες.. Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: