Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Υπό παρακολούθηση και απειλή!


Το καθεστώς πνευματικής τρομοκρατίας εμπεδώνεται σιγά-σιγά από τους κρατούντες. Δε φτάνουν οι παρακολουθήσεις, οι επιδρομικές επιχειρήσεις στις 6.30 πμ, οι συλλήψεις διανεμόντων κριτικών φυλλαδίων, οι προσαγωγές στα αστυνόμικα τμήματα λόγω εκφώνησης συνθημάτων κλπ, μπαίνει τώρα στο παιχνίδι κι άλλο μέσο: οι εκβιασμοί για δικαστικές αγωγές!

Αυτή την κακόγουστη “μόδα” τη σήκωσε η Χαραυγούλα, το αντικειμενικό και αξιόπιστο κομματικό φερέφωνο του ΚΚΚ, μετά το χουνέρι που έπαθε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρος και το κόμμα του, αφού το γνωστό και αξέχαστο ρουσφετοήμεηλ είχε κάνει το γύρο της Κύπρου. Η κ. Γκιούροβα, αρχισυντάκτις και προφανώς καλή μαθήτρια των σοβιετικών τάξεων προπαγάνδας, προσπάθησε να αποπροσανατολήσει τους μαννούς ιθαγενείς, ανοίγοντας ένα κύκλο τουλάχιστον βρώμικων απειλών, ότι... “να μην πολλοφωνάζουν τα μικρο-κομματίδια(ο ΔΗΣΥ είχε -σοφά- βγάλει τον σκασμό βέβαια, εφόσον... στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάν για σκοινί)γιατί θα βγάλει τα άπλυτα του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, βουλευτή του Ευρωκό και της Παναγιώτου των οικολόγων στη φόρα."

Υψηλής στάθμης πολιτικός πολιτισμός! Σκάστε για να μην σας κάψουμε!

Ο Ρίκκος έριξε πίσω το γάντι θέτοντας κάποια ερωτήματα για σπίτια, ακίνητα και λοιπές δοσοληψίες στον ΓΓΑΚΕΛ, ο οποίος έριξε το βαρύ πυροβολικό στον αγώνα! Όχι κύριε Ρίκκο μου, δεν μπορείς έτσι ελαφρά τη καρδία να αποπειράσαι να αμαυρώσεις τον τρισμέγιστο και άμεμπτο κ. Άντρο! Ραντεβού στα δικαστήρια λοιπόν!

Τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Κατσουρίδης, μάνα στην προπαγάνδα, έχει και πτυχίο άλλωστε ο άνθρωπος επί του θέματος. Στις χτεσινές θυελλώδεις συζητήσεις στη Βουλή -οι βολευταί μας πάνε διακοπές, να ξεσκάσουν οι άνθρωποι μετά την οικονομική καταστροφή που θα υποστούν αφού αποκόπηκαν 342 ολόκληρα ευρώ από τα 7000 που παίρνουν τον μήνα, για 13 ολόκληρους μήνες!!!! μανα μου τους ρεεεεεε- ο Ρίκκος (ορθώς) κάλεσε τον Χριστόφια ως πρόεδρο να βγει από την πολιτική του νιρβάνα, όσον αφορά την πρόθεση του να επαναδιορίσει το αμαρτωλό ΔΣ της ΣΥΤΑ. Ο Κατσουρίδης λοιπόν, τον κάλεσε να... αναιρέσει, ειδαλλιώς θα τον πάρει στα δικαστήρια!!!
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ!!!!!

Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι οι μπλόγκερς, οι δημοσιογράφοι, και οι άμοιρες οι εφημερίδες!!

Ηρεμήστε ρε σύντροφοι!!! Μα πώς την είδατε τη δουλειά τελοσπάντων; Έπεσαν οι δουλειές σας εσάς των βουλευτών – κομματικών δικηγόρων, και αποφασίσατε να τους δώσετε δουλειά να κάμνουν; Τόση αλλεργία στην κριτική πια;
Αν δεν είναι πνευματική τρομοκρατία αυτό, τι είναι;;

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: