Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η Λόπεζ ακύρωσε τη συναυλία της
Μετά τις έντονες αντιδράσεις των απανταχού Ελλήνων (Η Τζένιφερ Λοπέζ να μην στηρίξει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ) η διάσημη Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη και τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο. Η Λόπεζ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζένιφερ Λόπεζ σήμερα το πρωί αναφέρεται ότι ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση, η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής» επισημαίνεται.

Τις τελευταίες μέρες αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ είχαν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προγραμματισμένη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της κινητοποίησης νέων ανθρώπων ελληνικής καταγωγής απ’ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες ηλεκτρονικές εκδόσεις και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας.

Το Διαδίκτυο έδωσε τη Νίκη. Δεν μπλέκτηκε κανένας εθνοπροδότης, κανένας υποχωρητικός, κανένας ευέλικτος πολιτικός και κερδίσαμε.

Απέναντι στους ανάξιους, οσφυοκάμπτες πολιτικούς στέκεται ένας πανάξιος και περήφανος λαός.

2 σχόλια:

Ίδας είπε...

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια κατάλαβε τι γίνεται και δεν θέλησε να «νομιμοποιήσει» την κατοχή και τον Αττίλα. Τι καλά που θα ήταν αν ήταν το ίδιο ευαισθητοποιημένοι και κάποιοι «συμπατριώτες μας» που χρηματοδοτούν το ψευδοκράτος καθημερινά μέσω των καζίνο (και όχι μόνο)…

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Πάντως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως ΔΕΝ υπάρχου χαμένοι αγώνες και ΔΕΝ υπάρχουν χαμένες πατρίδες.

Αρκεί η επίμονη προσπάθειά μας και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όλους μας για τα δεκάδες χιλιάδες εμαιλ που στάλθηκαν σε 2 μόλις εβδομάδες.


Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και τη ζάλη και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τα δίκαια του έθνους μας (στα οποία φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας ενάντια Τουρκική εισβολή και κατοχή).

Καμία προσπάθεια δεν είναι χαμένη.
Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι σε κάθε κίνηση.