Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΕΥΓΕ στον Γ. Εισαγγελέα που δεν υπέκυψε! Ο Ξενής δικαιώνεται!

Ανακοινώθηκε απόψε η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη, προς υπεράσπιση του αυτονόητου: του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, και της υπεράσπισης των πολιτικών απόψεων του οποιουδήποτε πολίτη, τα οποία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα! Ο αγώνας των ελεύθερα σκεφτόμενων μπλόγκερς δικαιώνεται!

Το γραφικό που η ΑντιΠαρακμή καθιέρωσε ως συνώνυμο της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ Ξ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ!!

Συγχαίρουμε τον Γ. Εισαγγελέα για το γεγονός ότι παρ΄όλες τις αφόρητες πολιτικές πιέσεις που δέχτηκε από το ΑΚΕΛ, το Προεδρικό, και το μακρύ τους χέρι, τον βοηθό Γ. Εισαγγελέα Άκη Παπασάββα, δεν ντρόπιασε το αξίωμά του, ούτε τις νομικές του γνώσεις. Όσοι από μας γνώριζαν από κοντά τον ασφυκτικό κλοιό που έσφιγγαν οι προαναφερθέντες, μπορούν πραγματικά να δώσουν στον Π. Κληρίδη τα εύσημα αδέκαστης, αμερόληπτης, αντικειμενικής και δίκαιης κρίσης επί του θέματος.

Είναι ντροπιαστικό για το ΑΚΕΛ (το κόμμα που περισσότερο από όλους τους θεσμούς στην Κύπρο, πολιτικούς και μη, πλήγηκε από διώξεις λόγω πολιτικών φρονημάτων) να ασκεί ασφυκτικό πραγματικά πρέσιγκ για φίμωση ατόμων ή θεσμών που βρίσκονται σε διαφωνία μαζί του. Πιστεύαμε ότι το κόμμα αυτό, ως παθόν, θα επεδείκνυε περισσότερη ευαισθησία επί του θέματος, για το οποίο άλλωστε ο ΑΚΕΛικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε περίσσιες υποσχέσεις! Ελπίζουμε το κόμμα της “αριστεράς” να πάρει το μάθημά του, ότι η δημοκρατία, η πολυφωνία, η συνταγματικότητα, ΔΕΝ είναι του χεριού τους!!!


οι βάναυσα καταπατηθείσες υποσχέσεις του Δημήτρη Χριστόφια!!

Ο δε καταθέσας την αγωγή, Μα(γ)άριος Δρουσιώτης, δεν φαίνεται να παίρνει τα μαθήματά του!! Ο δημοσιογράφος που ντροπιάζει τη δημοσιογραφική οικογένεια ως ο κατεξοχήν επαγγελματίας που θα έπρεπε να προασπίζεται την ελευθερία του λόγου, έχει το θράσος να μιλά για νέα μέτρα που προτίθεται να λάβει! Ας φάει τα μούτρα του πάλι λοιπόν, χάρη μας κάνει, εφόσον αποκαλύπτει με τον πιο απαστράπτοντα τρόπο το απεχθές φασιστικό πρόσωπο τόσο του ιδίου όσο και του ΑΚΕΛ.
Keep sueing, Magarios!!

Με αποψινή ανακοίνωσή του ο Ξ. Ξενοφώντος, που επέδειξε μεγάλο ψυχικό σθένος και τεράστια αντοχή κατά τους δύο αυτούς πέτρινους μήνες πολιτικής δίωξης, ενημέρωσε απόψε πως θα κινηθεί νομικά με όλους τους δυνατούς τρόπους κατά παντός υπευθύνου, Αστυνομίας, ηθικών αυτουργών, κλπ.


Ως ΑντιΠαρακμή συντασσόμαστε στο πλευρό του Ξενή και του κάθε θύματος φασιστικής λογοκρισίας και πνευματικής τρομοκρατίας!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, Ή ΑΛΛΟ!!


ΔΕ ΦΙΜΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
NO PASARAN, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!!

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: