Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Βορειοηπειρώτη στη Χιμάρα γιατί μιλούσε Ελληνικά.

Στη φωτογραφία η μοτοσυκλέτα του δολοφονηθέντος Έλληνα βορειοηπειρώτη.
Το Αλβανικό αυτοκίνητο με τους εκτελεστές του πέρασε πολλές φορές επάνω από το σώμα του για να βεβαιωθεί για τον θάνατό του (η φωτο από το http://borioipirotis.blogspot.com ).

Για μια ακόμη φορά το Αλβανικό μίσος πλήρωσε με τη ζωή του νεαρός βορειοηπειρώτης. Ο 37χρονος Αριστοτέλης Γκούμας προτίμησε αντί να παραμείνει στην Ελλάδα,μαζεύοντας χρήματα και καλοπερνώντας υπό καθεστώς ασφάλειας, να επιστρέψει στην ηρωική Χιμάρα- στο αδούλωτο κάστρο- και να ανοίξει μαγαζί γνωρίζοντας ρισκάροντας καθημερινά την περιουσία και την ζωή του.
Γιατί μόνον με την επιστροφή των Βορειοηπειρωτών κρατιέται και ανθίζει ο Ελληνισμός στην Β.Ήπειρο. Αυτό επέλεξε να κάνει και ο Αριστοτέλης Γκούμας.

Να θυμίσουμε ότι οι Χιμαριώτες είναι από τους πιο περήφανους και αδούλωτους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Η Χιμάρα, το Αλύκο και η Δερβιτσάνη είναι γνωστά για τους αγώνες, και τις εξορίες (επί Χότζα κ Αλία), για τα χρόνια φυλάκισης στη διάρκεια της κομμουνιστικής δικτατορίας, αλλά και είναι ανάμεσα στα λίγα μέρη με παλικάρια, που συνέχισαν τον αγώνα ακόμη κ αφότου άνοιξαν τα σύνορα (το 1991).

Τον Αριστοτέλη Γκούμα τον σκότωσαν γιατί μιλούσε Ελληνικά. Οργισμένη αντίδραση των Χιμαριωτών που έκλεισαν αρχικά για 12 ώρες τον κεντρικό δρόμο Χιμάρας-Αυλώνας εγκλωβίζοντας αρκετούς Αλβανούς στο δρόμο . Ο αποκλεισμός έληξε μετά την κηδεία του παλικαριού και επαναλήφθηκε ολιγόωρος τις επόμενες 2 ημέρες.

  • Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ (την είδηση την έχουμε διασταυρώσει, ολόκληρη η Βόρειος Ήπειρος, παραμονή της Παναγιάς, είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ με το νέο Αλβανικό έγκλημα): http://borioipirotis.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html

Η άμεση αντίδραση των ομογενών μας: κλείσιμο του κεντρικού οδικού άξονα



Θα θυμίσουμε τις πρόσφατες βιαιότητες Αλβανών στην Βόρειο Ήπειρο (καταγραμμένες από την Αντιπαρακμή):

1. Ανατίναξη με βόμβα του σπιτιού του Έλληνα Δημάρχου της Χιμάρας:

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

2. Νέες προκλήσεις Τσάμηδων στη Βόρειο Ήπειρο:

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

ενώ να θυμίσουμε ότι πρόσφατα Τσάμηδες έφτασαν με πορεία μέχρι τα ΕλληνοΑλβανικά σύνορα.



Στην εγκληματική ΣΙΩΠΗ της "Ελληνικής(!)" Κυβέρνησης αλλά και των Ελληνικών ΜΜΕ απαντάμε:

Αδέρφια Βορειοηπειρώτες, ο Αριστετέλης δεν είναι μόνον Βορειοηπειρώτης.

Ο Αριστοτέλης είναι Έλληνας.

Ο Αριστοτέλης είναι ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ.

Πενθούμε και εμείς για τον αδικοσκοτωμένο αδερφό ΜΑΣ.

ακολουθούν βίντεο από την κηδεία του παλικαριού:






Σύμφωνα με πληροφορίες, φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα, είναι οι:

1. Ilir Halo Mukaj, ημερομηνία γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1990
2. Fabion Fatosh Jahaj, ημερομηνία γέννησης: 1 Αυγούστου 1989
3. Andi Petrit Kotori, ημερομηνία γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1985
4. Endri Zeqir Salataj, ημερομηνία γέννησης: 1 Ιουνίου 1988
5. Bledar Engjel Maminaj, ημερομηνία γέννησης: 25 Μαρτίου 1988
6. Juxhin Mentor Mustafaraj, ημερομηνία γέννησης: 26 Σεπτεμβρίου 1987
7. Dijon Gjolek Bushaj, ημερομηνία γέννησης: 27 Ιανουαρίου 1991
8. Aleksander Lavdosh Gjoka, ημερομηνία γέννησης: 5 Ιανουαρίου 1989

Εντύπωση προκαλεί το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η σχέση ορισμένων με απογόνους αλβανοτσάμηδων.





η είδηση (του κλεισίματος των δρόμων από τους Χιμαριώτες και της δολοφονίας του Αριστετέλη Γκούμα από αλβανικό κανάλι (φαίνεται η μοτοσυκλετα του και το αυτοκίνητο που τον δολοφόνησε):


8 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Aναδεικνύεται για ακόμη μια φορά η πραγματική φύση ύπαρξης και χαρακτήρα των λεγόμενων ''Αλβανών'',που προβάλλουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τον βαθύτερο ανθελληνισμό (δηλαδή κομπλεξισμό,συμπλεγματικότητα) και σκοταδισμό των προκειμένου και αυτοί να έχουν μια ψευτοπατρίδα,ένα ψευδώνυμο κρατίδιο..

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Αφήστε τον τρισάθλιο Μπερίσα να λέει τα 'δικά του.Η Ήπειρος ήταν ενωμένη και τη χώρισαν οι Δυτικοί για τα 'δικά των συμφέροντα.
Πόλεμος εναντίον των νεοφασιστών Σκυπετάρων που διεκδικούν,λέει,μέχρι και την Πρέβεζα και το Αγρίνιο!!

Άκουσον,άκουσον!

Τα καθάρματα που νομίζουν ότι θα μας φοβερίξουν!!!

Θα έρθει η ώρα των και θα είναι πικρότατη!

Τόσες φορές απελευθερώσαμε τη βορειοηπειρωτική ελληνική γη από τα τουρκαλβανικά στίφη.Τώρα θα εισβάλουμε ε μ ε ί ς στα Τίρανα της τυραννίας των και θα είναι και το τέλος των!!!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ένωση Χειμαρριωτών: Για ποιό λόγο δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας

http://www.nenanews.eu/opinions/695-2010-08-13-23-01-58.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

οι αντιδράσεις των Ελληνικών πολιτικών κομμάτων στην δολοφονία:

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_9394.html

Λεωνιδας είπε...

συνεχιστε ελληνες και αδελφια μας κυπριοι να δινετε εργασια και αμεροκαματα στους αλβανους και καθε ειδους αλλοφυλλους.μη παραπονεθειτε ομως ποτε οταν με αυτα τα ιδια χρηματα αγορασουν τα οπλα με τα οποια θα αποκεφαλισουν εσας και τα παιδια σας.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

"Fuck Greece" , "Τσάμικη Νεολαία (Rinia Came) με αντίστοιχο περιεχόμενο, ανήθικες ύβρεις και έντονες διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας εμπεριέχουν οι σελίδες των δολοφόνων στο facebook:

http://nenanews.eu/politics/724-dolofonoi.html

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Αποκαλύψτε,απομονώστε και συντρίψτε το σκιπταρικό σκοταδιστικό παρακράτος!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Προχθές, άγνωστοι που επέβαιναν δύο αυτοκινήτων έριξαν τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς (!) στο σπίτι του θύματος. Αλβανικές ιστοσελίδες αποκαλούν... "ήρωες" τους δολοφόνους! Εχει αρχίσει η συλλογή υπογραφών σε κείμενα που ζητούν την απελευθέρωση του δολοφόνου Ιλίρ Μούκα. Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης καλλιεργούν βίαιο ανθελληνικό κλίμα...

Μόνο γραφειοκράτες έσχατης αποστέωσης δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά τα φαινόμενα σε επίπεδο κοινωνίας δεν προοιωνίζονται τίποτα καλό για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και χρήζουν οπωσδήποτε ανάλυσης και δράσης για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Η κυβέρνηση και ο ελληνικός πολιτικός κόσμος δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι η Αλβανία ζει σε παρατεταμένη εθνικιστική παραζάλη. Βρίσκεται σε πορεία εθνικής ολοκλήρωσης, σταδιακής συσπείρωσης σε ενιαίο κράτος των γειτονικών αλβανικών πληθυσμών.

Η πρόσφατη απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, μια απόφαση προκλητικής πολιτικής σκοπιμότητας, η οποία δικαίωσε πανηγυρικά την απόσπαση του Κοσόβου από τη Σερβία με τη χρήση στρατιωτικής βίας, οδηγεί σε εθνικιστικό παροξυσμό τους Αλβανούς. Τους υποδεικνύει εμπράκτως να πάρουν τα όπλα και να προσαρτήσουν βιαίως τα εδάφη γειτονικών χωρών που κατοικούν αλβανικοί πληθυσμοί.

απόσπασμα από:
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_6114.html#ixzz0xDwmBn9E